Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Vízöntő Újhold

2022-01-01

Karma váltás folyamata

újhold b másolata.jpg
 
 
A Vízöntő Újhold 2022.02.01-én reggel 6 óra 45 perckor pontosodik be a Vízöntő Astrea és Szaturnusz, vagyis a karma törés és a karma urának felezőpontján. Számomra ez egyértelműen azt jelenti, hogy nem lehet tovább halogatni, kifogásokat és felelősöket keresni a külvilágban, el kell indítani a karma váltás folyamatát, a sajátodat, nem másét.
 
A legtöbb ember leéli az egész életét, úgy, hogy ugyanazokat a programokat működteti, de más végeredményt remél.
 
Vajon miért lenne ugyanannak a folyamatnak más a vége?
 
A Vízöntő archetípushoz Prométheusz legendája kapcsolódik, aki a sötétségből akarja kivezetni az embereket, ezért újabb és újabb dolgokat tanít meg nekik, majd pedig ellopja nekik a tűzet, s ezzel folyamatosan nő az emberiség ereje és tehetsége.
 
A Vízöntő minden erejével és tudásával azon van, hogy a fejlődést, a haladást szolgálja, sokszor a az éppen regnáló szabályok ellenére. A haladás kedvéért lázad a meglévő rend ellen, talán az idei Vízöntő Újhold energiái elősegítik, hogy ez most ne csak egy öncélú lázadás legyen, hanem egy valós karma váltás, egy tényleges transzformáció.
 
Az igazán nagy dolgok mindig belülről, önmagunkból indulnak kifelé: ha egy tojást kívülről törnek fel, egy élet befejeződik, ha viszont egy tojást belülről törnek fel, egy új élet kezdődik.
 
 
 
Elekes Zolna
 
 
Szivárvány asztrológia