Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TISZTULÁS ÉS ELENGEDÉS

2023-05-12

Szélsőséges elengedési folyamatokon megyünk keresztül

medi art 12.jpg
 Kép forrása: pinterest.com
 

 

Tisztulás és elengedés

 

A testünk folyamatosan változik, szélsőséges elengedési folyamatokon megyünk keresztül annak érdekében, hogy több Fény juthasson be a sejtjeinkbe és korábban alvó DNS aktiválódhasson. Amint az alkímia szent tüze elégeti a régi karmikus bevésődéseinket, úgy tud a magasabb rendű Fény belépni és integrálódni.

 

Elég viharos időszak van most, ahogy ezek az új energiák beszűrődnek.


Mindannyian érezzük azt a rengeteg változást, ami körülöttünk történik valamint a testünkben is és ez továbbra is így lesz, hogy az energiáink ráhangolódnak azon új frekvenciákra, amelyek fentről érkeznek hozzánk. Ez a folyamat abban segít nekünk, hogy megtisztuljunk a régi blokkoktól, és beintegráljuk a sugarak új fénykódjait és mintázatait.


Sokan emiatt rendkívül fáradtnak és kimerültnek érzik magukat. Ahogyan a frekvencia emelkedik, úgy változunk, ez a folyamat lehet nehéz, de nem szabad szem előtt tévesztenünk  az előnyeit mert mindaz nagy előrelépés, az egész emberiség számára.


Mindannyian egy méregtelenítő tisztításon esünk most keresztül, megszabadulunk érzelmi terhektől, amelyek lassan rakódtak egymásra sok életen keresztül.

 

Az érkező intenzív energiahullámok továbbra is egyre nagyobb mértékben érkeznek majd és ezek segítenek nekünk abban, hogy frissíthessük a DNS-ünket és megemelhessük a rezgés frekvenciánkat. Mind ettől nő az érzékenységünk, mintha elektromos impulzusok érnék a testünket és érzékenyebbek leszünk a hangra és az energiákra.


Izom görcsök és hő hullámok érkezhetnek, ami ahhoz kapcsolódik, ahogyan a kundalini energia áthalad a testen. Jöhetnek alvás zavarok és egy olyan szükséglet, hogy nyugalomban és csendben legyünk.


Jöhet szédülés, indokolatlan influenza szerű tünetek, letargia és fejfájás érzése, valamint szellemi köd mindenféle különösebb ok nélkül.
Kimerültség és kiégettség érzése, szív ritmus zavarok, amint a Szív csakra felébred, mint egy szunnyadó óriás, mindezek a változás jelei.


Az életerőnk újra hangolódik, ahogyan a Fény gyengéd hullámai áthaladnak rajtunk.

 

Ezek a kellemetlen tünetek lecsengenek majd, amint tovább emelkedik a rezgés szintünk és korrigáljuk önmagunkat, elengedjük az energia blokkokat és torzításokat, amelyeket eddig hordoztunk magunkkal.


Ezek a belső finom hangolások azért történnek, hogy ráhangoljanak bennünket és megtisztítsanak a belső szennyeződéstől, amit eddig magunkkal hordoztunk.


Minél inkább folytatni tudjuk azt, hogy feldolgozzuk az árnyék önmagunkat és minél inkább ápolni tudjuk a házat, amelyben a szellemünk él, annál kevesebb erőfeszítésbe fog kerülni az átmenetünk és annál több Fény tud belépni.


Ez olyasmi, mintha egy kis méretű kapcsoló táblánk lenne és éppen azt tanulnák, hogy ebbe sokkal bonyolultabb áramköröket dugjunk be, amelyekre korábban nem volt lehetőség. Mi csak adott mennyiségű energiát tudunk egyszerre feldolgozni, ami áthalad rajtunk vagy különben olyan, mintha rövidzárlat lenne és elszállnának a biztosítékaink. A feladatunk abban áll, hogy megnyíljunk azon beérkező magasabb szintű energiákra, amelyek most érkeznek.


Megnyílunk azon érzékszerven kívüli kommunikáció vonalakra, amelyekhez korábban nem férhettünk hozzá. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, meg kell tisztítani a spirituális, az érzelmi, a fizikai és a szellemi testünket is.