Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A TUDATI VÁLTOZÁSOK

2022-03-29

A mágneses mező védőpajzsa lecsökkent

én kivetülés.jpg

 

A TUDAT ÉSZLELÉSEINEK VÁLTOZÁSAI

 

A mágneses mező védőpajzsa lecsökkent, ezért sok változást tapasztalhatsz a tudatos észlelésed tekintetében.

 

Az idő gyorsabban telik, mert a nap aktívabb mint valaha. A mágneses mező védőpajzsa lecsökkent, ami megváltoztatja az érzékelésedet és a gondolkodásodat.

 

Intenzív, megmagyarázhatatlan energiákat érzékelsz, ez azért van, mert az anyagi valódat és az összes energiameződet magasabb rezgéshez igazítod. Lehet, hogy zavartságot érzel, minden egyre képtelenebb és kuszább, ez azért van mert a tudatosságodat át kell állítanod a szívedre.  Lassan elhagyod a harmadik dimenziót és belépsz a negyedikbe, a szeretet, az érzékelés és az intuíció dimenziójába. A test különböző részein lévő fájdalmak annak köszönhetők, hogy megtisztulsz és energiát szabadítasz fel a harmadik dimenzióból, miközben a létezés egy magasabb dimenziója felé tartasz.

 

A rövid távú memóriavesztés egy másik tünet, amit érzünk, és ez azért van, mert egyszerre több dimenzióban vagyunk, a vissza- és előre haladás az átmenet része (egy „elszakadást” tapasztalsz). Emellett a múltad és a régi önazonosságod örökre elmúlik, mert a múlt már nem létezik. A Mostban lenni az Új Világ alapja és az egyetlen valós időtér! A vibrációs változások folyamata során a spirituális csatornák összehangolódnak és megnyílnak, egyes Lények képességeitől függően. Sokkal érzékenyebb és fogékonyabb lehetsz más párhuzamos valóságokra; ezért van az, hogy "hallod" és " látod" azokat a dolgokat, amiket nem tudsz megmagyarázni. Identitásvesztést érzel, mert megpróbálsz hozzáférni a valódi lényegedhez, és ettől belül másként érzed magad.

 

Hozzáférsz isteni identitásod emlékezetéhez, ezért sokkal nyitottabb a lelkiséged.

 

Növekszik a környezeti érzékenység, ezért nehezebben tolerálod a zajokat, a tömeget, az egészségtelen ételeket, a televíziót, emberi hangokat és különböző ingereket, amelyek intoleránssá tesznek mert irritálnak. Hangolod magad, és minden felesleges energiát és kollektív hatást megpróbálsz elkerülni. Ez csak ideiglenes.

 

Úgy érzed, hogy nem csinálsz semmit, még akkor is, ha egyidejűleg sok tevékenységet végzel, ez azért van, mert nem akarsz már értelmetlen dolgokkal foglalkozni.  Az igazi szükségleted belül van, ezért akkor érezd jól magad, ha önmagadban vagy, csendben.

 

Azok az energiák és alacsony rezgésű dolgok, amelyek a harmadik dimenzióból érkeznek, mint pletyka, politika, társadalmi problémák stb. rendkívül fárasztanak, mert érzed, hogy lecsökkentik a rezgésszintedet.  

 

A régi barátok, kapcsolatok, tevékenységek, munkahelyi szokások hirtelen eltűnése; azt jelzi, hogy kinőtted a megszokottat, és a lelkednek más energiákra és környezetre van szüksége, ahhoz hogy kibontakozhasson.

 

A változás jobb és pozitívabb lesz.

 

Extrém fáradtság napjai: tested veszít sűrűségéből és intenzív szerkezetátalakításon mész keresztül, így néha az alvás és az evés fontos feladattá válik a rezgésemelés érdekében. Gyakrabban kell étkezned, mert alacsony cukor tüneteit érzed: hatalmas mennyiségű üzemanyagot igényelsz ebben a felemelkedési folyamatban. Bízz abban, hogy a tested tudja, mit csinál.

 

Érzelmi hullámvölgyeket is megtapasztalhatsz, egyszer nevetsz, majd sírsz, utána dühössé válsz. Az érzelmek az elengedés csatornái, és sok mindent kell elengedned.

 

Kérd az őrangyalod segítségét, aki mindig a rendelkezésre áll, hogy segítsen neked, ha szükség van rá.