Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Töltődj a belső tér nyugalmában

2021-07-10

Töltődj, emelkedj és erősödj a hozzád áradó isteni energiákból

 
medi szeretet 3.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
 
Töltődj a belső tér nyugalmában
 
A nyári időszakban a legfontosabb az, hogy pihenj, töltődj és erőt gyűjts az előttünk álló időszakhoz. Ne aggódj a jövő miatt és főleg ne félj, mert akkor, azt teremted meg amitől tartasz. Inkább arra figyelj, hogy ebben az átmeneti békés időszakban, annyit tisztulj, emelkedj és erősödj, amely által a jövőd pozitív irányt vehet. Nem az a fontos, hogy mi történik a világban, hanem az, hogy Te miképpen éled meg, márpedig ezt, csak és kizárólag a rezgésszinted határozza meg. Azt fogod megtapasztalni, átélni és bevonzani, ami együtt rezeg veled.
 
Minél letisztultabb vagy, annál több fényerővel rendelkezel, így képessé válsz arra, hogy minden kihívásnak eleget tudj tenni.
 
Töltődj, emelkedj és erősödj a hozzád áradó isteni energiákból, fénykódokból, rezgéshullámokból, amelyek most nagy erővel áradnak hozzád.
Legyél minél többet csendben, tartózkodj sokat a természetben, a Nap éltető sugarában és vonulj vissza az emberi világ kaotikus valóságától. Fordíts hátat mindazon történéseknek, amelyek félelmet, bizalmatlanságot, dühöt vagy haragot váltanak ki belőled. Ezeknek egy célja van, hogy a süllyedő világhajóhoz láncoljanak, amely a tudatlanság tengerébe vész el. Minden negatív érzés és főleg a félelem a szíved szeretet képességét blokkolja le, márpedig csak az által tudsz összekapcsolódni az isteni energiákkal. Legyél a hála és a szeretet tudatosságában, engedd be Isten fényét, hogy teljes lényedet áthassa. Minden cselekedeted, szavad és szándékod a szíved vezérelje, így válsz a szeretet tudatosságának mesterévé.
 
A mostani időszak abban támogat, hogy szív tudatú emberré válj, mert csak így tudsz összhangba kerülni az Új Föld ötödik dimenziós energiahálójával.
 
Figyelj befelé, a belső énedre, a benned lévő fénymag isteni energiáinak a kibontakoztatására. Kapcsolódj össze szíved által az isteni forrással és töltsd le azon gyógyító, megújító és átalakító kódokat, amelyek az egész energetikai rendszeredet újítják most meg. Bontakoztasd ki lelked fényét és erejét, hogy lényedet tetőtől – talpig áthassa az isteni részed. Kapcsolódj össze Isten szeretetével, amely szüntelenül árad hozzád, hogy általa megkaphass minden szükséges energiát, tisztítást és emelkedéshez szükséges fénykódot, amelyek elérhetővé váltak a számodra. Érezd, ahogy a belső erő növekszik benned, és belülről kifelé tölt fel, azon isteni energiákkal, amelyek által tudatosságod emelkedhet és a szeretet energiája kiteljesedhet benned.
 
Tudatosan engedd, hogy a régi önazonosságod programjait felülírhassa az isteni önvalód tiszta fénye.
 
Belső fénytereiden belül találhatod meg a az isteni összekapcsolódás kapuját, amely a szíveden át a szeretet által emel fel Téged.
 
 
Áldással és szeretettel
 
Aysha