Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZÍRIUSZI ÜZENET

2022-05-17

Élvezzétek az életeteket és tudjátok, hogy a jövőtök biztosított

szinfalak mögött.jpg
 
 
Kedveseim, itt az ideje, hogy megismerjétek az 5. dimenzióban való életet.
 
Annyira hozzászoktatok a 3. dimenziós világban való élethez, hogy azt gondoltátok, hogy nincs más módja az életnek.
Valójában egy ketrecben éltetek, és most a ketrec ajtaja nyitva van, és azon gondolkodtok, hogy kirepüljetek-e, vagy maradjatok a komfortzónában, a ketrecben.
 
Az általad ismert világ gyorsan változik, és neked is változnod kell vele együtt.
 
Feltehetően a bölcsőtől a sírig gondoskodtak rólatok a kormányaitok, akik elhitették veletek, hogy csak annyi pénz van, amennyiből meg tudtok élni, és így tartottak titeket kordában.
Kedveseim, mindig is volt elég pénz ahhoz, hogy mindenki boldogan élhessen, de a sötét oldal ennek nagy részét kisajátította. De Kedveseim, hamarosan eljön az idő, amikor a világ sok kormánya összeomlik, és a helyi közösségek veszik át a szerepüket. Néhányan közületek, az un. "Útmutatók", nagyon nagy szükség lesz, hogy segítsetek a közösségeknek újra talpra állni az összeomlás után.
 
Itt az ideje, hogy elgondolkodjatok azon, hogy milyennek szeretnétek látni ezt az Új Világot, és hogy mi a helyetek abban a társadalomban, ami majd kialakul.
 
Néhány embernek úgy tűnhet, hogy az élet lassan visszatér a normális kerékvágásba a világjárvány után, de ez nagyon messze van a valóságtól.
Az élet már soha többé nem lesz ugyanolyan, ahogy az új technológiák, amelyek eddig rejtve voltak előletek, lassan előtérbe kerülnek.
Az élet egészen másképp fog kinézni a jövőben, mivel egyre több munkát végeznek majd gépek, az embereknek pedig kevesebb munkájuk lesz, és több idejük jut a szabadidős tevékenységekre.
 
Sok információ fog napvilágra kerülni arról, ami eddig rejtve volt a világ elől.
 
Rá fogtok jönni, hogy a történelem, amit a könyveidben megírtak, nem egészen úgy történt, ahogyan az valójában volt.
Néhány ember világa a feje tetejére fog állni, amikor elkezdenek rájönni, hogy mennyire tévedtek a múltban.
Azoknak az embereknek, akik hittek a kormány elbeszélésének az elmúlt két évben, sok belső munkát kell majd elvégezniük, amikor a valódi igazság kiderül, és nagy szükségük lesz a segítségetekre, hogy felzárkózzanak ahhoz, ami valójában történt.
 
A valódi Igazság, amire az "Utat mutatók" már évekkel ezelőtt is felébredtek, most lassan ki fog derülni, és nagy lesz a megdöbbenés, amikor ez megtörténik.
A ti küldetésetek Úttörőként az volt, hogy először ébredjetek fel, hogy képesek legyetek segíteni és gyógyítani másokat, amikor felébrednek, és kivezetni őket a sötétségből.
Sokan közületek fáradtnak érzitek magatokat és azt akarjátok, hogy történjen valami, ami megváltoztatja a dolgokat, és mi azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy a változás már közeleg.
 
Meditáljatok továbbra is és menjetek ki a természetbe, hogy magasan tartsátok az energiaszinteteket!
 
Kerüljétek a zsúfolt helyeket!
 
Kapcsolódjatok össze a hasonlóan gondolkodó lelkekkel, hogy a rezgés magasan maradjon az egész bolygón!
 
Képzeljétek el, hogyan szeretnétek, hogy az életetek az 5. dimenzióban legyen, és manifesztáljátok ezt az Új Világot, hogy mindenki láthassa!
 
Az 5. dimenzió készen áll mindannyiótok számára, hogy belépjetek, ha elég bátrak vagytok.
 
Barátaitok és családotok a felébredés 2. hullámában lesznek, és természetesen szükségük lesz a segítségetekre a fejlődéshez. Lesznek sötét lelkek, akik nem fognak fejlődni, és lesznek olyan lelkek, akik úgy döntöttek, hogy elhagyják a bolygót ebben az időben, ezért készüljetek fel erre a tömeges kilépésre.
 
A Földnek szüksége lesz a segítségetekre, hogy helyreálljon a bekövetkezett károkból, de ez nem lesz nehéz feladat, mert több technológia fog napvilágra kerülni, hogy segítsen.
 
Ne féljetek Kedveseim!
 
Tartózkodjatok a fősodrású hírmédia nézésétől.
 
Sok minden, amit mondanak, messze van az Igazságtól.
Azonban sok olyan hírcsatorna jelentkezik majd, akik az Igazságot mondják, és ezek egyre népszerűbbek lesznek, ahogy a régi fő áramlatú hírhálózat összeomlik.
 
A Fény győzött, és az Igazságot lassan csepegtetik a tömegekbe úgy, hogy a legkisebb kárt okozza, és a bekövetkezett gonoszság egy részét a tömegek még hónapokig, ha nem évekig nem fogják megismern.
 
Sokan kérdeztek a pénzügyekről.
 
Azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy ne aggódjatok, mert a nagyon közeli jövőben meg fogtok kapni mindent, amire szükségetek van.
Elég gazdagság és bőség van ahhoz, hogy a Földön minden egyes embernek legyen elég ahhoz, hogy boldog, egészséges és hosszú életet élhessen.
Az emberek addig fognak élni, ameddig csak akarnak, egészségügyi problémák nélkül.
Ezért Kedveseim, ne féljetek, minden rendben van. a FÉNY győzött, nincs miért aggódni.
 
Élvezzétek az életeteket és tudjátok, hogy a jövőtök biztosított, bármennyire is másnak tűnik.
 
A bőség a tiétek, a jó egészség a tiétek, a hosszú és boldog élet a tiétek.
 
Szuverén lény vagytok, és mint ilyen, a világ a tiétek.
 
A jövő a Földön a ti magatok által teremtett paradicsom lesz.
 
Mint mindig, mi itt vagyunk, hogy segítsünk és vezessünk benneteket, ezért hívjatok minket, amikor csak szükségetek van ránk!
 
Sok szeretetet és sok áldást küldünk nektek.
 
Mi vagyunk a Szíriusziak.
 
 
 
 
 
Thea Grace