Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Uriel arkangyal üzenete

2020-03-12

Hatalmas tisztítás zajlik most globális szinten, hogy a régi rendszer ódon bástyái ledőljenek

uriel 11.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

Uriel arkangyal üzenete

 

Üdvözöllek benneteket, tiszta fénysugarak! Öröm számomra, hogy ezekben az időkben a figyelmeteket az égre szegezitek, és képesek vagytok meglátni a Földön kialakult helyzet jótékony hatásait.

 

Eljött az ideje annak, hogy a világ teljes kollektívája egy hatalmas ébresztő impulzust kapjon és lehetőséget arra, hogy felszabadulhasson azon zsarnoki rendszerekből, amelyek elfojtják a fényt.

 

Hatalmas tisztítás zajlik most globális szinten, hogy a régi rendszer ódon bástyáinak szürke falai ledőljenek, és visszavegyétek a hatalmat világotok felett.

 

Jelenleg az emberiség jelentős része a Fényt választotta, és a fényerők megkapták azon felhatalmazásokat, hogy szembe tudjanak szállni a Földet uraló árnyékerőkkel.  

 

Most minden nemzet leválhat a nagy globális sötét hálóról, és minden egyénnek is lehetővé válik, hogy lekapcsolódjon a harmadik dimenziós mátrixról. Jelenleg globális tisztítás és tömeges ébredés zajlik. Olyan helyzet állt elő, hogy az anyagi szinten lehetővé válhasson a teljes átalakítás és radikális változás.

 

Egy nagyon intenzív hónapnak néztek elébe, hatalmas harcok fognak dúlni a színfalak mögött. Az egész emberiség válaszút előtt áll, ki hová tartozik, mit éltet és milyen utat választ.

 

Az előtettek álló időszakot a nagy megpróbáltatások idejének is megélhetitek, azonban ez választásotokon múlik. Mindenkinek lehetősége van eldönteni, hogy a szeretet vagy a félelem útját választja, a Fényt vagy a sötétséget élteti.  

 

A külső-belső világotok régi struktúrái lebomlanak és átalakulnak. Megmérettetik Isten törvényei szerint ember, közösség, s nemzet. Most megmutatkozik, mi igaz és mi hamis.

 

Személyes üzenetem, pedig számotokra az, hogy tartsátok meg a magasabb vibrációt, a békét és a szeretetet, ne engedjétek meg, hogy az árnyék erők sötét játszmái hatalmuk alá kerítsenek.  

 

Válasszátok tudatosan az újat, az ötödik dimenzió már itt van körülöttetek, haladjátok meg a régit, szabaduljatok fel!

 

Isten tenyerén a szeretet ösvényén haladjatok, a fény valóságát éljétek, vonjátok ki minden energiátokat és figyelmeteket a harmadik dimenziós árnyék rendszerekből. Legyetek éberek és békések, hogy a jelen időszakban a belső csendben megtalálhassátok lelketek erejét, isteni fényetek és a hitetek hatalmát.

 

Most választjátok meg a jövőtök útját, a megmérettetés a valódit hozza most felszínre.

 

Lehull a külvilágnak fenntartott maszk, lekopik a másoktól elvett fény, felszámoltatik a hamis önazonosulás, feloldódnak a tévhitek önigazolásai, megmutatkoznak a hazugságok csalárdságai. Most erejét veszíti az, aki másokból nyerészkedett, és valóságát nem belülről, hanem kívülről építette fel.

 

Itt a nagy feleszmélés ideje. Merd megélni önvalód lecsupaszított valóságát, és ha mélyre is kell menned érte, szerezd vissza a lelkedet.

 

Vond ki teremtő erőidet mindabból, ami istentelen. Találj vissza lényeged igazságához, hatalmad forrásához, igaz valód szentségéhez, mert az új csak tiszta és erős alapokra épülhet fel.

 

Eljött az ideje annak, hogy életed alapjait újrarendezd, meglásd ki vagy s mit teremtesz.

 

Veled leszek ezen időben, ha kéred, rámutatok isteni erődre, békét hozok zaklatott szívednek és segítek, hogy rálelj életed küldetésére.

 

 

Uriel arkangyal

 

 

Közvetítette: Aysha