Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZIRIUSZI ÜZENET

2022-02-12

Bizalom a türelmetlenség felett

szellem 1.jpg
 
A SZÍRIUSZIAK
 
Bizalom a türelmetlenség felett
 
 
Kedvesem, 
 
Lehet, hogy türelmetlenséget érzel, mert a dolgok nem változnak elég gyorsan. Tán csodálkozol, hogy miért nincs meg a gazdagság, az igazi partner vagy azaz élet, amire annyira vágytál.
 
Lehet, hogy úgy érzed, hogy Fénymunkásként fáradhatatlanul dolgozol és hű vagy a munkádhoz, de még mindig nincs meg az, amit igazán szeretnél.
Úgy tűnhet, hogy más, kevésbé fényes lelkek többet kapnak az életben, mint te, és az élet nem tűnik igazságosnak számodra.
 
Teljesen megértjük minden érzésedet, és azért vagyunk itt, hogy elmondjuk, hogy ezeket az érzéseket tudomásul kell venni, és azt mondjuk, hogy ne add fel az utolsó pillanatban.
 
Isten ismeri mindannyiótokat, és nem fogja elfelejteni, amit tettetek, és minden nagyon jó lesz a közeljövőben.
 
Mindannyian egy nagyon hosszú küzdelem utolsó szakaszában vagytok, de most nincs itt az ideje, hogy feladjátok azt, amit el akartok érni.
 
Sokan közületek belefáradtak a küzdelmekbe és a harcokba, de azt mondjuk nektek, lassítsatok le most, és tudatosítsátok, hogy mindannyian eredményesek voltatok, és nagyon jó munkát végeztetek eddig, Gaia és a saját felemelkedésetek érdekében.
 
Sok minden változik a színfalak mögött a Földön, és arra kérünk benneteket, hogy leljétek meg magatokban a Türelmet, hogy folytatni tudjátok és végre élvezni a munkátok gyümölcsét.
 
Ismét arra kérünk mindenkit, hogy irányítsátok a figyelmeteket befelé és meditáljatok, amilyen gyakran csak tudtok, hogy megteremtsétek azt az Új Világot, amire annyira vágytok.
 
Most az is fontos, hogy tanulj meg hálásnak lenni mindazokért a leckékért, amelyeket megtanultál.
 
Tanuld meg elengedni a rossz érzéseket, amelyeket azok iránt éreztél, akik rosszul bántak veled, tanulj meg megbocsátani és felejteni.
Ez az egyetlen módja annak, hogy belépj a Szeretet, Fény, Béke és Harmónia Új Világába.
 
Mindenki, aki valaha belépett az életetekbe, legyen az jó vagy rossz, kivette a részét abból, hogy segítsen nektek elérni felemelkedéseteknek egy fontos szakaszát.
 
Áldjátok meg azokat, akik megtanították nektek a leckét, mert ez volt a feladatuk. Ne nehezteljetek rájuk, mert nekik is meg kell tanulniuk a saját leckéjüket a jövőben.
 
Ha az életedben lévő emberek még mindig negatívak és nem hajlandóak elvégezni a belső munkát, akkor engedd el őket és csinálj helyet másoknak, akik bejöhetnek.
 
A fő feladatod most az, hogy magadon dolgozz, hogy csiszold a benned lévő ragyogó gyémántot, hogy olyan fényesen ragyogjon, hogy másoknak is fénye lehess.
 
Ne hasonlítsd magad egyetlen más lélekhez sem a Földön.
 
Egyedülálló lény vagy. Nincs és nem is lesz hozzád hasonló. Tartsd tiszteletben a különbözőségeket, és élvezd a kapcsolatokat.
 
Hálásnak lenni mindazért, amid van, élvezni az élet egyszerű örömeit, és egységre lépni önmagaddal és a körülötted élőkkel - az Új Világba vezető út.
 
A munkátok nagy részét most belülről végezhetitek el, ezért azt mondjuk, hogy meditáljatok a vágyaitokon, hogy megnyilvánuljanak az életetekben.
 
Felejtsd el a múltbeli kudarcokat abban ami nem sikerült. Nincsenek véletlenek, és az egész életed arra lett kondicionálva, hogy tanulj és fejlődj általa.
Lehet, hogy nem értetek minden pillanatot, de tudnotok kell, hogy minden abban segített, hogy a Földi Felemelkedésének ebben a különleges időszakában itt lehessetek.
 
Gratulálj magadnak, mert TE vagy az Új, Erős, Tudatos Lény, már nem az vagy, aki tegnap voltál.
 
Ha a teremtéseid a múltban nem valósultak meg, folytasd tovább a tudatos manifesztációt, mert most sokkal gyorsabban valósulhat meg az amire koncentrálsz.
 
Ismét azt mondjuk nektek, hogy legyetek hálásak azért, amitek van és amit elértetek, tudatosítsátok azt, hogy sok segítséget kaptok az angyaloktól és szellemi vezetőktől, valamint a saját Csillagcsaládotoktól, hogy segítsenek nektek elérni mindazt, amire lélekből annyira vágytok.
 
Mi nem hagyunk cserben.
 
FÉNYMUNKÁSKÉNT a múltban talán kisebbségben voltatok, de ami jelenleg a Földön történik, az az emberiség többségét ébreszti fel.
Útkeresőként gyorsabban ébredtetek, mint mások, hogy segíthessetek nekik és meggyógyíthassátok őket, amikor felébrednek.
Lehet, hogy eddig nehéz volt számotokra kisebbségben lenni, de hamarosan sokkal könnyebb lesz, amikor a rossz cselekedeteikre fény derül és sokan rájönnek, arra hogy a sötétebb elemek vezették félre őket.
 
Lehet, hogy elvesztettétek szeretteiteket ezekben az időkben, de tudjátok, hogy nem követtek el hibát, áldjátok meg őket, mert segítettek felébreszteni másokat körülöttetek.
Nagyon hiányoznak nektek, de tudnotok kell, hogy a lelkük egy másik dimenzióban él tovább, és még mindig veletek vannak az irántatok érzett Szeretetükben.
Akárhogyan is vélekedtek erről az elmúlt 2 évről, tudnotok kell, hogy ha ez az úgynevezett világjárvány nem következett volna be, még TI is figyelmen kívül hagytátok volna, hogy mit terveztek valójában az emberiséggel a sötétebb elemek.
 
Ti már felébredtetek, és mások is fel fognak idővel.
 
Kedveseim, megtapsolunk mindannyiótokat a kemény munkátokért, és elmondjuk nektek, hogy a végső cél a láthatáron van, a sötét gonoszok elhagyják a bolygót.
A hátramaradottak tehetetlenek, mivel a Fény irányítja őket, és az emberiség többi részének felébresztése érdekében fognak cselekedni.
Veletek vagyunk, szurkolunk és tapsolunk nektek, amikor átmentek a győztes célszalagon.
 
Ti valóban a kiválasztottak vagytok, és mi mindannyiótokat megáldunk.
 
 
Mi vagyunk a Sziriuszi testvéreitek.
 
 
 
Csatornázta: Grace Sirius