Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Viharos idők

2021-05-12

Hogyan lovagoljuk meg a vihar keltette hullámokat

HULLÁMVERÉS.jpg

 

Viharos idők

 

Kedveseim, itt az ideje, hogy mindannyian visszavonuljatok a külvilág nyomásától, hogy befelé forduljatok, és megtisztítsátok a szellemi, testi és lelki énetekből a negativitás utolsó rétegeit. Sokan közületek szomorúak, depressziósak, dezorientáltak, dühösek, ingerlékenyek, szeretetlenek, magányosak, és számos különböző testi tünettől szenvednek.

 

Ezek az érzések és tünetek mind előtérbe kerülnek, hogy végre tisztuljanak a rendszeredből, ahogy a 3. dimenzióból a 5.-ik dimenzióba lépsz. Elöljáróként most kihívások elé állítanak téged, hogy gyógyítsd és tökéletesítsd a saját idővonaladat.

 

Javasoltuk Nektek meditációkat és sok tanácsot adtunk neked, hogy hogyan érheted el a saját békédet, de a valódi tanács: légy tökéletesen önmagad és lelj rá a belső útmutatásra.

 

A kihívások azért jönnek most hozzád, hogy találj vissza önmagadhoz.

 

Előfordulhat, hogy úgy érzed, hogy egyedül vagy és magányos az érzéseiddel. Lehet, hogy úgy találod, hogy azok a barátok, családtagok, akikkel régen együtt voltál idegesítenek és nem értenek meg.  

 

Emlékezz, hogy azok az energiák, amelyek a Földre érkeznek erőteljesek és mindenkire más hatással vannak. Felkavarnak mindent és felszínre hozzák, amit tisztázni kell.

 

Tudd, hogy ez egy átmeneti időszak és minél inkább befelé figyelsz, annál hamarabb tudod majd megoldani azokat a problémákat, amelyek előtérbe kerültek. Meditálj azokon a dolgokon, amelyek a felszínre jönnek és tudatosan tökéletesítsd magad.  

 

Sokszor tűnhet úgy, mintha hullámvasúton lennél, mintha csak te élnéd meg ezeket a nehéz időszakokat.

 

Minden rapszodikus, egyik percben boldog, másikban szomorú vagy dühös vagy. Mindenféle érzések, érzelmek és testi tünetek kavarognak benned. Ne szidd magad, amikor ezek a tünetek vagy érzések hozzád érkeznek, tudd, hogy azért mutatják meg magukat, hogy rálátva felismerd és felold őket, és így erősebbé válj. Ezekben a bizonytalan időkben nagyon fontos, hogy tudatosan létezz és ne hagyd, hogy a negatív áramlás magával sodorjon.

 

A saját érzelmeid viharos vizein való navigálásod során a meditálás és a belső világodban való utazás most nagyon fontos.

 

Elmélyülni, belső békére lelni és boldognak lenni saját magamban anélkül, hogy mások segítségére sietnél és feláldoznád magad, valóban nyugodt és békés jelenlétbe visz. Így válsz erősebbé és képessé arra, hogy meglovagold a hullámokat. Viharos időszakok következnek, amikor a háttérben zajló igazságok kiderülnek és sokan kénytelenek lesznek megbirkózni azzal amit megtudnak, mindarról ami a bolygótokon már évezredek óta zajlik.

 

Úttörőként már sokat tudhatsz ezekről a témákról, békélj meg vele nyugtasd meg magad. Ott leszel az emberek mellett, amikor át kell menniük a viharon, ami jön.

 

Itt az ideje, hogy dolgozz magadon, hogy a legjobbat hozhass ki, abból aki vagy, és ne aggódj a barátaid és a családod miatt. Ne próbáld meggyőzni őket, hogy olyanok legyenek, mint amilyen te vagy, hamarosan ők is ébredni fognak. Azok a barátok, családtagok akik még alszanak, egy hirtelen tudat ugrással ébrednek majd, és ott leszel, hogy megnyugtasd őket, ahogy megnyugtattad magadat is.

 

Ne félj, a jövő biztosítva van. Korábban is mondtuk, hogy azok a sötét lelkek, akiknek nem áll szándékukban változtatni és javulni, hogy a Béke Harmónia és a Szeretet 5. dimenziójában éljenek, NEM maradhatnak a bolygón. Ne félj attól, hogy hogyan fognak elmenni, miként fognak távozni.

 

Készüljetek fel, kedves emberek. Tartsd magad nyugalomban a saját erődben, mert viharos események következnek, amint a tömeges ébredések megtörténnek. Sok sötét lélek fogja elhagyni a bolygót. Nem kell azzal foglalkoznod és félned, hogy ez hogyan fog megtörténni, mindezt nagyobb erők írányítják. Készülj fel vulkánokra, földrengésekre, hatalmas széllökésekre, árvizekre és furcsa időjárási mintákra a következő időszakban.

 

Legyetek nyugodtak és átvészelitek a vihart és hazajöhettek egy biztonságos kikötőbe.

 

Mindezeket nem azért mondjuk, hogy aggodalmat okozzunk, hanem azért, hogy felkészítsünk a jövőre. Mindannyian képesek vagytok meglovagolni az eljövendő vihar hullámain, és megnyilvánítani azt az új Földet, amire mindannyian vágytok. Sok változás érkezik a bolygódra.

 

Azok, akik ismerik a Tarottot, ismerik a Torony kártyát. Nézz bele ebbe a kártyába, és lásd meg a valódi jelentését. Két ember láthattok kiesni egy toronyból, amelybe egy villám csapott be, és tűz pusztítja el. A torony a világ, a torony pedig instabil talajra épült. Itt az ideje, hogy leromboljuk a tornyot, és stabil alapokra építsünk egy új világot. Nézd meg most a Csillagkártyát, hogy behozd mindazt, amit kívánsz, és a Világkártyát, hogy hozzuk be azt az Új Mennyei Földet, hogy békében, Harmóniában és szeretetben éljetek.

 

Mint mindig, azért vagyunk itt, hogy segítsünk az utadon, de mint erőteljes uralkodó lény és az Egy igaz Isten része, a jövő valóban VELED indul, hogy létrehozd a saját földi mennyországodat.

 

Sok szeretettel és sok áldást küldünk nektek.

 

Mi vagyunk a szírtiusziak

 

 

Thea Grace Sirius által csatornázva