Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚJ FÉNYKÓDOK ÉRKEZNEK

2020-07-18

ZIKIEL AZ ÜSTÖKÖSÖK ÉS METEOROK ANGYALA

csill ang.jpg

 

ÚJ FÉNYKÓDOK ÉRKEZNEK

 

ZIKIEL AZ ÜSTÖKÖSÖK ÉS METEOROK ANGYALA. FELADATAI KÖZÉ TARTOZIK A VÁNDOR ÉGITESTEK ASZTROLÓGIAI, ENERGETIKAI ÉS FIZIKAI HATÁSAINAK FELÜGYELETE.

 

ZIKIEL ÜZENETE:

 

Legyetek üdvözölve szeretet fénylő lelkek, földi vándorok és fényküldöttek. Az neowise üstökös égi üzenetét hoztam el számotokra, mely új világ eljövetelét jelzi most nektek.

 

Az üstökösök égi vándorok, üzenetközvetítők és hírnökök.

 

Egy üstökös hatását mindig sokrétűen szükséges megfigyelni, mivel több síkban egyszerre fejti ki a hatását. Az egyik színt a régi világ hatalmi struktúrájára hat, a második színt az új energiák látványos és fizikális megjelenése, a harmadik pedig az egyéni fejlődési kódok befogadásával függ össze.

 

A most látható üstökös ötezer évenként érkezik és halad el a Föld közelébe, széthasítva az eget ragyogó fényerőterével. Az üstökös a mélyen ható és radikális változások előhírnöke és átalakító folyamatokat hozz minden szinten.

 

Az égi jel amely üstökös formájában érkezik a régi korszak lezárását és új korszak eljövetelét jelzi, és azon nagy változások elérkeztét, amelyek hatalmas átalakulást hoznak az emberi világban.

 

Az üstökös a régi világ és új világ közötti éles vonal  jelölője . Egy korszak lezárását és új világ eljövetelét jelzi. Az átmenet átalakító erőit hozza el. Nincs már türelmi idő, véget ért a várakozás, a világ most hatalmas változások elébe néz. A lebontó erők, most működésbe lépnek minden szinten, és elkezdődik a régi rendszerek és hatalmi struktúrák felszámolása és szétesése. Az emberiségnek tovább kell lépnie, ehhez pedig szükséges, hogy felébredjenek a közönyből és a romlott világrend kényelmi álomkórságból.

 

A változások szükségszerűek, ne féljetek a változásoktól, üdvözöljétek az új idők eljövetelét!

 

 üstökös-590x424.jpg

 

 

Neowise-Új Bölcs

 

Az égen megjelenő üstökös, amely ennyire látványosan szórja szét a fényt, olyan mint a magvető, aki felszántja a talajt és elveti az új magokat.

 

Neowise nevében benne van a minősége, ez pedig az új bölcsesség kódok szétárasztása.

 

A neowise nevű üstökös új fénykódokat hoz, ahogy átsuhan a Föld felett. A csillagpor és a jégbe zárt kristálykódok kiszabadulnak és szétszóródnak a földi háló rendszerében. A kristálykódok a krisztusi bölcsességet hozzák, azonbeli tudati magokat, amely által a kollektív tudatosságban a krisztusi minőség bölcsessége horgonyt tud vetni. Ez a kegyelem, a megbocsátás, az együttérzés és a szívbéli megértés szeretet bölcsessége. Az új világkorszak fénykódjai, amelyek elérhetőek mindazok számára, akik nyitottak rá.

 

Ha szeretnéd magadhoz venni az üstökös által érkező új fénykódokat, inspiráló energiákat és egyéni üzeneteket, kérj meg és én segítek neked ebben.

 

Zikiel az üstökösök angyala

 

Közvetítette:Aysha

 

A NEOWISE üstökös a Pannonhalmi Apátság fölött:

üstökös 1.png

Fotó: Beinrohr László / Eternipix