Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VÉNUSZ KUMARA

2022-06-25

ARATÁS VAGY BETAKARÍTÁS

dc69af6c3843776ebe6ab4642f40bcdf.jpg

Kép: Pinterest

 

ARATÁS VAGY BETAKARÍTÁS

 

(Vagy aratsz, vagy betekarítanak!)

 

"Az emberek most döntenek: aratnak, vagy betakarítják őket?! Isten fénye mindenütt jelen van, így dönthetsz. "

 

Ami összetartozik, az egymásra talál, ami taszítja egymást, az távolodik! 

 

Eljött a világosság és az igazság ideje.

 

Szeretett emberek,

 

Rétegről rétegre távolítják el a Föld és az emberiség régi terheit. Mindent alávetnek a nagy gyógyításnak, és most minden Isten fényének van kitéve.

A világ minden eddigihez hatalmasabb átalakuláson megy keresztül, és az emberiség soha nem látott mértékű gyógyulása történik. 

Rezonálni az idők energiáival, szívből kérni Isten fényét és el is fogadni azt, ezek azok a kihívások, amelyekkel minden embernek szembe kell néznie.

 

Tudatosan vagy öntudatlanul az emberi szívek megváltoznak és átalakulnak ezekben a napokban.

 

Az együttérzés és az öröm azok a tulajdonságok, amelyek a folyamat végén újjáélednek. Ezen keresztül az emberek visszatalálnak önmagukhoz, és összekapcsolódik az emberi család.

 

Ez az igazság és világosság ideje, amely minden embernek lehetőséget kínál arra, hogy felébredjen, felülemelkedjen az alsó Énen, és felismerje az isteni ént.

 

A külső nyomás tovább növekszik, döntéseket és elhatározásokat követelve tőled. Mert aki most elzárkózik Isten fényétől, az lemarad a fénybe vezető útról, és nem tudja megkezdeni az átemelkedést az aranykorba.

 

Minden más magától fog megtörténni!

 

Most az a dolgod, hogy megnyílj szíved megvilágosodására és lelked gyógyulására! Ezután minden magától fog történni.

Sokan azt látják, hogy ebben az időben csak a gonoszság és a félelmek uralkodnak. Ez a felfogás csak rosszat hoz, és soha nem segítheti a fény áttörését.

Még ezeket a korlátozott felfogású embereket is elárasztja ma a lelki fény, és szívüket megérinti Isten fénye. Sokan azonban elutasítják ezt a kegyelmet, és meg akarják őrizni régi elképzeléseiket és hiedelmeiket.

Ezek az emberek ma is többségben vannak, és ezért gyakran az a benyomásod, hogy minden egyre rosszabbra és rosszabbra fordul. Egy disztópikus (negatív utópiás) társadalom hihetetlenül valós forgatókönyve bontakozik ki a szemed előtt, és néha nehéz szembeszállnod vele. Mint egy sötét ködfátyol, (a mátrix)  rád ereszkedett, és néha nem találod a kiutat.

Ez az illúzió nagyon is valóságos, de ez csak illúzió. Végső soron belül döntöd el, hogyan reagálsz rá, és hogy viszonyulsz hozzá.

A szabadság kulcsa benned van. Ezért át kell látnod a rendszert, és rá kell jönnöd, hogy mi folyik itt.

 

A betakarítás

 

A hideg fény erői most szeretnék betakarítani a termést. Az aratásuk az emberi lelkek bekebelezéséből áll. Ezt úgy érik el, hogy a lehető leghosszabb ideig tartják fenn a félelem forgatókönyveit. Mert az ember csak addig marad a játék része, amíg részt vesz a játékban! A félelem a sötét hatalmak eszköze. A félelem az eszköz arra, hogy az emberek egy meghatározott módon viselkedjenek – és uralhatók legyenek. A félelmek széles körben elterjedtek és a mindennapi realitás részévé váltak.

 

Ugyanakkor eljött a világosság általi változások kora, és egyre többen találják meg a kiutat a félelem spiráljából.

 

Mert a fényes entitások számára is, akik tele vannak szeretettel és együttérzéssel, eljött az aratás ideje – a jócselekedetük gyümölcseinek aratása, megváltott karmájuk jussa és teljes lelkük fénye a jutalmuk. Ez az aratás a megváltott szívekért, amely minden emberhez eljön a földi útja végén, és az ölébe hullik.

 

Istenben felébredt az isteni én!

 

Így sok ember eléri a tökéletességet a legnagyobb megrázkódtatások közepette. Egy reménytelen időben megtalálják a kiutat, és a szeretet nélküli világban elkezdenek szeretni.

 

Ez történik, amivel aligha számol valaki: mert minél sötétebbnek tűnik a külső, annál világosabb lesz belül, sok emberi szívben. A világ fenekestül felfordult, és mégis, jelenleg egyre többen találnak vissza önmagukhoz, az útra, és fedezik fel újra saját belső erejüket és a szeretet hatalmát. Rendíthetetlenül haladnak tovább a szeretet és a fény útján, és nem ártanak senkinek.

 

Miközben a rendszer nyomása növekszik, egyre többen veszítik el a belső kapcsolatot ezzel a mátrixszal. A lélekszinten végzett munka beérett gyümölcsöt hoz: a lélekrészek integrálódnak és a külső látvány már nem fejt ki a hatalmat! Az ember felismeri önmagát, és megkapja a választ az élet kérdéseire.

 

Ezért egy pillanatig se aggódj – mert a külső valóságtól való belső távolságod a szabadságot jelenti számodra. A tudatosságod a kulcs. Légy a saját valóságod megfigyelője, és hagyd, hogy a mozdulatlan mozgató megmozdítson. (Engedd át magad belülről az isteni vezettetésnek)

 

Az emberek most döntenek: aratnak, vagy betakarítják őket?! Az élet eddigi játéka véget ér ezen a földön. Isten fénye mindenütt jelen van, így dönthetsz. 

 

 

Én vagyok az igazság, a szeretet és az élet.

 

 

Az emberi család az otthonom.

 

 


VÉNUSZ KUMARA

 

2022.06.24.

Közvetítette: Jahn J Kassl

https://lichtweltverlag-at

Fordította: Aysha