Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VÉNUSZ A SKORPIÓ OLLÓJÁNÁL JÁR

2020-12-01

Ideje elvágni az érzelmi kötelékeket

csill. skorpió.jpg
 
VÉNUSZ A SKORPIÓ OLLÓJÁNÁL JÁR
 
Itt az ideje, végleg elengedni a régi érzelmi kötödéseket és sérelmeket, amelyek miatt nem tudunk továbblépni.
Lezárni a régi kapcsolatokat, megbocsátani és feloldozni a szívünket.
 
Elvágni az érzelmi szálakat, azokkal, akik miatt a múltban rekedtünk.
 
Megérteni, hogy mindenki egyéni döntései útján halad és joga van, ahhoz, hogy úgy élje az életét, ahogy szeretné. Tiszteletben tartani választását és útjára engedni, hogy megtalálhassa sorsának ösvényét.
 
Ahhoz, hogy felszabadulhassunk, most el kell engednünk mindazokat, akik a régi karmikus játszmákban tartottak bennünket.
 
Ideje felismerni, hogy minden, ami valaha történt velünk egy magasabb céllal szolgált, tanított és lehetőséget adott arra, hogy bölcsebbé váljunk. Ideje feloldani azon érzelmi kötelékeket, amelyek a múlthoz láncolnak bennünket.
 
Megértéssel, megbocsátással és szeretettel elengedni.
 
Felesleges ragaszkodni, olyan dolgokhoz és emberekhez, akik csak fájdalmat és szenvedést okoznak nekünk. Megérett az idő arra, hogy döntést hozzunk, azzal kapcsolatban, hogy a múltat ismételjük ragaszkodván a régi történetekben megélt sérelmekhez, vagy a jövő felé lépünk felszabadítván a szívünket.
 
Ha felszínre jönnek régi érzelmek, fájdalmak és mélységek, most tudatosan láthatunk rá és zárhatjuk le, hogy többé ne kísértsenek.
 
Múljon el, aminek lejárt az ideje!
 
Csak így gyógyulhatunk meg a múlt lelki fájdalmaitól és válhatunk szabad s független lénnyé, aki képes sokkal boldogabb jövőt teremteni.
 
 
 
 
Írta: Aysha