Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Tisztító energiák

2021-07-11

Az újholddal egy erőteljes tisztító folyamat vette kezdetét

tejút 2 másolata.jpg
 
Tisztító energiák
 
Az újholddal egy erőteljes tisztító folyamat vette kezdetét, amely szintről – szintre emeli ki és oldja fel azon berögzült és stagnáló energiákat, amelyek a felszínre emelkedtek.
Ez sokszor kellemetlen érzésekkel járhat és belső ellenállást szül, mivel számtalan részed lehet, amelyik küzd a folyamat ellen. Amikor kellemetlenül érzed magad és diszharmóniát tapasztalsz, ne merülj el a negatív érzésekben, ne hibáztasd magad és ne próbálj elmenekülni előle, hanem nézz szembe vele.
 
Vizsgáld meg, hogy mit érzel, mivel kapcsolatban, külső vagy belső hatásról van e szó. Milyen folyamat előzte meg, kivel találkoztál, beszéltél vagy mivel foglalkoztál.
 
Ha tudatosítod mi az oka tanulhatsz belőle, és legközelebb másképpen csinálod vagy elkerülöd.
 
Ha nem tudod az okát, akkor se maradj tétlen. Fordítsd figyelmedet a belső világod felé és hívd be a tisztító kristályfényű Isteni energiát. Merülj el benne, itasson át, hasson át, borítson el és teljesen oldódj bele. Képzeld el, hogy belemerülsz és úszol az áramlatában, így felszabadulhatsz azon negatív energiáktól, amelyek miatt rosszul érezted magad.
 
 
 
Aysha