Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Új Fény

2018-11-22

A Szeretet új energiái érték el a Földet és az emberiség számára új lehetőségek ébredtek

fény 1.jpg

 

Új Fény


A Szeretet új energiái érték el a Földet és az emberiség számára új lehetőségek ébredtek.


A végső fázis


Sokan tudatában vannak, hogy valami nagyon nagy dolog fog történni és már történik is a testünkben, a személyes életünkben, bolygószinten és még galaktikus szinten is.


Ez az az idő, amiről régen írták, hogy nagy változások jönnek létre a Földön és a lényeivel, amint a régi, elavult rendszer utat ad valami újnak és jobbnak! Bár a Föld egy növekvő káoszban van, tudható, hogy ennek gyorsan vége lesz és az isteni tervünk és a Föld nagy Felemelkedési programja a missziónknak a része.


A nagy csillaglények mondták, hogy amikor a Föld elmozdul, ti vele együtt fogtok mozdulni, így ebből semmit sem láttok félelmetesnek, hanem természetes és normális átalakulásnak egy fizikai valóságból egy teljesen újba.


Ez a káosz és változás alatt a Föld lényei elkezdenek felemelkedni egy nagy szociális átalakulásba, amint napról napra egyre világosabban látják, hogy őket fogságban tartották egy életellenes, manipulált, pszichológiai rendszerben, ami nem az ő érdeküket szolgálja!


Kibújt a szög a zsákból, és a hógolyó növekszik, gyorsul és erősödik, ahogy a völgybe gurul. Lények ezrei ébrednek fel most minden nap, látva hogyan csapták be őket egy ellenőrző menetrend szerint, amit arra terveztek, hogy ellopjanak minden érző energiát.


Az emberiség szemtanúja a növekvő globális klíma-káosznak, ami az erőteljes energiák és a Föld mágneses mezeje közötti kölcsönhatás eredménye. Sokan most jutnak először annak tudatára, hogy a 3D nem az egyetlen valóság, és kezdik keresni ezt az új realitást! Amint egyre többen felébrednek és a Fény mennyisége növekszik a Földön, a változások egyre jobban, és fizikailag is érzékelhetővé fognak válni.


Közületek sokan angyali hírnökként jöttetek a Földre, már tudva a nagy tervről, amit együtt hoztunk létre és üzeneteket mondtunk a végbemenő nagy változásokról és előzetes figyelmeztetést adtunk azoknak, akik korszakok óta alszanak.


Ez az a küldetés, amiért idejöttetek, és sikeresek voltatok. Most látni fogjátok, ahogy a szavaitok megvalósulnak mindenek előtt és ti itt fogtok állni keményen, és segítésre készen mindenen keresztül. Ez az, amire készültetek, és sokan keresni fogják a vezetéseteket és a segítségeteket, amikor a dolgok kibontakoznak. Megtapsolunk titeket ezért a nagy munkáért.


Egyre erősebb és nagyobb összetartozás formálódik az egész bolygón és teljes szabadság készül kialakulni szerte a világon! A lélek számára egy természetes visszatérés lesz hamarosan a földbolygón, amint a rendszer tovább változik.


Ezek a nagy változások magukban foglalják az élet minden aspektusát; az értelmi, érzelmi, fizikai és spirituális vonatkozását és befolyásolják a kapcsolatainkat, munkafeltételeinket és a bőséget, ami árad felénk.


A Föld emberei nem tarthatják tovább a régi energiavezeték rendszereket, szokásokat és az egyensúly hiányát; így meg kell vizsgálnunk és kicserélni elég sok mindent. Az egész rendszert teljesen megújítjuk, elhagyjuk és lecseréljük azt, ami nem az életért van!
Azoknak a lényeknek, akik másokat ellenőriztek és manipuláltak és akik alacsony frekvencián rezegnek, nem lesz helyük a Földnek ezen a magas frekvenciáján. Valójában, amint a frekvencia-rés a 3D és az 5D+ között növekszik, lehetetlen lesz az ilyen fajta rezgésekkel ott létezni, ahol hamarosan lesztek.


DNS.jpg

 

DNS-Megújulás és a Fénykódok


A fizikai szinten történő változások magukban foglalják a DNS-ünk teljes újra-kódolását. A napkitörések hatással vannak a földi életre. Valójában, ezek a kitörések itt megváltoztatják minden érző lény DNS formáját. A bolygót bombázó ionizált részecskék minden egyedet egy önmagában magasabb formára fejlesztenek.


Pillanatnyilag egy csomó új energia éri el a Földet különböző forrásokból: Üstökösökből, csillagrendszerekből, bolygókról és erős gamma sugár kitörések hatnak folyamatosan az univerzum magjából. 
Ezek az elmúlt időkben is megtörténtek, de az emberek teste és elméje nagyon nehéz (nagy sűrűségű) volt és bezárult az alvó DNS miatt, ezek egyike sem hatott az emberi lényekre.


Most sok földlakó nyitott és kész ezeknek az energiáknak és fénykódoknak a fogadására és képes dolgozni a testén és az egész rendszerén keresztül. Ez egy óriási lehetőség az emberiség tudatának az emelésére egy nagyon rövid idő alatt.


Nekünk meg kell újítanunk, újra kódolnunk és újraírnunk egy csomó programot, amit a humán testbe és elmébe írtak és beprogramoztak tartós időre, eonokra.
Mi most ébredünk fel, mint egy bolygó és egy humán faj. Álljatok meg egy pillanatra és gondolkozzatok el ennek a következményeiről és a csodáiról! Nem éreztek egy gyermeki csodát magatokban amikor felfogjátok a végtelen sok új lehetőséget?


Az Új Világ megtisztulása minden szinten


Korábban mondtuk, hogy az ittlevő fejlettebb lények, az Új Föld őrzői, az „első hullámú felemelkedés lényei” fognak foglalkozni azokkal, akik még nem teljesen állnak készen és azokkal, akik nem képesek lakni az Új Földön! Mi az a folyamat, ami fel fogja emelni őket, ahol mi vagyunk? A válasz szenvedés és fájdalom!


Azt mondhatjátok, „ez nem túl ígéretesen hangzik a számukra”, de mi azt mondjuk, „a ti szenvedéseitek és fájdalmaitok sok inkarnáción keresztül, sőt még ebben az utolsóban is, azok katalizálták (gyorsították) ezt a felébredést”. Minden mester azt fogja mondani nektek, hogy a szenvedés és fájdalom okozza, hogy egy személy elkezdi és befejezi a Felemelkedési folyamatot!


A mesterek azt is fogják mondani nektek, hogy ez a fájdalom és szenvedés csak átmeneti, amíg el nem éritek a belső gyógyulás állapotát, ahol túlléptek mindenen! Hogy mennyi idő alatt kerültök a létnek ebbe a transzcendens állapotába, az teljesen a ti kontrollotok alatt áll.


Azok, akik nem érték el ezt a túllépési fázist a lelkük fejlődésében, azok éppen most sok fizikai és érzelmi fájdalmon mennek keresztül, és mások szokatlanul fáradtnak érzik magukat. Mivel az emberiség ilyen nagy lépést tesz a tudati és fizikai fejlődésében, sokan egy olyan időt tapasztalhatnak, amelyben kihívták és eltolták a határaikat.


Az utolsó felemelkedési hullám lényei kezdenek eltolódni a 3. és 4. dimenziós életből egy 5.dimenziós frekvencia felé. Maga a Föld most az 5. dimenzióban rezeg (valamint sokkal gyorsabban), és sok ember már felemelte magát erre a szintre és a magasabb dimenziókba is, vagy éppen most teszi.


A Szeretet új energiái érték el a Földet és az emberiség számára új lehetőségek ébredtek.

 BlueEarthMatrix32 másolata.jpg


Új Fény lép be a mátrixba


Az érkező új fényfrekvenciák új helyet igényelnek. Így egy nagy tisztuláson megyünk keresztül, hogy megszabaduljunk minden régi, visszahúzó és sűrű dologtól, amire többé nem lesz szükségünk.


A fizikai test megszabadul a toxinoktól és a régi programozástól. Az érzelmi test meggyógyítja a múltban és a jelenben történt sérüléseket, és megszabadít az egészségtelen érzésektől, mint a harag, a bánat vagy a szomorúság. Az elménk kihívás elé áll, hogy engedje el a régi hiteket és adja meg magát az ismeretlennek.
Itt azt tanácsoljuk, hogy „kérdezzetek meg mindent magatoktól és nézzetek mélyebben magatokba, miért hisztek valamiben”. Ha a hitrendszeretek a mátrixból ered, akkor az torz és nem felel meg az 5D-s igazságnak! Fontos itt emlékezni arra, hogy nincs abszolút igazság; de annak végtelen, sokkal fejlettebb és magasabb szintjei vannak, amelyeknek nincs vége! Minél magasabb az igazság rezgése, annál inkább igaz! Az igazság szubjektív és közvetlen arányban van a teljes frekvenciaszinttel, amivel rezonál.


Amint felemelkedünk és feljebb kerülünk a rezgési skálán, szükségünk van  elhagyni mindent, mai elavult, sűrű, és ami nem szolgálja a lelkünket, így átléphetünk a fátylon egy új létbe.


Minél gyorsabban megy végbe ez a folyamat, annál inkább érezhetjük a tüneteket egy fizikai szinten. Ne aggódjatok emiatt, mert ez teljesen normális és csak ideiglenes.


Amint az új fény-adatok beépülnek a testbe, a lény a tünetek eltűnésével ébred fel, és úgy érzi magát, mint egy új teremtmény! A DNS-fény-adatok beépülésének folyamatában sokan éreznek olyan felemelkedési szimptómákat, mint a hányinger, fejfájás, influenza szerű tünetek, furcsa és széteső érzések, alvási képtelenség, szívritmus problémák, különböző fájdalmak. Ebben az időben azt is érezhetjük, hogy visszamegyünk egy másik életszakaszba, amit meggyógyítunk. Ez mindig segít megtudni, hogy mit érzünk, hogy gyógyulunk.


A nagy lények a csillagokról elmondják nekünk, hogy a fény-adatok csak akkor kódolódnak be a DNS-be, ha az illető egy delta-álom állapotban van.


Abban az időben, amíg nagyon fáradtnak és kimerültnek érzitek magatokat, nagyon javasolt éppen aludni, mert az alvási időnk alatt tudunk fejlődni. Sokkal gyorsabban és könnyebben integráljuk a fényt, mint éber állapotban, mert az ego és a félelem nem blokkol le minket. Ez igaz a belső gyógyulásra és a régi érzelmi traumákat blokkoló  energiák tisztítására is.


Amikor reggel felébredünk, és még fáradtak vagyunk; akkor ez egy jele lehet, hogy egy csomó átalakulást engedtünk meg az éjszaka folyamán. Az angyali közösségben azt szoktuk mondani egy fény-integráló, delta alvásos éjszaka után, „rengeteget dolgoztam az elmúlt éjjel!
Ezzel azt gondoljuk, hogy sok száz, illetve ezer összetett dolgot csináltunk ugyanabban a pillanatban (sok szinten többféle feladatot), még el is utazva sok helyre és gyógyítva másokat, miközben a belső dolgunkat végeztük!


Azt mondják, hogy éber tudatállapotban sok évbe telhet megtenni ugyanannyi felemelkedési munkát, mint amit delta álomállapotban 8 óra alatt elvégeztek.


A delta tudatállapot egy szint az emberi test halála fölött és sok mester és szerzetes képes elérni ezt a tudatállapotot a meditációja alatt, lecsökkentve a légzését és a szívverését olyan szintre, ami a test halálára emlékeztet.
Ebben az az érdekes, hogy nem számít, mennyi időt tölt a szerzetes ebben az állapotban, nem befolyásolják a külső hatások, általánosságban semmi nem változik a testben és ők vissza tudják hozni magukat az ébrenléti állapotba bármelyik pontban az ő szándékuk szerint.


Azt tanácsoljuk a felemelkedési szimptómákra: Nyugtassátok meg magatokat ebben az időszakban és legyetek segítőkészek, fejezzetek ki olyan szeretetet, ahogy egy anya szereti az áldott gyermekét! Naponta sokszor lélegezzetek lassan és mélyen, földeljétek a testeteket kristályok alkalmazásával.!


Csak energia dús és természetes ételeket egyetek! Relaxáljatok és  teljesen engedjetek meg mindent megtörténni, és fogadjátok el ezeket! Lássátok, hogy ez az az út, ami van és tudjátok, hogy ti és a testetek tökéletesen megfelelően működtök.


Ha valaki minél többet relaxál és bízik ebben a teljes felemelkedési folyamatban, annál könnyebben jut át rajta és annál gyorsabban fogja elhagyni az alacsonyabb minőségeket!


Egy angyali és humán fajként együtt lakva a Földön, most elengedjük az összes régi  sűrűséget és korlátozást.


Soha nem fogunk visszatérni a korlátozott hithez és élethez, amit korábban tettünk. Most a magasabb szempontjainkhoz igazodunk (a mi isten- valónkhoz). Pusztán a szándékunkból és a belső mivalónkból a saját aranykorunkhoz vezető úton dolgozunk és egy új világért, ami tele van örömmel, békével, szeretettel és a szabadság jellemzi.


Ha a felemelkedéseteket első számú fontosságúvá soroljátok és teljes létetekben azon dolgoztok, és minél jobban elfogadjátok azt, és relaxáltok ennek megfelelően, és hagyjátok azt teljesen magatokévá tenni, akkor biztosítunk titeket, hogy egy kvantum -ugrást fogtok tenni egy reménytelen, elhagyatott, félelemmel teli állapotból, egy izgalmas, új életbe, ahol minden új pillanat tele van csodával és mágiával!


Az emberek rátok fognak nézni és azt kérdik, hogyan lehettek olyan nagyszerűek minden téren és csodálkozni fognak, mi a titkotok! Ha ők készen állnak és akarják (a legtöbben még nem egészen), akkor egyszerűen mondjatok el nekik mindent, amit nektek mondtunk!
Isteni-sebességet a lelketeknek erre a hihetetlen utazására!

fény 2.jpg

 

Képek forrása: Pinterest.com