Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A LELKED GALAKTIKUS UTAZÁSA

2023-03-30

A Föld bolygó a lelkünk, lélekutunk finomítója, megnemesítője

csill tudat.jpg

 

A LELKED GALAKTIKUS UTAZÁSA

 

Hogy pontosan megérthessük, milyen események zajlanak a bolygónkon és miért, mindenképpen szót kell ejtenünk a lélek inkarnációs folyamatáról. Amikor a 3D-be inkarnálódunk lecsökkentjük a frekvenciát és tudatosságunk egyre sűrűbbé válik. Ennek a folyamatnak van egy nyomvonala, ami visszakövethető a karmán és lelkünk történelmén keresztül.

 

A lélektörténetünk az univerzumban történő nagyobb események mikrokozmoszát képezi és visszafejthető különböző korábbi inkarnációkra, amelyek a Földre születésünk előtt történtek.

 

Ezek az inkarnációk az életmotívumainkat is tartalmazzák, amelyek univerzális motívumokhoz is kapcsolódnak, így valójában egy hatalmas méretű puzzle egy-egy darabkáját alkotják. A karmának tehát nem csak személyes, hanem univerzális vonatkozásai is vannak. A következő 20 évben ez egyre több és több ember számára válik majd nyilvánvalóvá ugyanis hamarosan kikerülünk a frekvenciák lefelé ereszkedő ciklusából (vagyis amikor a Föld alámerül a frekvenciák mélyebb rétegeibe) és kezdetét veszi egy felemelkedési ciklus. Ez a felemelkedési ciklus nem azt jelenti, hogy minden felemelkedik körülöttünk, hanem hogy elkezdjük újraintegrálni kozmikus emlékezetünket, tisztába kerülünk azzal, hogy kik vagyunk valójában, mik a létezésünk céljai illetve újraigazodunk a szeretethez. Tudni fogjuk, hogy valójában isteni lények vagyunk.

 

Ez a hely, ahol jelenleg élünk - a Föld bolygó - nagyon mélyen alászállt az elkülönülésbe, az ego-ba, a félelembe és a háborúskodásba.

 

Alámerültünk a sötétségbe. Ez nem feltétlenül negatív, mert a sötétség jelentheti a másik oldalunkat is és ebben az értelemben segítségünkre lehet felismerni, megismerni magunkat. Ahogy egyre mélyebb dimenziókba ereszkedünk, az alacsonyabb denzitások lehetőséget teremtenek arra, hogy egyre többet és többet lássunk meg ebből.

 

A földi emberek nagyon sok helyről, sok más csillagrendszerből inkarnálódhatnak a Földre pl a Szíriuszról, Plejádokról, Arkturuszról, stb. Sokan közülük magasabb dimenziókban 5D-6D-ben éltek, mielőtt a Földre születtek volna. A magasabb dimenziókból, vagyis a 9D-ből, 10D-ből vagy 11D-ből nem lehet egyből egy 3D-s környezetbe leszületni, mert ez hatalmas ugrásnak számít lefelé és nem igazán hatékony módja a tapasztalatszerzésnek. Az 5D-ből és a 6D-ből azonban már könnyebben megy ez az alászállás. Könnyebb az átmenet és így az onnan érkezők képesek áthozni lélekemlékezetüket, karmikus emlékeiket és útvonalaikat – így lehetőségük nyílik arra, hogy ebben a környezetben munkálkodjanak és ezáltal fejlődjenek. A 3D-be ereszkedés egyik legfőbb célja ugyanis a lélek megnemesítése és finomítása. A 3D szintje nagyrészt erre szolgál.

 

A bennünket igazán szolgáló, hatékony információk az 5D-6D szintjéről és tudatosságából érkeznek.

 

Ezekhez képesek vagyunk kapcsolódni, mert az igazán magas dimenziókhoz képest, ezek még nem esnek olyan távol tőlünk és fejlettségi szintünktől. 5D-6D feletti szférákban már nincs annyi sötétség és nincs annyi átalakulás, ezért a fentebbről érkező információk már nem olyan mértékben integrálhatók a saját életünkbe, nem tudunk a segítségükkel hatékonyan tanulni. Emberi lények számára egyébként elvileg hozzáférhetők a létező legmagasabb dimenziókból érkező információk, csakrarendszerünk ugyanis képes a lehető legmagasabb forrásból érkező információk befogadására is. Mégis hatékonyabb olyan lényektől tanulni, akik fejlettségüket tekintve csak egy kicsivel vannak feljebb tőlünk. Ez arra is lehetőséget biztosíthat, hogy akár velük közösen tudjunk tanulni és fejlődni. Kölcsönösen segíthetjük egymás felemelkedését

 

Lélekcsoportként inkarnálódva csoportos feladataink és céljaink is vannak, emellett pedig léteznek alapvető inkarnációs ciklusok is.

 

Minden csillagrendszer saját karmát hordoz, megvan a maguk frekvenciája, leckéik és munkálkodni való feladataik. A különböző csillagrendszerekhez való kapcsolódás során nagyon sok esetben a szív jelenti a kulcsot, az érzések segítségével tudsz kapcsolódni hozzájuk, nem annyira intellektuális információk által. Természetesen az adott csillagrendszer alapfrekvenciájához való kapcsolódást gyakorolni kell, és ha létrejön, akkor maga a kapcsolat egy nagyon szubjektív élmény lesz, amely igazságokat hordoz majd a számodra.

 

A különböző csillagrendszerek alapfrekvenciájából lehet megérteni az ott élők karmáját, karmikus történetét, adottságaikat, képességeiket, univerzumban elfoglalt helyüket és szerepüket.

 

Azok a lelkek, akik csillagmagok és ezekről a helyekről inkarnálódnak, felismerhetik ezekben saját történetüket és karmáikat. Az egyéni inkarnációs ciklusok visszatükrözik a galaktikus karmát, és egy univerzális karmikus mintázat is kirajzolódik bennük. Ebbe vannak beleszőve a saját egyéni életmotívumok. Amikor a saját életmotívumaidon dolgozol, és itteni életcélodat valósítod meg, akkor az visszahat az inkarnációs útvonalaidra és energiát vezet vissza az időben az univerzumi származásod irányába. Minden mindennel kapcsolódik, minden tett hullámokat kelt és visszahat.

 

A földcentrikus, egocentrikus spirituális szemlélet elkezd átalakulni.

 

Egyre inkább tudatába kerülünk annak, hogy máshol is éltünk már korábban, és ez a tapasztalat egyre inkább logikussá válik, semmint, hogy furcsának hatna. Minden, amin inkarnációink során valahol máshol már keresztülmentünk, mind itt van, összekeveredik és interakcióban van bennünk, jelenlegi életünkben. Ezért olyan nehéz itt létezni, és olykor zavarodottnak, elszakítottnak érezzük magunkat. Ezért is olyan változatos a Föld bolygó, mert itt és most a különböző inkarnációs ciklusok nemesítése zajlik.

 

A Föld bolygó a lelkünk, lélekutunk finomítója, megnemesítője. Nagyon sok galaktikus karma, háború, történet és hatás vár itt és most arra, hogy bennünk, általunk megnemesedjen, és ennek hatása az egész világra hatással lesz majd.

 

 

 

Gigi Young