Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TAVASZI ÚJJÁSZÜLETÉS

2024-03-02

AZ ÚJ ÉLET NYITÁNYA 

 

egység erő másolata.jpg

 

TAVASZI ÚJJÁSZÜLETÉS

 

AZ ÚJ ÉLET NYITÁNYA A FELEMELKEDŐ KOLLEKTÍVÁNAK

 

ÖSSZEGZÉS A JELENLEGI FOLYAMATOKRÓL

 

Február a mély transzformáció és tisztulás időszaka volt, ami előkészítette a tavaszi újjászületést mindazok számára, akik le tudták bontani magukról a régi korlátok azonosulásait. A gondolkodásmód, a hozzáállás és a lelki beállítottság átalakulása egy új identitás megteremtését eredményezte sok ember számára. Minél nyitottabb valaki arra, hogy a magasabb énjét lehorgonyozza a fizikai síkba, annál nagyobb fokú felszabadítást és kibontakozást él meg. Minél inkább ragaszkodik valaki a régi énjéhez, a materiális ego-elme által teremtett önazonosságához, annál jobban érezheti az elveszettséget és a talajvesztést, ebben az időszakban.

 

A februári energetikai események összegzése:

 

  • Új kristályenergiák érkeztek a Földre, amelyek segítették a fénytest építését, új szintjeinek aktiválását. A kristályfényest teszi lehetővé, hogy a magasabb rezgésű energiákat és fénykódokat letölthessük, befogadhassuk és beépíthessük.

 

  • Új szinten aktiválódott a szívcsakra, ami hozzáférést biztosít a tudat teljesen új szintjeihez.

 

  • A Kozmikus Bölcsesség Forrása kiáradt a Földre, amit gyönyörű arany-sárga fényként lehetet érzékelni. Ez a magas szintű isteni energia újrakódolja, korrigálja, átírja és újrahangolja a térhálót.

 

  • Az új energiák, új mintákat hoztak létre a kollektív együttműködés megvalósítása érdekében, amely a következő hónapokban fog kibontakozni. Ez számos kollektív változást fog eredményezni a következő időszakban.

 

Egy teljesen Új Kezdet kezd kibontakozni.

 

Február során az erős felszabadító energiák hatására sok fényőrző, fényharcos és fényküldött tudta aktiválni fényerejének elnyomott és inaktív részeit, ami erő felszabadításhoz vezetett. Ezt csak azok érezhették, akik valóban a fény és szeretet mellett kötelezték el magukat. Nem csak az idea és az elképzelés szerint, hanem rezgésük minősége, szándékaik, döntéseik és cselekedeteik alapján.

 

Ők jelenleg hatalmas védelmet és megerősítő égi gondviselést érezhetnek, hogy felkészüljenek, erőt gyűjtsenek és összhangba kerüljenek lélektervük következő szakaszával, ahol kibontakoztathatják végre hosszú útjuk során megszerzett tudásukat és tapasztalataikat. Ők ebben az időszakban egyre több energiát, életerőt, vitalitást, jó közérzetet, tettrekészséget érezhetnek magukban, ami márciustól már konkrét cselekvésre fogja késztetni őket, hogy küldetésüket beteljesítsék.

 

Most fognak kiemelkedni az új vezetők, az élet számtalan területén, akik már az új minőséget képviselik és képesek összefogni az embereket a magasabb célok érdekében.

 

egység kristálymező.jpg

 

Tehát februárban indult el egy kulcsfontosságú folyamat, amely márciusban és az azt követő hónapokban fog kiteljesedni, hogy mindazon emberek, akik az Isteni Forrás, a fény és a szeretet szolgálatában állnak, felvállalhassák vezetői szerepüket az anyagi valóságban. Ők jelenleg erőt és védelmet kapnak, hogy kiszabaduljanak a negatív árnyékminőségek hatásai alól és visszanyerjék erejük teljes potenciálját.

 

Az elmúlt évek során az ellenerők hatalmas teret kaptak a gonoszság kiterjesztésére és a sötét terveik kivitelezésére, ami hatalmas lehúzó erőteret teremtett és nagyon sok embert magával sodort. Sok fényküldött lett az árnyék erők célpontjává és sebződött meg a történtek miatt. Akik ebben az időszakban a próbatételeket kiállták, a nehéz helyzetekben megedződtek és a szükséges belső munkát elvégezték, mostanra átkerülhettek a túlpartra.

 

A belső változások egy teljesen új minőséget teremtettek bennük, amely éberebb, emelkedettebb és magasabb szintű létvalóságot hozott létre a felemelkedő emberek számára.

 

Azok tehát, akik túl vannak a nagy átalakulás és transzformáció 4. D-s folyamatain, mostanra már teljesen a lelküket tudják élni, összhangban az isteni fénytervükkel.  Mindezen emberek most valóban újjászülettek és a következő időszakban egy csodás új életszakaszt fognak megélni ahol learathatják nehéz fejlődési folyamatuk gyümölcseit.  Mindaz, amiért oly sokáig kitartóan dolgoztak végre beérik, hogy megélhessék a lét emelkedettebb létvalóságát.   

 

kozmikus tisztítás.jpg

 

Akik le vannak maradva a felemelkedés folyamataiban

 

Azok az emberek, akik még nem tudták kellőképpen kiépíteni és aktiválni a kristály fénytestüket, nehezen tudják leföldelni a magas rezgésű energiákat. Ők az elmúlt időszakban nagyfokú túlterheltséget érezhettek, fáradtságot, káoszt, fejfájást, idegi kimerültséget, mentális zavarokat és kontrollálatlan érzelmi megnyilvánulásokat.

 

Az energia úgymond „kiütötte” őket, hasonlatosan mint amikor egy nagyfeszültségű áram lecsapja a biztosítékot, mert túlterhelődik a hálózat. Ez mellet sok olyan téma kerülhetett a felszínre az életükbe, amely „szőnyeg alá volt söpörve”.  

 

Az erős energiák feltárták, felkavarták és felszínre hozták azokat a dolgokat, amelyek átalakulásra szorulnak. A saját sötét résszel való szembenézés, az árnyék aspektusok átlényegítése, az alantas vágyak felszámolása, a karmikus visszacsatolások hatásaival való szembesülés, a személyes felelősség vállalás és az illúziók felszámolása nagyon fontos részét képezi a felemelkedés folyamatának, amit sajnos nagyon sokan nem hajlandóak véghezvinni, mert fájdalmasan érinti őket.

 

A transzformáció a régi én halála, a régi egós személyiség megsemmisülése, mert csak így születhetünk újjá egy új létminőségre.

 

Fejből és egóból nem lehet változni, csak szívből a lélek által lehet átalakulni.

 

Akik le vannak maradva a felemelkedés folyamataiban, mert a spirituális egójuk oly nagyra dagadt az útjuk során, hogy észre sem vették, hogy délibábokat kergetnek, most komoly tényfeltáró, ébresztő, felrázó és szembesítő élethelyzeteket tapasztalnak, mert minden olyan életterület, amely a hamisságra épült szétesik.

 

Egyetlen egy fokmérője van annak, hogy valójában milyen spirituális szinten vagyunk, az pedig a rezgésünk minősége. Hogy mennyi bennünk a szeretet, az együttérzés, a béke, a  nyugalom, a harmónia, az egyensúly, a boldogság és az öröm. Ez pedig csak a szív magasabb rendű képességein keresztül érhetjük el. Mindegy mennyi tudást és információt gyűjtöttünk, hol és kinél tanultunk, milyen ideológiát vagy vallást követünk, milyen külső minták szerint cselekszünk, mert ez az elménk által formálódik, a belső tartalom a lényeg, amit a lelkiségünk tükröz vissza.

 

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha

2024.02.27.