Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VISSZAÁLLÍTÁS ÉS ÚJJÁSZÜLETÉS

2024-06-01

Aktuális üzenet a felemelkedők élvonalának 

pillangó átalakulás.jpg
 
VISSZAÁLLÍTÁS ÉS ÚJJÁSZÜLETÉS
 
Az elmúlt néhány hónap nagy napkitörései segítettek felébreszteni kozmikus DNS-ünket és megemelni frekvenciánkat és rezgésünket az 5D-re.
Testünk és az agy minden sejtje hatalmas stressznek volt kitéve a legmagasabb szinteken, hogy minden sötét zugot megtisztítsunk és megvilágosítsunk, átváltoztatva minden megmaradt sűrű, alacsonyabb rezgésű tudatosságot, érzést, régi programot, régi drámát, traumát, karmát, érzelmeket és energiákat, Ez sokunknak nem volt könnyű.
 
A fizikai, mentális és energetikai változások és eltolódások intenzívek voltak, de szükség volt rá, hogy a régi kötelékeket és kötődéseket örökre elvágjuk.
 
A SÚLYOS FELEMELÉS BEFEJEZŐDÖTT.
 
Összehangolódtunk magunkban és sokkal inkább egységben vagyunk a lelkünkkel és kiegyensúlyozott Isteni Férfias és Nőies energiákkal.
 
Olyan érzés, mintha a világ minden súlya leesne a vállunkról, hirtelen tisztaság, könnyedség és nyugalom.
 
Mintha a múlt bizonyos dolgai vagy kapcsolatai hirtelen nem jelentenének többé problémát, kikerülnének a fejünkből, mintha meg sem történt volna, mintha nem is emlékeznénk rá.
 
Igen, talán nehéz elhinni, hogy egy isteni visszaállításon megyünk keresztül, vissza az 5D eredeti lelkünk kék lenyomatához.
 
Végeztünk és nem kell tovább szenvednünk, itt az ideje, hogy megkapjuk az áldást a kemény munkánkért.
 
Az elkövetkező hónapok csodálatosak lesznek.
 
A körülöttünk lévő külső világban egyre több embert látunk zavarodottnak, agresszívabbnak, mivel őket is a magas napkitörések érik.
Azok, akik aludtak és nem értik, hogy olyan magasra emeltük a rezgést, hogy nem fognak és nem is tudnak többé ellenállni a változásnak és az evolúciónak.
Harcban állnak a lelkükért, mint ahogy mi már régen, akár sok-sok élettel ezelőtt.
 
A 3D nincs többé és hamarosan a 4D is eltűnik, mivel az 5D és a magasabb dimenziós frekvenciák és rezgések túl erősek.
Most már a magasabb idővonalon vagyunk és egyszerűen nem tudunk visszamenni.
 
Az emberek, a valódi lelkünk felemelkedett családja, azok, akiknek mellettünk kell lenniük a magasabb síkon, már összehangolódtak velünk, minden isteni irányítás alatt áll.
Ez azt is jelenti, hogy isteni társunk is összehangolódott velünk.
 
Most van a fordulópont mindannyiunk számára.
 
Büszkén járhatunk, hiszen nemcsak magunkért, hanem az egész emberiségért és Gaiáért végeztük el a szükséges munkát.
 
Az elkövetkező hónapok, amelyek a 8:8 Oroszlánkapu portálhoz vezetnek, nagyobb szabadságot hoznak, hogy lépéseket tegyünk az isteni vezetés által irányított új kalandok felé, mint például utazások, új emberekkel és helyekkel való találkozás, új, békésebb életmód, több öröm az életünkben, egészség és bőség az igaz szeretteinkkel.
 
Igen, biztonságos utazni, igen, biztonságos szeretni egy különleges személyt, mivel a magasabb dimenziós egység szeretete vezeti a szívünket.
 
Élvezzétek a visszaállást és az újjászületést, tudjátok, ha érzitek ezeket a változásokat magatokban, akkor nagyszerűen csináltátok.
 
Mindenkinek a felemelkedési ösvényen, az úttörőknek, a szeretet harcosainak, a csillagmagoknak, a fénymunkásoknak, az empatáknak, az ikerlángoknak, tisztelgek előttetek, köszönöm az isteni szolgálatotokat, köszönöm, hogy megtisztelitek a hívást, ahogy együtt haladunk a magasabb tudatosságba és a magasabb dimenziókba.
 
 
 
Szeretettel
 
 
David Alexander Lightfoot
2024.05.31.