Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TRANSZFORMÁCIÓS PORTÁL

2021-06-01

ÁTALAKULUNK ÉS ÁTLÉPÜNK EGY ÚJ SZINTRE

felszabadítás.jpg

 

Kép: Pinterest.com 

 

TRANSZFORMÁCIÓS PORTÁL

 

ÁTALAKULUNK ÉS ÁTLÉPÜNK EGY ÚJ SZINTRE

 

 

Május 26.-án teliholdas – holdfogyatkozással megnyílt egy transzformációs átjáró, amely június 10.-i újholdas - napfogyatkozással zárul be. Ez az időszak intenzív átalakulást hoz a legmélyebb szinteken és lehetőséget ad arra, hogy felszabadítsuk isteni fényünket, minden megkötő árnyékhatástól, amely a régi valóság illúziójában tartotta. Magas szintű isteni erőt és tudást hozunk most át, hogy általa kioldhassuk a régi rendszer rabságában tartó programozásokat és szellemi megkötéseket.

 

Felszabadíthatjuk az isteni fényünket, szellemünket és tudatosságunkat a kontroll alatt tartó erők fogsága alól.

 

Eljött az ideje, hogy véget vessünk minden szinten az árnyék erőkkel való megalkuvásnak, amelyek félelemben tartottak és legátolták isteni erőink fényét.

 

A Forrástól, Istentől és isteni részünktől való elválasztódás és szeparáció tudati és elme programozásait törhetjük most meg. Kitörhetünk az önkorlátozás és önszabotázs programjaiból. Felszínre emelkedhetnek azon megkötések és leuralások elemei, amelyekből ideje kiszabadulni. Ez lehet ember, helyzet, karmikus ok, szellemi lény vagy csoport.

 

Harc folyik égen és földön, de önmagunk szabadságáért nekünk kell megküzdenünk!

Most hatalmas erő és bátorság ébred a fényharcos potenciálban!

Belső munkával és külső interakciókkal mozgósíthatjuk a felszabadító és kiemelő erőket.

 

A felszabadulás útja sokszor az önmagunkért megvívott harc által érhető el, ám nem a düh vagy a tehetetlenség vergődése okán, hanem az önmagunk értékeire való ráébredés és méltóságunk visszaszerzése által. Isteni erővel kiszabadíthatjuk a szellemünket az árnyék mezők megbénító hatásaitól, amelyek félelemmel és isteni potenciálunk leárnyékolásával kötöttek meg.  

 

A cél ebben az időszakban a mesteri önvalónk aspektusainak felszabadítása és kiemelése az illúziók fogságából.

 

Az ego által működtetett elmeprogramok, ősgenerációs minták és társadalmi elvárások sokrétű gátakat szabnak a szellemi felszabadulásnak és emelkedésnek. Most rálátásunk lehet azon régi megkötő gondolati sémákra vagy tudatalatti blokkokra, amelyek legátolták a szellemi potenciálunkat. Ősi sorscsomókat oldhatunk most fel, nehéz élethelyzetekből szabadulhatunk fel. Sorsunkat új és magasabb szintre emelhetjük át. Hatalmas belső erő ébred most fel, hogy áttörhessük a belső-külső korlátokat.

 

Eljött az ideje, hogy beleálljunk az isteni fényerőnk tengelyébe.

 

Számtalan régi szellemi kapcsolódás kerülhet oldásra, olyan emberekkel vagy lényekkel akikkel már nincs dolgunk, de mielőtt elengedhetnénk őket vissza kell vennünk tőlük azon isteni fényünket, amelyet megkötöttek vagy leblokkoltak. Helyre kell állítanunk az önbecsülésünket, méltóságérzetünket és önértékelésünket, azokkal szemben, akik lebecsmérlő módon bántak velünk ebben vagy akár előző életeinkben. Emlékezzünk rá, most a legkisebb súrlódás és emberi konfliktus is sokkal mélyebb karmikus okokra vezethető vissza és feltárhatja előttünk egy régi történet végkifejletét. Csak akkor tudunk lezárni egy kapcsolatot és felülemelkedni egy konfliktus drámáján, ha ráébredünk arra, hogy miképpen lettünk belefűzve egy karmikus játszmába.

 

Minden kapcsolódás - összefonódás, ha ki akarjuk bogozni a szálakat, rá kell jönnünk, hogy valamikor engedélyt adtunk arra, hogy ez megtörténhessen.

 

Ki kell vonnunk minden lekötött energiát, amit belefektettünk és rá kell ébrednünk, hogy csak akkor vagyunk áldozatai egy helyzetnek, ha hagyjuk és el hisszük, hogy tehetetlenek vagyunk. Most felszabadulhatunk azon régi karmikus megkötésekből, ahol valaki, valamikor szellemi fölénnyel elbitorolta isteni fényünk vagy potenciálunk egy részét. Csak akkor tudunk kiemelkedni egy méltatlan kapcsolati rendszerből, ha helyreállítjuk az önbecsülésünket és rájövünk, hogy nem tartozunk már semmivel, így nyugodt lelki ismerettel léphetünk tovább. Az áldozati szerepminta is csak illúzió, amibe belefeledkeztünk.

 

Az ősgenerációs és családi programozásokból való felszabadulás, a régi önazonosságunk megtörése, amely záloga a továbblépésnek.

 

Jelenleg hozzáférhető számunkra az éteri arany fény, az isteni szeretet és bölcsesség energiája, amely által sokkal tisztábban láthatunk rá a megoldások kulcsaira. Az arany fény isteni erővel lát el, hogy képessé váljunk felülírni és megoldani helyzeteket, nehézségeket, próbatételeket, karmikus visszacsatolásokat. Ezen minőséget csak a szív középpontjából tudjuk működtetni, nem egóból vagy napfonatból. Ezért bármi is történik maradjunk a belső középpontunkban és a szeretetmezőben. Minden nap, lélegezzük be a szív csakránkkal és földeljük le a testünkbe az éteri arany energiát, hogy isteni fényünk növekedhessen és belülről szabadíthassuk fel önmagunkat. Itt az ideje, hogy megtapasztaljuk a bennünk rejlő isteni fény hatalmát és erejét.

 

Az árnyék bűvöletnek vége van!

 

 

 

Írta: Aysha