Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚJ IDŐVONAL

2022-10-31

Észrevetted, hogy az utóbbi időben valami furcsa dolog történt?

medi tudat napfogyatkozás.jpg

 

ÚJ IDŐVONAL, ÚJ KIHÍVÁSOK

 

Nemrég egy új idővonalra léptél?

 

Észrevetted-e az utóbbi időben, hogy valami furcsa dolog történt – úgy tűnik, hogy egy olyan valóságban létezel, amely kissé ismeretlen a számodra?

 

Lehet, hogy semmi sem változott a külső életedben, de valahogy nagyobb könnyedséget, jó közérzetet és kisebb belső nyomást érzel magadban? Esteleg több önszeretetet? És sokszor a semmiből előtörő örömérzet is?

 

Ha igen, ez azt jelentheti, hogy nemrégiben egy új idővonalra váltottál át, amely magasabb frekvenciával rendelkezik. 

 

Azt is mondhatjuk, hogy „egy fokozattal feljebb emelkedtél” a Felemelkedési folyamatodban – vagy hogy egy szinttel feljebb léptél a Negyedik Dimenzión belül. Ez egyre inkább megtörténik azokkal az emberekkel, akik tudatosan az Ötödik Dimenzió felé tartanak.

 

Kezdetben úgy érezheted, mintha egy új mozgó járdára ugrottál volna fel, amely valamivel gyorsabban halad, mint az, amelyen korábban jártál. Az események gyorsabban történnek, kellemes és izgalmas meglepetések érnek a semmiből. Sokszor eláll tőle a lélegzeted, ahogy megpróbálod megszokni a nagyobb lendület új érzését, amely előre visz az életedben.

 

KEZDETI FÉLELEM, ZAVAR ÉS STRESSZ

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy ha nem ezt tapasztaltad  – és különösen, ha hirtelen nagy félelmet, zavartságot vagy stresszt éreztél –, ez pontosan ugyanazt jelezheti: nemrégiben tértél át egy új, magasabb frekvenciájú idővonalra.

 

Az új frekvencia miatt, amelyre most váltottál át, az életedben előforduló régi minták, kapcsolatok vagy helyzetek, amelyek nem ezen a magasabb frekvencián rezegnek, nem tarthatnak veled. És így most teljes erővel kerülnek a felszínre, hogy ráláss és felismerd őket. Ezután eldöntheted, hogy van-e még tanulnivalód velük. Ha igen, gondold át, miről van szó, anélkül, hogy beleragadnál annak elemzésébe vagy fájdalmas érzéseibe. Utána  csak engedd el.

 

A jó hír az, hogy ha egy problémát ezen a szinten tudod áttekinteni, ez azt jelenti, hogy már a távozás folyamatában van.

Tehát tényleg nem kell vele kezdened semmit, csak azt, hogy a 3D-s éned részeként tekintesz rá, amely épp távozik –csak szeresd magad az elengedés folyamatán keresztül. 

Nagy nehézséget és kihívást jelenthet a számodra; de ha higgadt tudsz maradni és megbízol a folyamatban, elképesztő lehet, hogy a kellemetlen helyzetek és minták milyen gyorsan eloszlanak.

 

Amint ezek a helyzetek lenyugszanak és maguktól megoldódnak, azt veheted észre, hogy úgy tűnik, teljesen új területen jársz. Energetikailag másként érzed magad – tisztábbnak, nyugodtabbnak, nem számít, mi történik. Van egy érzés, hogy a valóság már másképp működik, mint korábban.

Valahogy több szinkronicitás kezd megtörténni veled, amelyek varázslatosak. Amire szükséged van az gyorsabban jelenik meg a valóságodban mint korábban. Az érzelmek könnyebbek, szabadabbak. Jobban áthat a jólét és a béke érzése. Az életed eseményeinek isteni hangszerelése egyre nyilvánvalóbb.

 

ÚJ IDŐVONAL, ÚJ KIHÍVÁSOK

 

Lehet, hogy egy ideig nem hiszed el, hogy az életed ilyen gyökeresen, ilyen gyorsan változhat meg. Hallhatsz egy belső hangot, amely arra figyelmeztet, hogy ne érezd magad túl kényelmesen, és vigyázz. 

 

A régi félelmek erőtlen kísérletet tehetnek arra, hogy újra feltámadjanak benned.

 

Légy éber. Ügyelj arra, hogy ne adj teret önmagadban a szorongás vagy félelem régi mintáinak, hogy ne okozzon visszaesést a frekvenciádban.

 

Az is fontos, hogy ne csússz vissza az illúzió mintájába, azt állítván, hogy az életedben mostantól minden a békére és a boldogságra változik át. Mert minden új, magasabb frekvenciára való átállással nemcsak nagyobb szabadságot, örömöt és szeretetet tapasztalunk meg, hanem új kihívások is felmerülnek.

 

Minden új ébredési szinttel, amit tapasztalsz, új területet kell felfedezni; új képességeket lehet elsajátítani, és önmagad új részeit tanulhatod meg. Ez a spirituális evolúció folyamata: amely szintről szintre tovább folytatódik. Felfedezed többdimenziós Éned magasabb aspektusait, amelyeket elsajátítasz és megtestesítesz, miközben magasabb frekvenciájú hatékonyabb mintákat integrálsz.

 

Néha hihetetlen öröm és izgalom rejlik ebben a folyamatban; máskor mintha állandóan rohannál, hogy utolérd magad. Időnként ismeretlen érzéseket tapasztalhatsz a testében, amikor megpróbálja újrakalibrálni magát, hogy lépést tudjon tartani a történésekkel. Furcsa, de mégis kellemes érzés, amikor az energiák átfutnak az energiarendszereden.

 

Gyakran előfordul, hogy mindezek során több szünetre, több pihenésre és alvásra van szükséged ahhoz, hogy integráld a lényében végbemenő változásokat.

 

De mindezeken túl, ahogy folytatod ezeket a „fejlesztéseket” rá fogsz jönni, hogy egy nagyobb béke árad át rajtad keresztül. Mélyebb öröm és hála érzése életed legapróbb áldásaiért. Mélyebb szeretetet tapasztalsz önmagad és mások iránt az életedben.

 

Ahogy egyre több harmadik dimenziós minta hullik le rólad, felfedezed, hogy ki is vagy valójában, sokféle identitáson túl, amelyet felvettél.

 

Tudatossá válsz a benned lévő Isteni Esszenciákra, amelyek soha nem változnak,  függetlenül attól, hogy mi történt az életedben, milyen érzelmeket éltél át, vagy milyen gondolataid voltak.

 

Azt tapasztalod, hogy kezded megtestesíteni hihetetlenül izgalmas és összetett 5D-s Énedet és az a sok zűrzavar, félelem és szenvedés, amit az evolúciód e monumentálisan szakasza során tapasztaltál, valóban fontos állomásai az átalakulásodnak!

 

 

 

 

Írta: Vidya Frazier

https://vidyafrazier-com

Fordítás: Aysha