Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÜZENET A FELEMELKEDŐKNEK

2022-11-27

Új Fénykódokat küldenek a bolygóra

medi c981302fd másolata.jpg

 

 

 

Üzenet a felemelkedő kollektívának

 

Új Fénykódokat küldenek a bolygóra. Minden régi energiás kód megszűnik létezni és elveszíti hatalmát.

 

Gaia ÚJ rezgési frekvenciája új fénykódokat igényel, amelyek segítenek felemelkedni az Új Föld energiájába.

 

Sok Csillagmag, Fényküldött és felemelkedő egyén szerte a világban csatornázza és tölti le most ezeket az Új fénykódokat.

 

Ezek az új fénykódok MAGAS energiát és frekvenciát hordoznak, amelyek azt eredményezik, hogy néhány nagyobb belső VÁLTOZÁS történhessen annak érdekében, hogy megszabaduljunk a régitől és befogadjuk az újat.

 

Régi programozás... blokkok... minták törlődnek a belső magunkban, és beültetik az Újakat, amelyek FÉNYT hordoznak.

 

Készülj fel a váltások cunamijára kívül és belül, amelyet a testünkön keresztül fogunk érezni. Fejfájás, szem égés tünetei... testi fájdalmak és gyengeség, légszomj és szélsőséges érzelmek lehetnek, ezek mind a felemelkedési folyamat részei. Küldj szeretetet bármilyen kellemetlen tünetre vagy helyzetre. 

 

Engedjétek meg magatoknak, hogy keresztülmenjetek ezen, miközben elengeditek a régit, és befogadjátok az ÚJAT.

 

Az Egyetemes Erők felkészítenek minket arra, hogy a FÉNY ÚJ frekvenciáján rezegjünk, és összhangba kerüljünk a legmagasabb kollektív célra szánt egyetemes változásokkal és átalakulásokkal.

 

Nem vagyunk ugyanazok az emberek, akik egy évvel, vagy akár egy hónappal ezelőtt voltunk.

 

A legutóbbi átalakulás, amit véghezvittél, máris hatalmas változást hozott benned.

 

Kicsit tisztábban látod a dolgokat, de ugyanakkor úgy érezheted, hogy időnként különböző területeken elveszett és összezavarodott vagy.

 

Lehet, hogy bizonytalannak érzed magad, azért mert nem tudod pontosan, hogy merre tartasz. Sokan úgy érezhetik, hogy belefáradtak a sok elengedés, tisztítás és oldás folyamataiban.

 

Ha mostanában a türelmetlenség érzése volt benned, mintha valami hatalmas és izgalmas dolog készülne, tudd, hogy a következő fejezet nagy áttöréseket, felfedezéseket, és erőteljes átalakulásokat fog hozni.

 

Bölcs dolog odafigyelni minden visszatérő témára ebben az időszakban. Tudatosítsd, hogyan adhattad oda tudat alatt az erődet, vagy hol szükséges nagyobb felelősséget vállalnod.

 

Sokan közületek a belső fény növekedését fogjátok tapasztalni, készüljetek fel arra, hogy belépjetek egy új portálba, ismeretlen és feltérképezetlen területekre, bízva abban, hogy pontosan oda vezetnek és irányítanak benneteket, ahol lennetek kell.

 

Minél inkább a jelen pillanatban vagyunk, annál jobban hagyjuk azt, hogy minden az isteni terv szerint történhessen. Nem láthatjuk és nem tudjuk pontosan, hogy mi folyik itt, de határozottan érezzük a váltást.

 

Tarts ki és bízz ebben a felemelkedési folyamatban.

 

Itt az ideje elfogadni a változást!

 

 

Szerető és odaadó szolgálatban

A Felemelkedés Fényküldötte