Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A véletlen egybeesések

2018-12-28

A véletlen egy csodálatos esemény, amelyet Isten teremtett, amikor nem akar megnyilvánulni

 angyali bizalom.jpg

Kép: Piterest.com

 

Az Univerzumnak van a legcsodálatosabb módja az emberek összekapcsolására. Az emberek, mint tudjuk, hajlandóak nagyon messzire menni a megfelelő lakóhely, az ideális munka vagy a tökéletes partner keresésében.

 

A káosz függönye mögött viszont valójában ott rejtőzik a „gépezet” – egy bizonyos “szervezet”, amely tökéletes kapcsolatokat és tökéletes helyzeteket teremt számunkra. Ez a “véletlen egybeesések kozmikus központja”.

 

Véletlenszerű események nem léteznek. A véletlen egy csodálatos esemény, amelyet Isten teremtett, amikor nem akar megnyilvánulni. Isten számára a véletlen nem létezik. Minden okkal történik, a mi gondolataink és célkitűzéseink által vezérelve.

 

Amikor megpróbálod teljesíteni szíved legmélyebb vágyait, ne feledd, hogy az Univerzum már ismeri az összes szándékod. Valójában ő rendezi az eseményeket az életedben. Isten minden egyes gondolatodat ismeri, hiszen ezek meg vannak írva az ő Nagykönyvében.

 

Csinálj mindent stressz és pánik nélkül, és hagyd, hogy a kozmikus központ gondoskodjon a részletekről.


Akkor történnek a nagy dolgok, amikor az ember mindent megtesz azért, hogy megvalósítsa ambícióit, és közben a láthatatlan erők segítségére támaszkodik. Imádkozz, tervezz, alkalmazkodj, kalkulálj és tégy meg minden Tőled telhetőt… majd hagyd, hogy a dolgok a maguk útján történjenek – ez a fajta képességed az elengedésre legalább olyan fontos, mint az imádság.

 

Mindenki, akivel találkozol az úton – egy karakter az életed forgatókönyvéből. Az egyetlen feladatod a törekvés e forgatókönyv javítására, hogy a film a lehető legjobb legyen! Az életed irányítása Tőled függ!


Minden a Te kezedben van!

 

Kívánjuk, hogy a lehető legtöbb varázslatot és csodát tapasztald az életedben!

 

 

Spirituális Forrás: http://spiritualisforras.net/