Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TAPASZTALATOK ÉS MEGÉLÉSEK

2022-06-25

A FELEMELKEDÉS JELEN IDŐSZAKBAN

világitótorony 1.jpg

Kép: Pinterest

 

TAPASZTALATOK ÉS MEGÉLÉSEK

A FELEMELKEDÉS JELEN IDŐSZAKBAN

 

Sok minden tárul fel most előttünk a csendben, a valódi Énünkkel és Isteni Forrással való közvetlen kapcsolatunkon keresztül. Mély átalakulások, tisztulások, gyógyulások és energetikai fejlesztések zajlanak, a napforduló által megnyílt csodás átjáróban, amelynek energiái végigkísérnek bennünket az elkövetkező hetekben.

 

Míg a külső valóságban a káosz erői a polaritások felerősödése által egyre szélsőségesebb eseményeket generálnak, előkészítve az emberi világunkat a nagy átalakulásra, belül a feltétel nélküli szeretet mezejében minden feloldódik, kiegyenlítődik és csak a mély megbékélés állapota marad.

 

Oly sok minden történt az elmúlt hónapokban a próbatételek sorozatában, a fejlődésre sarkaló és magasabb minőségbe emelő életleckék forgatagában. A lét kikényszerítette a változtatások szükségességét, a minőségi átalakulást és a színt emelkedéshez szükséges életleckék gyors kijavítását. Olyan volt az elmúlt félév, mint egy intenzív sorskorrekció, ahol helyre kellett tenni, ki kellett javítani, felül kellett írni önmagunkban vagy életünkben azon dolgokat, amelyek nem voltak a helyén.

 

És most átjutottunk, átemelkedtünk egy új valóságba, valamire megérettünk.

 

Az elmúlt két év lehasította rólunk kinőtt szerepeinket, felnyitotta szemünket és kijózanított az illúziókból. Jöhet egy új kör, tovább felfelé, még magasabbra, még több fényt megtartva. Kibontakozhatunk annak rendje és módja szerint, az alapján ami legbensőbb lényünkből felszínre tör.  Most kapunk egy kis pihenő időt, végtelen szeretetfolyam magával ölel és megnyitja az Új Föld fénykapuját a szívünkben. Feloldódunk a fénybe. Szükségünk van most a mély gyógyulásra, a csendre, a pihenésre, az én időre. Most arra vezetnek bennünket, hogy mélyre menjünk és megpihenjünk az örökkévaló énünk létezésében. A feltétel nélküli szeretet, elfogadás és bizalom megengedő állapotában, mivel csak így tudunk egyesülni az isteni énünkkel és fogadni a Forrás áradó fényét.

 

Érzem Isten Jelenlétét, mindenkihez eljött és mindenkit emel, aki befogadja Őt a szívébe. Most Itt van velünk, halkan, láthatatlanul cselekszik, ki vele van most mélyen megnyugszik.

 

Csendben összekapcsolódunk mindazokkal a lelkekkel akikkel együtt emelkedünk a fénybe.

 

A szeretet alkimistái vagyunk, a szív mágusai, akik a lét tengerének burjánzó habjai közt sodrodnak az elkerülhetetlen végzetük felé.

 

Visszatérünk a szeretet világaiba és ezt senki sem tartoztathatja fel.

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha

 

2022.06.25.