Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TEREMTŐ TUDATOSSÁG

2023-10-12

Eljött az ideje a szívközpontú teremtő erő gyakorlati alkalmazására

teremtő erő1 másolata.jpg

 

TEREMTŐ TUDATOSSÁG

 

Mindenki a saját valóságának teremtője


A külvilág eseményei a személyes valóságunk megformálásának feltételeit teremtik meg. A külső valóság mátrixa, mint a cselekvési minták és kapcsolati rendszerek közös teremtő mezeje úgy van kialakítva, hogy reakciókat váltson ki - konkrét helyzeteken, eseményeken és embereken keresztül. A lehetséges valóságpotenciálok sokrétűek az, hogy milyen események fognak kirajzolódni a személyes életünkben, csak azon múlik, hogy mire irányítjuk a figyelmünket, és mivel rezonálunk.

 

A rezonancia törvénye szerint hasonló a hasonlót vonzza, az energia pedig a figyelmet követi. Amilyen világ él bennünk, az lesz a valóságunk alapja, mivel azt éljük meg belül. Az érzelmek mágnesként funkcionálnak, a gondolatoknak pedig teremtő ereje van, mivel a szellemünket, arra a valóságra hangolják rá, amire a figyelmünket irányítjuk.


A figyelem a személyes energiamátrixban rögzített mintákat aktiválja be, amelyek kölcsönhatásba lépnek a külvilág eseményeinek valóságával. Az hogy mit vonzunk be az életünkben, vagy miképpen éljük meg, az egyéni tudatszinttől függ.

 

Az ego-elme teremtése, arra koncentrál, amit nem szeretne, amitől szenved, vagy amitől fél. A körülményeket önnönmagán kívülre helyezi, ezért soha nem vállal felelősséget azért, amit megteremt. Ha pedig igen, akkor vagy a bűntudat marcangoló érzelmeibe, vagy a tehetetlenség miatti harag körébe ragad. Az aggódás, a félelem, az elégedetlenség és a szorongás szűklátóköréből pedig pont azt vonzza be, ami ellen küzd, mert a figyelmet és az energiát oda irányítja.

 

Egyre több ember tudatosítja azt, hogy ami az életében történik, az kizárólag a saját személyes teremtésének hatása.

 

Ez egy alapvető lépés ahhoz, hogy személyes felelősséget vállaljon saját életéért és megváltoztassa azokat a mintákat, amelyek kedvezőtlen eseményeket okoznak számára. Alapvetően ez okozza az értékrendszer újradefiniálását, egyéni és kollektív szinten egyaránt. Gyakorlati szinten ez azt jelenti, hogy az emberek széles körben kezdik el kivonni a figyelem energiáit a külvilágban zajló káosz mezejéből, felismerve, hogy a legtöbb hatás manipuláció, szándékos figyelem elterelés és provokáció. Mivel nem akarnak a gerjesztett hatások érzelmi hullámaival sodródni, életüket az új értékrendszer szerint kezdik el átalakítani.

 

Ebben az évben a belső változások eredményei, a külső valóság megváltoztatására irányulnak, ami közös célok megvalósítása érdekében tett szívközpontú cselekvés által ölt testet.

 

A szívközpontú teremtés a bőségtudatra épül, aminek értelmében mindaz, amire szükségünk van először belül születik meg. A megérlelt életérzést, a szívrezgést összekapcsoljuk a konkrét gondolattal, tervvel, elképzeléssel és a megvalósítás érdekében oda irányítjuk a személyes akarati erőt. Így vonzzuk be a szív magnetikus erejével a szükséges feltételeket, eszközöket, lehetőségeket és eseményeket a külvilágból.

 

Eljött az ideje a szívközpontú teremtő erő gyakorlati alkalmazására.

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha