Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Új, Vízöntős szelek fújnak

2021-01-05

2021 - Az emberiség kezdi átértékelni mindazt, amit évtizedeken keresztül fontosnak tartott

csill vizöntő halak.jpg

 

Új, Vízöntős szelek fújnak

 

2021 

 

Asztrozófiai értelemben az új esztendő mindig a Tavaszi napéjegyenlőséggel kezdődik. A 2021-es naptári év első negyedévét tehát alapvetően még a 2020. év tavaszának folyamatai határozzák meg, de már megjelennek új, könnyedebb, levegősebb, tisztább energiák is.

 

A 2020-as év sorsfordító "rendszerváltása", korszakváltása, újjászületése (Plútó - Szaturnusz - Jupiter együttállás a Sas csillagaiban) után a 2021. naptári évben már elkezd felépülni az új korszak, melyben az uránuszi és a szaturnuszi energiák lesznek a meghatározók.

 

Mivel két lassú mozgású bolygóról van szó (akik háromszor kapcsolódnak össze egy úgynevezett megvalósító fényszöggel a 2021-es naptári évben), az új korszak is lassan, lépésről lépésre fog csak felépülni.

 

Az Uránusz a karmatörés, a felszabadulás, a megtisztulás, a megvilágosodás, a zsenialitás, az újítás bolygója. Az Uránusz háromszor kapcsolódik össze a Szaturnusszal, az idő urával, a küszöb őrével, hogy mi is ledöntsük a korlátainkat, kilépjünk a komfortzónánkból, és elinduljunk az ismeretlen, járatlan megoldások útján.

 

Hatalmas megtisztulási folyamatban vagyunk, melyben váratlan fordulatok, meglepetésszerű változások teszik majd színessé az évet. Szükségünk lesz az előző év tapasztalataira, hisz továbbra is az alázat, a türelem, az egyéni felelősségvállalás idejében járunk.

 

Le kell győzni az egónkat ahhoz, hogy előreléphessünk.

 

Azok a rendszerek, amikről tavaly kiderült, hogy nem állják ki az idő próbáját, a régi formájukban nem tudnak már visszaállni. Új, Vízöntős szelek fújnak, mely tulajdonképp az égi akarattal, az Isteni rendezőelvvel analóg, azaz mindennek rendeltetett ideje és helye van.

 

A korszakváltással a társadalomban és a közösségeinkben is átalakulás zajlik, így már csak a valódi, igaz(i) értékekre épülő kapcsolatok lesznek képesek fennmaradni.

 

A Föld erőforrásainak a megtisztulása is nagyobb prioritást kap.

 

A biztonsághoz való viszonyunk teljesen átalakul, már nem feltétlenül az anyagi javak adják a biztonságot, hanem a hitünk, a lélek erőnk és a szabadsághoz való viszonyunk. Az elkövetkező években a reformoknak, az újításoknak, az egyéniségeknek, az egyéni megoldásoknak az ideje jön el, a megszokott struktúráknak, rendszereknek, a korlátok közé szorított megoldásoknak az ideje lejárt.

 

Az emberiség kezdi átértékelni mindazt, amit évtizedeken keresztül fontosnak tartott, kezdi felismerni, hogy mennyire fontosak az időtálló, igaz(i) értékek, ehhez azonban ki kell szabadulnunk az anyag fogságából, hogy egy új, eddigieknél magasabb emberi minőségben folytathassuk földi életünket.

 

 

 

 

Írta: Szántó Brigitta

 

nyugat.hu