Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Új energia hullám

2019-11-10

Kerülj összhangban a lelkeddel!

1427716877_92668524255193b0e00b95_500_19930.jpg
Kép forrása: pinterest.com

Új energia hullám érkezik novemberben és ez az energiahullám rendkívül felemelő és felfrissítő érzést fog adni.


Különösen azok számára, akik az árnyékban elvégezték eddig a munkájukat, a belső munkájukat, nagyon mély gyógyulást és átalakulást fognak érezni.
Úgy fogják érezni, hogy ez a hullám nagyon felemelő és támogató…


Mindamellett, hogy a változás továbbra is gyorsan fog megtörténni, ez az új energia hullám nagy támogatást fog nyújtani abban, hogy reménytelinek érezzük magunkat, úgy érezzük megfiatalodunk, felfrissülünk annak ellenére, hogy milyen rengeteg változáson megyünk mindannyian keresztül.


Közületek azok számára, akik sok mindenen mentek át az elmúlt hónapok során ez a hullám segíteni fog, hogy felfrissüljetek és esetleg még meg is fiatalodjatok. E hullám miatt energetikusabbnak érzitek majd magatokat, nagyobb, megújult önbizalommal és új vágyat éreztek és képességet arra, hogy végrehajtsátok a teremtéseiteket.


Lehetséges az is, hogy ez a hullám kihívásnak mutatkozik azok számára, akik nincsenek összhangban a lelkük küldetésével és akik nem szolgálják teljes mértékben a Fényt, mivel ez lebonthat olyan dolgokat, amelyek nem szolgálnak benneteket.


Tehát azt javasoljuk, hogy nyitottak és rugalmasak legyetek végig bármi is bontakozik most ki az életetekben és bármi is hull ki az életetekből, amivel kapcsolatosan úgyis az volt a helyzet, hogy ezt nem a ti életeteknek szánták.


Lehet elengedtek helyzeteket, körülményeket, sőt esetleg embereket is az életetekből, akikkel kapcsolatban nem az a terv, hogy velük együtt haladjatok előre ezzel az új energiával.


Most van itt az ideje annak, hogy meghatározzuk vagy kitűzzük azt a szándékunkat, hogy összhangba kerüljünk a lelkünk küldetésével és megadjuk magunkat a lelkünk küldetésének… és ez nagy mértékben támogatni fog bennünket abban, hogy könnyedébben haladjunk előre.


Ez pedig rendkívül jó hír azok számára közűlünk, akik nagy projektekbe vágnak bele, vagy azoknak, akik máris belevágtak nagy projektekbe azzal kapcsolatosan, hogy segítsenek az emberiségnek és a Föld bolygónak.


Ugyanis ez a hullám egy plusz lökést fog adni, nagyobb lendületet és nagyobb és mélyebb támogatást is emellett.

 

 

 

 

Csatornázta Susie Beiler
Átírta Pars Kutay