Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚJHOLD

2022-04-02

Karmikus sebek gyógyulása

újhold b másolata.jpg
 
Április 1. ÚJHOLD
 
 
Az Újhold a Kos 11 fok 30 percén exakt együttállásba került Chironnal, a legfőbb karmikus sérülésünk jelölőjével és tágabb együttállásban a Merkúrral, a gondolkodás, kapcsolódás bolygójával.
 
A transzcendentális karma asztrológiában a Chiron a Szűz uralkodó égiteste, s a kettőség rá is jellemző, hiszen Chiron egy félig isteni, félig állati teremtmény, egyszerre van benne jelen az isteni és az állati energia. A születési képletben a Chiron azt a karmikus sebet jelzi, amelyet több élet óta hordozunk önmagunkban, a vele kapcsolatos képességeket tudjuk működtetni, de fájdalom kötődik hozzá. Chiron egyértelműen jelzi, hogy a mély, karmikus sérüléseink nem gyógyulnak meg csak úgy maguktól. A lélekcsaládunk tagjai hasonló sérülésekkel rendelkeznek, s ha nekik segítünk a gyógyulásban, akkor ez a tisztaszívű szolgálat azt eredményezi, hogy képesek leszünk kijönni a karmikus sérülésünkből.
 
A különböző sérülések, betegségek kapcsán a legfontosabb kérdés amit fel kell tennünk önmagunknak, hogy meg akarunk-e gyógyulni egyáltalán, s mit vagyunk készek elengedni a gyógyulás érdekében.
A legtöbb ember számára a gyógyulás azt jelenti, hogy anélkül, hogy ő bármit is másképpen csinálna, egy másik ember meggyógyítja.
 
A 2022-es Kos Újhold egy nagyon intenzív gyógyító frekvenciát képvisel, amely segít kijönnünk a régi, alacsony rezgésű energiasávból, ez erősíti a 30 fokos karma fényszöggel az Újhold stelliumhoz kapcsolódó Bika Uránusz is.
 
A Kos Újhold a 21-es DNS kaput aktiválja megerősítve azt a tendenciát, hogy a „kontroll” árnyékából felemelkedjünk a „tekintély” ajándék frekvenciájára. A 21-es DNS kapu a Szív központ, mint az akarat- és önérvényesítési központ egyik kapuja. Az emberiség leginkább árnyék frekvencián éli ezt a kaput, az egyik részük „engedelmesként” feladja a saját erejét, s kifejezetten igényli mástól a kontrollt, a másik felük pedig az, aki mindent és mindenkit kontrollálni akar.
 
Engedd el a folyamatos kontrollra való tudatalatti vágyadat, és dőlj bele az isteni gondviselés hullámaiba, éld meg maximálisan annak a tudatát, hogy az univerzum biztosít számodra minden csodás varázslatot, hogy életedet a lehető legmagasabb frekvencián éld.
 
Ha már régóta halogatsz valamit, itt az idő, a 2022-es Kos Újhold energiája segít, hogy el tudd indítani, amit a szívedből akarsz, kétségek nélkül, a célra fókuszálj és vágj bele.
 
 
 
Szivárvány asztrológia