Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJ VILÁG MEGTEREMTÉSÉT SEGÍTED

2024-03-06

 KÉSZÜLSZ BELÉPNI EGY ÚJ FÉNYKORSZÁGBA

FÉNYKÜLDÖTTEK2.jpg

 

ÜZENET A FÉNYKÜLDÖTTEKNEK

 

KÉSZÜLSZ BELÉPNI EGY ÚJ FÉNYKORSZÁGBA,

EZ LESZ A LEGNAGYOBB VÁLTOZÁS AZ ÉLETEDBEN.

AZ ÚJ VILÁG MEGTEREMTÉSÉT SEGÍTED

ÉS AZ ÁTMEMELKEDŐ CSAPAT TAGJA VAGY.

NE AGGÓDJ AMIAT, AMIT MEG KELL TENNED.

A LELKED MÁR TUDJA AZ UTAT.

EZ MINDENT MEGVÁLTOZTAT.

KÉSZÜLJ A VÁRATLANRA.

CSODÁK FOGNAK TÖRTÉNNI VELED.

 

Ez az újjászületésed ideje. A múltad gyógyul, a lelked magasabb szintekre emelkedik.

 

Az elmúlt hónapok kihívásokat hoztak az életedbe, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy újjászülethess. A nehézségek, amelyeket legyőztél megedzettek, és minden szinten jobbá tettek. Mentálisan, lelkileg és fizikailag is magasabb szintre léptél.

 

Minden belső erőd megvan ahhoz, hogy legyőzd az akadályokat, amelyek előtted állnak.

 

Erősebb vagy, mint gondolnád. Kövesd lelked Fényét, és ne feledd, hogy Isten veled van. Lehet, hogy azért érezted magad rosszul mostanában, mert kinőtted a régi önmagad, és az élet egy új szakaszába léptél. Ez az integrációs, újrakalibrációs folyamat számos kellemetlenséget okoz fizikai szinten, mivel oldja a belső sűrűséget és a sötétséget.

 

A felemelkedő lelkek most az én új verziójába léptek, a Föld új frekvenciáit testesítik meg, amelyek pozitív rezgésekből és magasabb energiákból állnak. Valódi szeretetből, jobb egészségből, belső békéből, stabilitásból, kiteljesedésből, új kalandokból, új kapcsolatok lehetőségéből, amelyek lélekfelismeréseken alapulnak, és rezgésileg összehangoltak a magasabb éned minden aspektusával.

 

Már nem érzed a 3. dimenziós kollektíva hatásait, felemelkedő lélekként már sokkal magasabb tudatosság idővonalán vagy.

 

Az új energiát maximalizálhatják és felhasználhatják a spirituális felemelkedéshez azok, akik készen állnak rá. Az energia áthalad az ébredő kollektíván itt a földön, megannyi egyént megváltoztatva a legmagasabb jó érdekében.

 

Elérted a magasabb idővonalat. Most már tudod, hogy a félelem csak illúzió. Mélyen tudod, hogy a szeretet már győzött a kvantumvalóságokban, és tanúja vagy számos illúzió szétmorzsolódásának a Földön.

 

Felemelkedő lelkek, a Föld új energiájában, a hitetek, a képzeletetek és az érzelmeitek formálja a valóságotokat.

 

Az események értelmezése határozza meg a világnak azt a verzióját, amelyet az érzéseid táplálnak. Ahogyan látod és értelmezed az idővonaladban lévő eseményeket, az fogja meghatározni a világnak azon verzióját, amelyben találod magad.

 

A tisztánlátás és a saját erőd felismerése elengedhetetlen. A gondolataid folyamatosan formálják a világodat, de a külső hatások ingadozásokat okozhatnak. Fontos, hogy a középpontban maradj, a lehető legtudatosabban a jelenben élj, világosan jelezve a személyes evolúciós szándékodat.

 

Azzal, hogy magadat szolgálod fejlődsz és elkötelezed magad a személyes fejlődésed mellett, ezzel pozitív hatással vagy másokra.

 

Az igazi szolgálat nem az, ha feláldozod magad mások megmentéséért, hanem az a belső munka és hiteles életmód, amely által példát mutatsz másoknak, így inspirálod és gyógyítod a körülötted lévőket.

 

Amikor szereted magad és a Földet, elfogadod az emberiség megújulásában betöltött szereped, akkor kisugárzod a változás energiáját. Ahogy megtestesíted a fényedet, hasonló gondolkodású egyéneket vonzol be, és emeled a közösségeidet.

 

A lelkiállapotod a legfontosabb. Az, hogy hogyan érzékeled és programozod a valóságot, hatással van a válasz reakcióidra. Merj merész lenni, kövesd azt, ami igaz és érd el a lehetetlent. A felemelkedő lelkeknek megvannak a képességei és adottságai ahhoz, hogy átalakítsák ezt a bolygót, függetlenül a jelenlegi helyzettől.

 

Önmagad szolgálatában, a személyes felemelkedésed iránti elkötelezettségben, sok más embert is emelsz.

 

Új fénykódok és aktiváló energiák érkeznek, amelyek segítenek aktiválni a magasabb intuíciót, spirituális ajándékokat, tehetségeket és képességeket.

 

A fényküldöttek és a csillagmagok megnövekedett belső békét, szeretetet és öröm érzését fogják megélni. Metafizikai és transzcendens élményeket fognak tapasztalni. A megvilágosodás és az önmegvalósítás magasabb szintjeit fogják elérni.

 

Számíthatsz arra, hogy sokkal erősebb kapcsolatot és egységet tapasztalsz a teremtő fényenergiával, ami fokozott érzékeléshez és tisztább látásmódhoz vezet a valósággal kapcsolatban. Mélyen összehangolva érzed magad a felemelkedő bolygónk életterével és az új földi valóság szerves részévé válsz.

 

 

 

Szeretettel

A Felemelkedés Fényküldöttei

Szabad fordítás: Aysha