Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚJHOLD

2021-07-09

KISZABADULÁS A MEGREKEDT HELYZETEKBŐL

 
 
szabadság rabság 1.png
 
Kép: Pinterest.com
 
ÚJHOLD KAPU
 
KISZABADULÁS A MEGREKEDT HELYZETEKBŐL
 
A mostani időszak kivalló lehetőséget ad arra, hogy kiszabadulj azon csapdákból, amelyek ledermesztették az életedet.
 
Július 10.-én egy csodálatos lehetőségekkel érkező újhold kapu nyílik meg, amely segíthet abban, hogy kiszabadulj azon élethelyzetekből, ahol elakadtál.
 
Az élet számtalan akadályt állíthat az utadban, amelyek visszatartanak attól, hogy teljes életet élj. Ez azért történik így mert ahhoz, hogy tovább tudj lépni meg kell szabadulnod azon dolgoktól, amelyek hátráltatnak téged. Vannak helyzetek, amelyek saját berögzült hozzáállásod miatt nem mozdulnak ki a holtpontból és vannak olyan befolyások, amelyek rajtad kívülálló okok miatt blokkolnak le.
Ha ráébredtél arra, hogy mely minták, hiedelmek, emberek és élethelyzetek rekesztik meg a kibontakoztatásod útját, most lehetőséged nyílik arra, hogy felszámold őket.
 
Ideje továbblépni, légy bátor nézz szembe azon dolgokkal, amelyek lecsapolják az életerődet, elveszik az életkedvedet és ledermesztik lelked erőit.
 
Nézz körül az életedbe és ismerd fel azon törekvéseid hiábavalóságát, amelyek által szélmalomharcot vívsz.
 
Nem változhatsz és nem fejlődhetsz más helyet, nem kell cipelned más karmikus terhét magadon, ez gátol téged a felemelkedésben. Ha hiány van benned, mert valaki nincs melletted, rá kell ébredned arra, hogy a teljességet, soha nem a másik által, hanem önmagadban találhatod csak meg. Nem vagy áldozata az életnek, csak ha beleragadtál ebbe az érzelmi állapotba.
 
Ahhoz, hogy továbblépj, rá kell ébredned arra, hogy csak egy letisztultabb és szabadabb lélekkel tudsz jobb életet teremteni. Vesd le magadról azon önként vállalt terheket, amelyeket mások helyet cipelsz. Mindenki maga dönt az életéről, ha más helyet akarsz helyzeteket megoldani, fejlődni vagy változni, óhatatlan, hogy csapdába kerülj. Amikor beleállsz mások sorsába egyrészt megrekeszted a saját utadat, másrészt elveszed az egyéntől a fejlődés lehetőségét. Nem vagy önző, ha ráébredsz arra, hogy nem vállalhatsz felelősséget más helyet és elengeded, azt ami nem a tiéd.
 
Elsősorban önmagadért vagy itt, nem hagyhatod, hogy mások tudatlansága és sötétsége a mélységbe húzzon.
 
Szabadulj fel és lépj tovább!
 
 
 
 
Írta: Aysha