Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Telihold-holdfogyatkozás energetikai kapuja

2020-06-05

Tobozmirigyet aktiváló kristály fénykódok

harmadik szem 346.jpg
 Tobozmirigyet aktiváló kristály fénykódok érkeznek
 
 
Június 5.-én megnyíló telihold-holdfogyatkozás energetikai kapuja, igen erőteljes átalakító és tisztító energiákat hoz. A szellemi és asztrális területek megtisztítása kezdődik el, a valótlan és illúzión alapuló valóságérzékelés tekintetében.
 
A fénykapun keresztül érkező intenzív energiák fénykódjai a tudatosság átkalibrálását hozzák. A fénykódok a korona csakra és tobozmirigy területére hatnak, hogy kitáguljon a tudatosságunk az ötödik dimenzió érzékelésére. Ez módosult tudatállapotot okozhat és átszellemülést.  Fizikai szinten a fej területén érzékelhetünk szokatlan tüneteket, ami szédüléssel, elmosódott látással és fejfájással járhat.
Kellemetlen tüneteket érzékelhetünk azokon a területeken, ahol, sok régi sűrű energia van megtapadva. Ha a fénycsatornánk tiszta, és könnyedén tudjuk befogadni a tiszta fényminőségeket, akkor igazán felemelő megtapasztalásokban lehet részünk.
 
A fénykapun keresztül tobozmirigyet aktiváló kristály fénykódok érkeznek hozzánk, amelyek a multidimenziónális tudatosságunkat nyitják, hogy többet érzékelhessünk abból ami körülvesz bennünket.
 
Igaz Önvalónk sokkal teljesebb részeivel válhatunk eggyé. Erőink, potenciáljaink növekednek általa és a spirituális képességek élesebbé és kifinomultabbá válhatnak most. Ezen a kapun keresztünk isteni valónk fénylő erőtereiből meríthetünk, annyit amennyit befogadni képesek vagyunk. Kiemelkedünk a korlátolt háromdimenziós tudatból, egy sokkal teljesebb valóságba, ahol másképp fogjuk érzékelni a világot. Legyünk ellazultak és próbáljunk meg tudatosan alkalmazkodni az új frekvenciákhoz. Engedjük el a régit és dolgozzunk az új kiterjesztésén.
 
A belső átalakulást és elengedést az ibolya láng használata nagymértékben segítheti. Fizikai szinten a sós fürdő tudja tehermentesíteni az energia testünket. A harmóniát és a belső egyensúlyt a természetben találhatjuk meg leginkább. Érdemes fehér fényt lélegezni, korona csakrán keresztül, a fej közepébe, és a homlok csakrán keresztül kifújni. A meditáció szempontjából az elmélyült szemlélődés válik most a leginkább a javunkra.
 
 
Áldással és szeretettel
 
Aysha