Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Valami nagyszabású dolog érkezik 2020-al!

2020-01-01

Emeljük fel a tudatunk és rezgésünk frekvenciáját az 5.Dimenzió szívébe

16.4.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Valami nagyszabású dolog érkezik 2020-al!

 

Mi a kvantumenergia kis részecskéi vagyunk és most a tudósok azt mondják, hogy ezek a kis kvantum részecskék lenyűgöző dolgokra képesek. De azt mondják, hogy ezen csodáknak semmi köze a mi életünkhöz. A kvantum részecskék két vagy több helyen létezhetnek egyidejűleg és ezek mindíg kapcsolatban állnak egymással. Mindig kapcsolatban áll az egyik a másikkal.
A kvantum részecskék tudnak kommunikálni önmagukkal a jövőben és a múltban.


Mi ezen részecskékből állunk. Bennünket egy összpontosítás, egy erő tart össze. Mi az az erő, ami összetartja a kvantum részecskéket egy testté?
Van egy erő, ami mindent összetart a testünkben és a világunkban és mi tudjuk, hogy ezen erő mögött egy tudatos és intelligens elme létezése van, ami arról szól, hogy van egy energia, egy energia mező, ami mindent összetart (Forrás tudatosság), ami nem szilárd és mi sem vagyunk szilárdak.


Ha meg akarunk változtatni egy atomot, akkor meg kell változtassuk azt az energiát, amiben az atom él. Ha megakarjuk változtatni az anyagot, a világunk fizikai anyagát, akkor meg kell változtassuk az energiát, amelyben ez az anyag létezik. Így tehát az a mező, amiről beszélünk, a mező: elektromos mezőből áll valamint mágneses mezőből áll. Két energia a mezőben, ami mindent összetart.
Így tehát, ha mi megváltoztatjuk az elektromos mezőt, ami a Stark hatás, akkor meg tudjuk változtatni az atomot vagy ha megváltoztatjuk a mágneses mezőt, ami a Zeeman hatás, akkor megváltoztatjuk az atomot.


A világunk elektromos és mágneses energiából, azaz az atomból áll.


Van egy szerv a testünkben, ami a legerősebb elektromos és mágneses mezőt termeli, az emberi szív.


A szív állítja elő a legerősebb elektromos és mágneses mezőket a testben.


A szívünk elektromos mezeje százszor erősebb, mint az agyé. A szívünk mágneses mezeje akár ötezerszer erősebb, mint az agy mágneses mezeje. A hit (a tudás) az a kód, ami megragadja ezen energia mezőt, a lehetőségek mezejét és ezt a mezőt lefordítja a valóságba. Ebben a mezőben már minden lehetőség létezik a kvantum energiában, azaz a kvantum lehetőségek levesében.


Minden lehetőség már eleve létezik!


A kvantum lehetőségek között mi már meggyógyultunk!


A béke már megtörtént!


Az öröm már mindenütt ott van!


A legnagyobb szenvedés, a legnagyobb béke már létezik a kvantum lehetőségek között.


Az elménkkel el tudunk jutni e lehetőségekig. Elképzeljük a gyógyulásunkat, a békét, a tökéletes kapcsolatunkat, a bőséget az életünkben az elménkkel és így tudjuk ezt a lehetőséget berögzíteni egy adott helyre.


A szívünkkel pedig életet adunk e lehetőségnek!


Életet lehelünk az elménk víziójába a szívünk érzésével és így valósítjuk meg a világunkban.


A hit (a tudás) a házasság, azaz itt egyesül a gondolat és az érzelem. A kvantum lehetőségek energia hullámként léteznek. A hullámok zsugorodnak és tágulnak. Jönnek és mennek. Ezek az életünk lehetőségei. A tökéletes kapcsolatunk jön és megy. A bőségünk, a tökéletes munkahelyünk jön és megy.


Mivel a hullámok mindig mozognak.


Mi történne, ha a hullám nem jönne és nem menne, ha csak egy helyben lenne? Hogyan hívnánk ezt a hullámot?


Az életünk lehetőségei, kvantum lehetőségei azok a hullámok, amelyek jönnek és mennek.


Az álló hullám a valóságunk. Itt az idő, hogy a tudatunkat átvigyük a fejünkből a szívünkbe. Hogy megemeljük önmagunk frekvenciáját a rezgés szintben és a tudatban is az 5.Dimenzió szívébe.

 

 

 

Gregg Braden