Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TUDATALATTI LOMTALANÍTÁSA

2024-02-04

Intenzív tisztulás zajlik tudatos és tudatalatti szinteken

medi tudat én.jpg

Kép: Pinterest.com

 

TUDATALATTI LOMTALANÍTÁSA

 

Intenzív tisztulás zajlik tudatos és tudatalatti szinteken is. Ideje felszámolni az idejemúlt hozzáállásokat, hiedelmeket és érzelmeket.

 

A Merkúr-Plútó (02.05.) álomsíkban sok mindent hozhat a felszínre a tudatalattiból, amit ideje tudatosan feldolgozni és feloldani. Minél letisztultabb az asztrális tér, annál emelkedettebbek a gondolatok és felszabadultabb az érzelmi világ.

 

Ebben az időszakban nagyon sok mindent szükséges elengednünk, amit már nem kell magunkkal cipelnünk, vagy az éltünkben tartanunk.

 

Bármi, amivel találkozol, most az életedben, és nehézséget okoz, azért jön, hogy segítsen tudatosítani a régi sztereotípiákat, érzelmi állapotokat és viselkedés mintákat.  Próbára tesznek, hogy újraismételed e- a régit, vagy kész vagy magasabb szintre emelkedni. Minden rajtad áll.

 

A hétköznapok kihívásai, a megmérettetés eszközei, ami által tanúbizonyságot teszel arról, hogy hol tartasz.

 

Minél tudatosabban és magasztosabban állsz a dolgok elébe, annál jobban tudod uralni a helyzeteket, hogy tovább tudj lépni egy következő szintre.

 

A megújulás feltétele, hogy megszabaduljunk mindattól, ami gátolja a szabad energiaáramlást.

 

Szabadulj meg mindentől, ami visszahúz!

 

Lomtalaníts, dobáld ki a régi lim-lomokat és kacatokat, amelyekhez érzelmileg kötődsz, de valójában, csak régi energiához kötnek. Dobáld ki a régi ruhákat, vagy ajándékozd el. Csinálj nagy rendet a környezetedben, és az otthonodban.

 

Tedd ezt tudatosan, hogy a fizikai szint tükrözze a belső folyamatokat. Pl: Porszívózás közben, gondolatban, a régi energiát takarítsd el. Mosogatás közben a régi érzelmeket mosd el. Lomtalanítás közben a régi emléksúlyoktól szabadulj meg. Töröld ki telefonodból a régi telefonszámokat, a közösségi portálról a régi ismerősöket, így oldva a kapcsolati kötelékeket stb.

 

Ez az időszak álruhába bujtatott lehetőség a felszabadulásra. Éld meg tudatosan, hogy minél több mindentől szabadulhass meg, ami már nem méltó hozzád, és nem tükrözi azon igényeidet, hogy letisztultabb és magasztosabb létminőségben tudj létezni.

 

Kérd segítségül Jophiel arkangyalt, Astrea Elohimot és Michael arkangyalt

 

Használd az arany, fehér és ibolya lángot.

 

Vagy csak egyszerűen szólítsd meg a megtisztulás és a felszabadulás angyalait, hogy támogassanak ebben az időszakban.

 

Az angyalok fénye kísérjen

 

Áldással

 

Aysha