Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÜZENET A GALAKTIKUS FLOTTÁTÓL

2022-07-21

A bolygójukért maguknak az embereknek kell visszavenniük a hatalmat

csill hajó.jpg

 

Adrian kapitány a Galaktikus Flottától-től:

 

Felszállok és felrepülök a felhők felé. Látom a házat alattam, és megyek tovább a horizont felé, és látom a fekete űrt odakint. Egy űrhajó jön felém, és egy hang azt mondja, gyere a hajómra, amin már oly sokszor voltál.

 

Adrian kapitány üdvözöl, és azt mondja, mutatni akarnak nekem valamit. A hajó mozog, mi pedig egy kicsit magasabbra repülünk a légkörből, és megmutatja, milyen hihetetlen számú űrhajó veszi körül a Földet. Adrian azt mondja, hogy milliók vannak, és mindenki azért jött, hogy lássa azt a látványt, amikor a Föld átáll az ötödik dimenzióba.

 

Minden hajó különböző funkcióval rendelkezik, és a legnagyobb flotta a Galaktikus Fény Szövetség, amely egyben a legnagyobb küldetést végzi a Földért, hogy védje és őrizze azt. Ez a flotta a Plejádok csillagrendszeréből származik. Szóltak nekik, hogy eljöttem, és meg akarják mutatni, milyen erőfeszítéseket tesznek az emberekért és a bolygójukért. Sokan a Plejádok leszármazottai, ezért bizonyos felelősséget éreznek az emberiség iránt. Azok is, akik védik és harcolnak a sötét hatalom ellen, akik jelenleg az utolsó kártyájukat veszik el az emberiség elpusztítására tett kísérletekben.

 

Nem fog sikerülni és szerencsére sokan rájöttek, hogy a szabadságért és a bolygójukért maguknak az embereknek kell visszavenniük a hatalmukat. Ez a belátás minden másodperccel növekszik, és a fény egyre erősebb lesz a Földön.

 

A Galaktikus Fényszövetség azt mondja, hogy nagyon bíznak az emberiségben, hogy sikerül visszavenniük a bolygójukat, de előtte készüljetek fel a nagy ellenállásra olyan emberektől, akiket a sötétség ural, és akik nem akarják elveszíteni a hatalmukat és az irányítást, amit a vagyonára építettek fel. Ezt a vagyont azoktól lopják el, akik vissza fogják követelni. A konfliktusok háborúhoz vezetnek, de a nukleáris fegyverek nem engedélyezettek, és ezeket semlegesítette a Galaktikus Fényszövetség az esetleges hadüzenet esetén. Néhány kisebb háború azonban lesz és ez mindenkit érint valamilyen módon a világon.

 

Adrian kapitány meg akarta mutatni nekem a légkörön kívüli űrhajókat, és azt akarja, hogy adjam ki ezt az üzenetet az emberek számára. Fontos, hogy az emberek megértsék, hogy nem kell félniük azoktól a lényektől, akik csak azt akarják, hogy az emberiség sikeresen visszavegye a bolygójukat, és visszakapják a szabadságukat, ahogy eredetileg tervezték.

 

A szeretet és a tisztelet olyan mérhetetlenül nagy az emberiség felé.

 

 

 

Inger Noren közvetítette

Fordította: Aysha