Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TISZTÍTÁS ÉS FELSZABADULÁS

2021-08-26

ISTEN ANYA SZERETET EREJÉVEL

Isten Anya11.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

 

MENNYDÖRGÉS A MENNYBŐL

 

TISZTÍTÁS ÉS FELSZABADULÁS ISTEN ANYA SZERETET EREJÉVEL

 

Az tér dinamikája ma megrázza szellemi mezőnket, hogy megtisztítsa a kvantum mezőt azon fekete mágikus kódoktól, amelyek az Régi Föld megszállását tartották.

 

Tudatalatti szinten a tér a Forrás Szeretetével csillagporrá robbantotta a hüllő megszállás energetikai maradványait.

 

A világegyetem ISTEN ANYAI SZERETETE MOST ömlik a tudatalatti minden rétegébe és sejtjébe hogy elérhessük a DNS karmikus felszabadulását és újjáélesztését, valamint a tudatalatti megtisztulását lelki modellünk magjáig.

 

Ez az az idő, amikor szétzúzzák a Régi Föld tudatának mentális monolitját, amelyek romokká hullanak, így a felszabaduló lélek beléphet a lelki megvalósulásának útjára az Új Föld terében.

 

Ez egy spirituális elem a cselekvésben, amely elpusztítja a megkövesedett struktúrákat és a karmikus függőségeket annak érdekében, hogy megtisztítsa a sűrű légkört a spirituális és kvantummezőben, hogy az, ami valamilyen oknál fogva "stagnálás" alatt " volt végre teljes pompájában kibontakozhasson.

 

Ez az energia magával hozza a „mennydörgés a mennyből” erőt, a szellemi tűz erejét, amely kihirdeti az elkerülhetetlent, és arra ösztönöz, hogy a LÉLEK tegye meg az első lépést multidimenzionális kifejezése felé vezető úton.

 

Ez az az idő, amikor minden program és karmikus hulladék feloldódik, a lelki gyógyulás és felszabadulás érdekében, hogy felébressze a teremtő erőt, amely minden csoportot és közösséget összeköt és megtisztítja a talajt és a teret a cselekvéshez és az együttműködéshez.

 

Engedd meg, hogy a tudatalatti elme mély rétegei megtisztulhassanak, hagyd, hogy a NAGY ISTEN ANYA SZERETET Óceánjának szökőárhullámai felemeljenek és felébresszenek a SZERETET TUDATOSSÁGÁNAK transzcendens egységének tudatára.

 

MA A TISZTÍTÁS KIÁRADÓ EREJE HIHETETLEN HATÁSERŐVEL TERJED KI AZ IDŐBEN ÉS A TÉRBEN

 

Bármi is volt a teher számodra, amely érintetlen monolitként destabilizálta az életedet engedd, hogy a nap energiája felszabadítson és megváltoztassa a sorsodat.

 

 

2021.08.26.

 

 

 

ELENA