Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÜZENET

2023-03-11

A FÉNYKÜLDÖTTEKNEK 

 

medi fénytest 7.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

ÜZENET A FÉNYKÜLDÖTTEKNEK

 

Világítótoronyként és jelzőfényként vagy itt, azért hogy megvilágítsd az utat azok számára, akik a elvesztek a sötétben és keresik az utat. Ne engedd, hogy az empátiád magasabb szintje miatt elszívják az energiáidat. Amikor segítesz másoknak kötődésmentesen és érzelmi semlegességből gyakorold a szeretetteljességet.

 

Azért vagy itt, hogy változást hoz, példát mutass és egyensúlyt teremts, a szeretetteljes cselekedeteiddel, a spirituális kvalitásaiddal és az isteni éned tervének felvállalásával.

 

Az emberiség szolgálatát elvárások nélkül végzed, sokszor háttérbe szorítva magadat, hogy minél önzetlenebbül adhasd át égi ajándékaidat. Számtalan ember életében mentőöv vagy. Fényküldött vagy, nem megmentő vagy megváltó. Az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy másokból nyerjenek energiát, de az új korszakban mindenkinek a saját energiaforrásából kell erőt merítenie.

 

Azok, akik valóban fel akarnak emelkedni tudatosan egyénileg kell segítséget kérniük az Isteni Forrástól, a saját lelkük megváltásában.

 

Fényküldött vagy és bár áldozatos a feladatod, nem kell áldozattá válnod. Ha odaadod a saját erődet, ha hagyod, hogy a te személyes energiádból jussanak előre, ha magadra veszed mások karmáját, ha átvállalod helyettük a felelősséget, ha magadba szívod a negatívitásukat, akkor elveszíted azt, ami által fent tudod tartani a küldetésed megvalósításához szükséges magasabb rezgésszintet. Nagyon fontos, hogy hű maradj a saját elveidhez, céljaidhoz, szándékodhoz és ahhoz, ami a szívedben van.

 

Most egy nagy váltás és újrakalibrálás történik.

 

Lehet, hogy a mostani időszakban nagy szükségét érzed annak, hogy visszahúzódj mindenkitől, pihenj, töltődj és visszatalálj belső központi erőforrásodhoz. Érzed a lelkedben, hogy valami különleges dolog készül és nagy változás van a levegőben. Intenzív átmenet közepén vagy, magasabb tudati szintre emelkedsz. Belülről újulsz meg, újradefiniálod magad és az életedet.

 

Egy karmikus kör lezárásában vagy, elengeded a régi karmikus kapcsolataidat és önmagad régi verzióját.

 

Megtisztulsz mindazoktól, akik érzelmi traumát és szívfájdalmat okoztak a múltadban. Gyógyul a szíved és a múltad.

 

Egy jelentős portál nyílt meg a napkitöréseken keresztül, amely új fénykódokat küld neked, amelyek szinkronizálnak isteni éneddel, hogy visszaszerezd a belső erődet, örömödet és optimizmusodat!

 

Tovább lépsz, szintet emelkedsz, új távlatokat nyitsz meg.

 

Engedj lelked hívásának és lendülj át a holtponton!

 

Igazodj az új rezgésfrekvenciákhoz, hogy tovább tudj lépni!

 

 

Áldással és szeretettel

Aysha