Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZÍV FREKVENCIA

2023-04-25

Kilépni a hamis mátrix mezőből

föld szív.jpg

 

Érzékeny lényként sötétséget, félelmet és torzulást tapasztalhatsz a körülötted lévő tömegtudatból.

 

Amint a Föld egyre magasabb fényfrekvenciába emelkedik, a tömeges tisztítás, az irányítás, a félelem és a manipuláció szintje is megnövekedett. A sötét erők ellenállnak a Felemelkedésnek, és mindent megtesznek, hogy elnyomják a Fényt, így a Hamis/Mesterséges Mátrix növelte erőfeszítéseit a lakosság irányítására, minket pedig folyamatosan diszharmonikus frekvenciákkal bombáznak.

 

Most van itt az ideje, hogy kibontakoztassuk a szív valóságunkat, és kiszabaduljunk a Hamis/Mesterséges Mátrixból, amely elterelni és irányítani akar bennünket.

 

A Plejádiaiak most előlépnek, hogy támogassanak minket az 5D szívfrekvencia újrakódolásával, hogy kiléphessünk a Hamis Mátrixból.

 

A Plejádiak az 5. dimenziós földi frekvenciánk rácsőrzői. Ők tartják Földünk 5. dimenziós hálózatának rezgését, amely a Szív frekvenciája. 

 

Azért vannak itt, hogy támogassanak minket a Szívfrekvencia frissítéseink fogadásában, hogy megerősítsük az 5D-s szívhálózatunkat és fenntartsuk Fényünket a sötétség, a torzulás és a félelem idején.

 

Plejádiak az éterikus és érzelmi szinten, a csakra újra hangolásának és a szívenergetikai mező fejlesztések mesterei.

 

Minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatba kerülünk a Hamis Mátrixszal, az energiamezőnkön keresztül megpróbál bennünket áthangolni, hogy tudatosságunkba „horgokat” helyezhessen el azzal a szándékkal, hogy irányítsa elménket, gondolatainkat és hitrendszerünket.

 

A Plejádiánok támogathatnak minket abban, hogy eltávolítsuk ezeket az energetikai kampókat és frissítsük a szívfrekvenciás mezőnket, hogy teljes mértékben fenntarthassuk magunkat az 5. dimenziós fényhálózaton belül, így a hamis Mátrix ne tudjon hozzáférni az energiamezőnkhöz, és ne tudja befolyásolni a frekvenciánkat.

 

A Szívünk fejlesztésének folyamata által fenntartjuk a FÉNYünket és lehorgonyozhatjuk Földünk 5D Fényhálózatát, hogy az emberiség akkor léphessen át ebbe az új hálózatba, amikor készen áll rá.

 

Csak a szeretet rezgésében való lét teszi lehetővé, hogy az alacsony frekvenciák által gerjesztett káosz mező fölé emelkedhessünk, kilépve a mesterséges mátrix befolyása elől.

 

Az ötödik dimenzióba való felemelkedés és a szeretettudat kibontakozásának kulcsa a szív, és a szívmező kiterjesztése, amely által össze tudunk kapcsolódni az Új Föld hálózatával.

 

szív rezgés.jpg