Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Hathorok

2018-11-02

Hathor nevű földönkívüli faj az idősebb testvéreink

 A Hathorok.jpg

 Kép forrása: Pinterets.com

 

Hathor - az egyiptomi termékenység-istennője volt, akit nagy becsben tartottak és tisztelték. A hathor templomai a nőiesség, szépség, tánc, zene és a testi örömök tanításában munkálkodtak. Az Istennőnek rendezett ünnepségeken nagy mulatozást csaptak, ittak, ettek, zenéltek táncoltak. A hathor papnői készítették fel a fiatal házasondó párt a szexuális gyügyör szerzés praktikáiba és a nőieség, anyaság szentséges feladataiba.

Lézezik azonban a világegyetemben egy Hathor nevű földönkívüli faj is. Számos ábrázolás maradt fent róluk. Ők egy magasabb "rendú"
Egyiptomban Kr. e. 10.000 körül jártak. De a Hathorok kapcsolatban álltak a tibeti lámákkal is a tibeti buddhizmus kialakulása idején. Az ő tanításuk lett az alapja a hang használatával kapcsolatos egyedi technikájuknak és gyakorlatuknak. Érdekes megjegyezni, hogy a mikor a médium rákérdezett a vele kommunikáló Hathor nevére, azt válaszolta, hogy Avar-nak hívják. Állítása szerint Sanat Kumara kérésére érkeztek ide, aki a Fehér Testvériség néven ismert intergalaktikus tanács tagja.


A Hathorok állítása szerint mikor itt jártak Kr. e. 10.000-ben, Atlantisz már elpusztult. De együttműködtek néhány atlantiszi és lemúriai beavatottal is, akiket Egyiptomba irányítottak. Az arktúriaiak és a fiastyúkbeliek is Észak-Afrikába irányították néhány beavatott emberüket. A Hathorok meglehetősen könnyen kapcsolatban tudnak lépni az emberekkel. Mivel ők egy magasabban fejlett civilizáció tagjai, magasabb rezgésszámmal, ez a kontaktus nem fizikai formában szokott történni. A kapcsolatteremtést az emberek általában éteri hangüzenetként, azaz tisztánhallásként és tisztánlátásként, azaz látomásként, intuícióként és álombeli megjelenésként tapasztalhatják. Ők segítették az egyiptomi Misztérium iskolák létrejöttét és fejlődését is. Elmondásuk szerint, ha akarnak meg tudnak jelenni fizikai testben is, ekkor 3-4 méter magas, nagy fejű, nagy és hegyes fülű, hosszú kezű-lábú humaniodokat látnánk magunk előtt, akiknek szintén van hajuk, amit összefogva hordanak. De csak ritkán jelennek meg így, hisz az ő természetes formájuk a fénytest, DNS-ük 12 szálból áll. Változtatni képesek tehát a saját rezgésszintjüket, de a rezgésszint váltás az alapja a közlekedési eszközeik működésének is.


A következő idézet pedig Drunvalo Melchizedek: Az élet virága ősi titkai c. könyvéből származik:


"A Hathorok 3-4,8 m magasak. Hosszú-hosszú időn át segítették az embereket a Földön szeretetükkel, és a hagról való hihetetlen tudásukkal. Az egyik egyiptomi beavatási folyamat alatt - amely a Nagy Piramisban megy végbe - az ankhot is megszólaltatják. A hangot egy Hathor hozza létre, és folyamatosan hallatja kb. fél-egy órán keresztül. Elsősorban a test gyógyításának, és a természeti egyensúly visszaállításának eszköze. Ahhoz hasonlít, mint amikor a légzéssel egy időben adjuk ki az óm hangot. A Hathorok megtanulták, hogyan kell szünet nélkül hangot kiadni, mialatt az orrukon keresztül beszívták a levegőt a tüdejükbe, majd a szájukon át kilélegeztek. Az ankh hangja - beavatási szertartás vezetése csak egy volt a sok minden közül, amit értünk, és az egyensúly beállításáért tettek. A Hathorok évtizedekig tartózkodtak a Földön, az emberiség megsegítésére.
Az egyidejű légzés, és folyamatos hangképzés nem ismeretlen ma sem. A didgeridoo-n játszó őslakosok körkörösen lélegeznek. Képesek egy hangot egy órán keresztül is kitartani, mialatt kontrollálják a levegő áramlását a testükben."
Virginia Essen könyvéből.....