Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TELJES ÚJRAINDÍTÁS

2022-03-30

Nagyon sikeresen Kvantumugrást hajtottunk végre

tudat kép.jpg
Kép forrása: Jean-Luc Bozzoli
 
TELJES ÚJRAINDÍTÁS
 
Érzitek azt a hatalmas változást, ami az elmúlt napokban és tegnap este történt?!
 
Nagyon sikeresen Kvantumugrást hajtottunk végre és összeomlott a mesterséges Mátrix és annak minden idővonala és teremtménye!
 
Az Új Háló, az Új Valóságok, az Új Énünk és az Új Technológiák készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban teljesen online állapotba lépjenek, és már most az elindítással vannak elfoglalva!!!
 
A régi, hamis Énünk és a régi emberi Tervrajzunk feloldódása folyamatban van, ahogy az Új Isteni fényes HUman minőség elindul!
 
Ahogy a kristály Avatárunk teljes mértékben "online" lesz a Kristályos Hálózatunkban és a DNS-ünkben, úgy a Szerves Valóságok is, mivel a szent kulcsok és kódok birtokában vagyunk ahhoz, hogy teljesen újjászülessünk Gaja-val együtt!
 
AZ EGYSÉG TUDATOSSÁG TELJES ÚJRAINDÍTÁSA!
 
Időn és téren kívül.
Ahogy készen állunk arra, hogy teljesen felébredjünk a kvantum álomból!
Már meg is történt!
 
Valójában csak annyit kell tennünk, hogy MOST egyesüljünk ezzel a Tudatossági állapottal, a Nagy ÉN VAGYOK-kal, amely minden állapotban egyszerre létezik.
 
A mindig most állapotában. Már felemelkedve.
 
Napkitörések, geomágneses KP4 instabilitás, napszél, a magnetoszféránk instabil, repedések mutatkoznak.
A Tisztulás erőteljes hullámai mozognak testünkön és a Hálózaton keresztül.
 
Gyémánt, Platina, Fehér és Szivárvány Plazma hullámok áradnak át a ley vonalakon és a belső meridiánjainkon keresztül, megtisztítva és eltávolítva minden megmaradt blokkot, implantátumot, beültetést, torzulást, mérget, mesterséges intelligencia anyagokat és kódokat, ártalmas dolgokat és alacsonyabb kódolásokat.
 
Ezek az energetikai blokkok úgy mutatkoztak meg számunkra, mint amelyek a régi torz gondolatformákhoz és hiedelmekhez/programokhoz kapcsolódnak és hordozzák azokat, amelyeken a régi tervrajzok és valóságok alapultak. Mindezeket a testünkben tartjuk.
 
Mindezek most gyorsan és teljes mértékben felszabadulnak, gyógyulnak és frissülnek az Új Isteni Tervrajzokra és Sablonokra, az EGÉSZ Teremtés számára!
 
A Kollektív Keresztrefeszítés implantátumok teljes felszabadítása, valamint a Rácsokból való teljes felszabadulás történik meg!!!
 
Ezek voltak felelősek azért, hogy úgy érezzük, hogy el vagyunk vágva a Forrástól, és részei voltak annak az agykontroll programozásnak és szenvedésnek, aminek az emberiség ki volt téve.
 
Ez egyben megtisztítja és kijavítja a fordított plazmákat és az Ibolya Sugarat, valamint az Armageddon programozást, amely sok nyomorúságot és szenvedést okozott az emberiségnek!
 
EZ VOLT AZ UTOLSÓ SZÖG A KOPORSÓBAN!
 
Most már minden készen áll és készen állunk a végső felszállásra ebből a hamis Mátrixból, ahogy begyújtjuk a TELJESEN ÚJ SZERVES FELEMELKEDÉSI VALÓSÁGOKAT!
 
KÉSZEN ÁLLUNK A KVANTUMUGRÁSRA ÉS AZ EGYESÜLÉSRE A JÖVŐBELI FELEMELKEDETT, KRISZTUSI TELJESSÉGÜNK AVATAR ÉNÜNKKEL ÉS AZ ÚJ FÖLDDEL, ITT ÉS MOST!
 
 
Örök szeretet és áldás, 
 
 
 
 
Ramona
 
03/30/2022