Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Uriel Arkangyal

2023-02-18

A múlt árnyai

ang djn.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A múlt árnyai


Itt Uriel, Isten Fénye.


Üdvözöllek benneteket szeretett Lényeim, érzem a türelmetlenségeteket, látom a kétségeiteket, a sötét felhők tükrében, amik az utolsó harcokat hozzák magukkal. A háborús uszítók galád eszközökhöz nyúlnak, hogy elvakítsák és felhecceljék az embereket.


A társadalom, a politika és az országok a pénzügyi piacok játékszereivé válnak, sokan úgy látjátok, hogy a világ a szakadék szélén áll. Ha bekapcsoljátok a tévékészüléket, nem értitek mi történik, mert csak szenvedés és igazságtalanság, félelem, aggodalom és káosz vesz körbe benneteket,.


Aki most még ragaszkodik a régi rend fenntartáshoz, kétségbeesett harcokba bocsátkozik, de mégis mindenki tudja, nem marad fenn tovább a régi rendszer!

 

Szeretett Fényeim, ne essetek kétségbe, a réginek el kell pusztulnia, hogy valami új kezdetét vehesse.
Az átalakulási folyamat működik, a világ az átváltozás kellős közepén van. Ez az átalakulás ahhoz hasonló, mint mikor a hajnal első fénysugara feltűnik a horizonton, akkor van a legsötétebb és nem éjfélkor.


Arra kérlek benneteket tegyétek azt, amit mindig tesztek, ha a sötétség növekedett: gyújtsatok FÉNY-t!


 

A fényt megőrizni és továbbadni, a ti szent feladatotok. A növekvő sötétséggel árnyak is jönnek, de ti vagytok a fény hordozói, ahol ti tartózkodtok, ott elűzitek a sötétséget és feloldjátok a múlt árnyait.


Most az árnyakról szeretnék beszélni, mert lényegük megértése megkönnyíti a feloldásukat. Árnyék akkor keletkezik, ha a besűrűsödött fény, ami nem más mint anyag, a fény előtt áll.
A tárgy egyik fele fényben van és a másik felét a fény nem éri. Ha a tárgy fényáteresztő képességű, mint pl. az üveg, akkor az árnyék nem jön létre, hanem a fénnyel közvetlenül érintkező oldal a fénynyalábokat átengedi és a másik oldal felcsillan.


Ezt a tulajdonságát ismeritek a fénynek az anyagi világban, tehát a fénynek ellenállásba kell ütköznie, hogy árnyék jöhessen létre.

 

Nos, mi a helyzet a múlt árnyaival benned?

Mit idéz ez elő benned?


Először a jó hír, ha árnyaid vannak belül, akkor a fényben állsz!


Nos, léteznek belső ellenállások, besűrűsödések, blokkok, amik megakadályozzák a fény és a szeretet útját, hogy áthassanak téged. Ezek a blokkok félelmek, amik régi sérülésekből, hiányokból, kisebbrendűségi érzésekből, bűnösség érzéséből vagy valami hasonlóból erednek, amik természetüket illetően mindig félelmek, szorongás!

 

Minden szorongás az ego-val kapcsolható össze, mert az ego feladata a túlélés biztosítása.

 

A félelmek azért vannak, hogy figyelmeztessenek a veszélyre, hogy az ego megfelelően reagálhasson, pl. meneküléssel vagy támadással.


Ismételt szorongáskeltés során az ego automatikusan működő reakciómintákat fejleszt ki ellenállás céljával és a kivitelezést a tudatalattinak adja át, hogy más dolgokra időt nyerjen. Maga a félelem, mint alapminta és a hozzá rendelt reakció is összekapcsolódik és elraktározódik.


A tudatalattiban veszélyelhárítás esetére megmaradnak ezek a programozások, mint szorongásminták és részben még inkarnációkon keresztül is képesek fennmaradni. Ezeket a szorongásmintákat nevezem a múlt árnyainak, mert nincsenek „valós” alapjai, ezek már nem valódi félelmek, mert nincs jelen akut veszély, amire figyelmeztetnének. Ez inkább egyfajta szorongás a szorongástól, ami a lehetséges veszélyre figyelmeztethet.


Az ego-nak biztonsági okokból érdekében áll széles körű automatizmusok felépítése, mert az ego halandó, minden mástól elhatárolódott, szellemi vezetés nélküli és a túlélésért felelős.

Az árnyék kioltásához természetesen szükséges létezésükről megbizonyosodni, mert gyakran alig észrevehetőek, mert a tudatalatti önmagában működik, így az árnyak feltérképezéséhez elengedhetetlen az önmegismerés szándéka.


Ha felismered az árnyaidat, fogadd el őket szeretettel, mert „ők” segítettek neked azzá válni, aki most vagy.

 

Ezután engedd el ezeket a mintákat, helyettesítsd őket szeretettel és programozd át ennek megfelelően a tudatalattidat.


Kérj angyalodtól segítséget vagy használd az „átváltozás tüzét”, amit már megosztottam veled, mint „munkaeszközt”.
Különböző lehetőségek vannak ennek az önsegítő feladatnak az elvégzésére, de vedd figyelembe, hogy ezek részben nagyon régi programok, amik erősen rögzültek benned.

 

Szeretet és türelem szükséges hozzá és sikeres leszel kioltásukban.

 

Az aurádban való változásokat valószínűleg csak később fogod tapasztalni, az emberekkel való interakciód során.

 

Ezek a valódi árnyak, amiktől most meg kell szabadulni, a múlt árnyai láthatóvá válnak és csak a szeretet, az elfogadás és a megértés képes őket kioltani.

 

Minden győzelemmel a fényed erősebben sugárzik belőled, mert a fénynek egyre kevesebb ellenállási/visszaverődési felületbe kell ütköznie; ilyen módon fejleszted ki saját fénytestedet!
Minél fénnyel teljesebb vagy, annál tisztább lesz a pillantásod és az árnyaktól nem fogsz tartani, mert már nem rezegnek veled együtt.

 

Minden árny mögött látni fogod a fényt, ami ennek hatására előbukkan.


Ha félnél, maradj szeretetben és hitedben, ismerd fel az árnyat, ami okozza a félelmedet, tudatosítsd a fényt, ami minden alapja és oldd fel a félelmet.


Az egész bolygó soha semmihez nem fogható fényben és szeretetben fürdik. A nagy tisztítás minden szinten zajlik és sok árnyteli dolgot hoz a felszínre, ami már idejétmúlt, régi minták, amik most kioltódnak.


Ne hagyd, hogy eltérítsenek utadtól, mert vannak pont ilyen szándékú erők. Nyisd ki szíved középpontját és szívből fogadd el a tőlem kapott tudást, ami örökérvényű!
Te egy spirituális, teremtő, isteni lény vagy a Minden-Egy-hez vezető utat járva.


Örömömre szolgál, hogy kísérhetlek utadon.


Áldásom és mindenek Forrásának feltétel nélküli Szeretete állandó kísérőd utadon.

 


Uriel vagyok.

 

 

 

 


Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
https://kristalyhang.wordpress.com