Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZÍRIUSZI ÜZENET

2022-02-20

A FELEMELKEDÉS INFLUENZA-SZERŰ TÜNETEI

energiatest 1 másolata.jpg
 
MI TÖRTÉNIK MOST
 
A FELEMELKEDÉS INFLUENZA-SZERŰ TÜNETEI
 
Kedveseim, sokan közületek azon tűnődnek, hogy MI TÖRTÉNIK veletek a Föld történelmének ebben az időszakában.
 
Beszéltünk már korábban a Felemelkedés tüneteiről és sokatoknál, mint Fénymunkásoknál, ezek most elég erősen előtérbe kerülnek. Nem véletlen, hogy a jelenlegi úgynevezett világjárvány oly sokféleképpen érinti a lakosságot. A tüneteket, amelyeket sokan tapasztalnak jelenleg, egy vírusnak tulajdonítják és a félelmet, amit ez okozott a Földön a sötétebb elem eltúlozta és az irányítás eszközeként felhasználta.
 
Azonban azok, akik közületek tájékozottak, talán most már tudatában vannak annak, hogy a vírusok nem a betegségek okozói, hanem a más módon történő fertőzés végeredményei.
 
A bolygótokat már sok éve bombázzák mérgekkel a Föld körüli árnyékerőterekből (idegen technológiák), a levegőben és az ételetekben lévő toxinokkal.
A testetek annyira hozzászokott ezekhez a szennyezésekhez, hogy olyan tünetekkel reagál, amelyek lehetővé teszik a változást.
A saját testetek egy csodálatos lény, amely nagyon jól meg tud megbirkózni sok mindennel, amit a sötét elem megpróbált rávetíteni.
Nagyon jól alkalmazkodott, de mi azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy ennek hamarosan vége, nemsokára véget ér az, hogy a testeteknek meg kelljen tapasztalnia ezeket a problémákat.
 
Mindannyian a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba és feljebb utaztok, a testetek szén alapúból kristályossá változik és már nem lesz érintett ebben, mert már nem fog tudni hatni rá, és nem fog úgy öregedni, mint korábban.
 
Lehet, hogy ezt már korábban is mondtuk nektek, de Kedveseim, ez most történik, és már látjátok ennek a változásnak az eredményeit.
 
A tünetek, amelyekkel sokan közületek jelenleg szembesülnek, kimerítőek lehetnek, mivel az enyhétől a súlyosig terjednek, és nagyon hasonlítanak a vírusos tünetekre, amelyeket ti "influenzának" hívtok.
 
Valójában ez egy "űrinfluenza", mivel a testetek az Univerzumból érkező "légtér" változásaira reagál.
 
A Központi Napból érkező sugarak változnak, és ezeken a sugarakon keresztül szinte naponta tapasztaljátok az új letöltéseket, és ezért a testeteknek és az elméteknek több időt vesz igénybe, hogy felzárkózzanak hozzájuk, mint a felsőbb éneteknek.
 
A fájdalmak, megfázásos tünetek, fáradtság úgy jöhet és mehet, ahogyan eddig még soha.
Ahogy a tested megbirkózik egy változással vagy letöltéssel, egy másik jön, és az egész kezdődik elölről.
 
Azonban ti, mint Fénymunkások a játék előtt jártok és már majdnem készen vagytok a hídon való átkelésre, hogy úgy mondjam.
 
Ezek a letöltések olyan régi problémákat hoznak a felszínre, amelyek talán évekig rejtve voltak és most a végső kitisztításuk zajlik.
 
Most már nincs rejtőzködés számukra, mivel végre a felszínre jönnek, hogy megtisztulnak.
 
Lehet, hogy az összes érzelmet megtapasztalod egy nap alatt, ahogy a múltat tisztítod: a dühöt, az ingerültséget, a szomorúságot és a félelmet, és ez eléggé nyomasztó lehet a számodra. Ez azonban nem lesz tartós, mivel végre megbirkózol ezekkel az érzelmekkel, és megtanulod, hogyan lépj át rajtuk a boldogságba és örömbe, ami a születési jogod.
 
Azért vagyunk itt, hogy vezessünk és segítsük az utatokat, mivel a múltban mi is átmentünk hasonló változásokon.
 
Ha gyengítő tüneteket éreztek a legfontosabb, hogy pihenjetek, figyeljetek befelé és hívjatok minket segítségül, hogy enyhítsük ezeket a tüneteket.
Ahogy már korábban is mondtuk, a súlyos tüneteket orvosotoknak kell kivizsgálnia, de ne lepődjetek meg, ha semmi komolyat nem találnak.
 
Ezek teljesen új idők mindannyiótok számára, kimerítőek, de ugyanakkor felemelőek is egyben.
 
Izgatottan várjuk mindannyiótokat, ahogy a régi világ végére érjetek, és a Béke, Szeretet és Öröm Új Világába lépjetek be.
Legyetek biztosak abban, hogy minden Fénylény belép ebbe az Új Világba.
 
Sokan a barátaitok és családtagjaitok közül, akik még nem ébredtek fel, a jövőben fel fognak ébredni, ne legyetek rájuk túlságosan mérgesek.
A közeljövőben fel fognak ébredni, mivel sok minden, ami a múltban történt megvilágításra kerül.
A sötétebb elem a Földön nem lesz képes létezni az új változásokban, amelyek most zajlanak.
 
A Fény beragyogja a sötétséget, amely évszázadok óta rejtve volt a Földön, és ezt mindenki látni fogja.
 
Úgy tűnhet számotokra, hogy semmi sem történik, de kedvesek, a Fény győzött, és minden sötétség, ami ma a Földön látszólag történik felébreszti az embereket arra a változásra, ami jelenleg zajlik. 
Sok Fénymunkás már évek óta a háttérben dolgozik és nem biztos, hogy az élet élvonalában van.
Lehet, hogy fáradhatatlanul dolgoztok kevés vagy semmi jutalomért.
Ez meg fog változni, ahogy mindannyian elkezditek felismerni, hogy milyen hatalmasak vagytok és elkezditek manifesztálni saját vágyaitokat.
 
Az egész emberiség változik és rátok, mint Fénymunkásokra nagy szükség lesz, hogy segítsetek másoknak, akiknek szintén át fognak menni a lélek sötét éjszakáin.
 
Az emberek hozzátok fognak fordulni tanácsért a saját útjukkal kapcsolatban.
Erőteljes érző lényekként használjátok megnyilvánulási eszközeiteket, hogy előremozdítsátok a világot.
 
Azok, akik a múltban kételkedtek a képességeikben, szinte azonnali megnyilvánulást fognak látni mindabban, amire vágynak.
Fénymunkásként ezt a saját világotokban kezditek majd és sokan közületek fel sem fogják ismerni az új életüket, mivel az drámaian meg fog változni, miközben még inkább azzá a személyiséggé váltok, aki mindig is akartatok lenni.
 
Kedveseim, ezért fontos, hogy mindannyian megtisztítsátok a negativitás utolsó maradványait a szívetekben, hogy a lelketek legyen az a Fénylő Fény a világban, amely segíti átemelni az egész emberiséget az 5. dimenzióba.
 
Mint mindig, most is itt vagyunk veletek, hogy segítsünk nektek az utatokon és vezessünk titeket előre az 5. dimenzióba vezető hídon.
 
Figyeljetek befelé, és hívjatok minket bármikor, amikor szeretnétek érezni, hogy körülveszünk benneteket a Szeretetünkkel és Gyógyító fényünkkel. 
 
Mi vagyunk a Szíriusz, és sok Szeretetet és sok Áldást küldünk nektek 
 
 
 
 
Thea Grace Sirius 
Fordította: Aysha