Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A plejádi csillagmagok

2023-05-18

A plejádi fényküldöttek együttérzőek, szeretetteljesek és barátságosak

 plejadi.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Akik a Plejádokat nevezhetik bolygószintű eredetüknek, együttérzőek, szeretetteljesek és barátságosak. Bennük él egy mély, állandó vágy, hogy mindenki békében és boldogságban éljen.

 

Ha megkérdezel egy plejádokbelit, hogy mit szeretne az élettől, akkor valószínűleg azt válaszolná „boldognak lenni”. A plejádokbeliek kellemes harmonikus energiával rendelkeznek, ami más embereket vonz hozzájuk, hogy élvezzék ezt az energiát.

Érzelmesek és szeretetteljesek, de hajlanak arra, hogy erre rájátszanak, hogy másoknak tessenek.  Érzékenyek és gyorsan reagálnak a kritikára. A plejádokbeliek hajlamosak saját szükségleteiket feláldozni, hogy másokban ez tetszést keltsen. Ez belső haraghoz vezethet. Ahelyett hogy a plejádokbeli nyíltan kimutatná haragját vagy dühét, passzívan és agresszívan reagálnak, annak reményében, hogy észreveszik érzéseiket és a szembenálló erre reagál anélkül, hogy szót kelljen ejteni róla vagy meg kellene vitatni azt.

 

Meg kell tanulniuk mások felé közvetíteni érzéseiket és szükségleteiket.

 

A plejádokbeliek magukba szívják a dühöt és a nyílt feszültséget kiváltó helyzeteket, azzal a tudatalatti próbálkozással, hogy így közvetítsenek és így simítsák el a helyzetet.

 

Ez testileg megbetegítheti őket. A tendencia, saját érzéseik elfojtása és mások érzéseinek ’felitatása’, energiablokádokat okozhatnak, ha ezt hosszú ideig szívják magukba. Ez esetlegesen testi megbetegedésekhez vezethet.

A plejádokbeliek tanulási tapasztalatának nagy részét az teszi ki, hogy megtanulják, mások saját maguk választották tapasztalataikat, és hogy személyesen ne folyjanak bele és maradjanak ki belőle.

 

Megtanulják, hogy kívánságuk, a másoknak való örömszerzés tudatossá váljon, és hogy felismerjék, hogy mindenki saját maga felelős a személyes boldogságáért és önmaga fejlesztéséért. Meg kell tanulniuk, hogy mindenki maga felel a fejlődésbeli- és tanulási helyzeteiért.  Meg kell tanulniuk, hogy nem hozhatnak mások helyett döntéseket, hogy a másikat mi tesz boldoggá  vagy mire van szüksége, hogy boldog legyen és ehelyett a saját boldogságukra kellene összpontosítaniuk.

 

Ha felelősséget vállalnak önmagukért és elfogadják személyes boldogságukat, akkor kivirágoznak és fizikai testük sugarakkal fog erre reagálni.

A plejádokbelieknek azon kell dolgozniuk, hogy kifejlesszék kommunikációs képességüket 3. dimenziós szinten, azért is, hogy önértékelésük fejlődjön. Fontos számukra, hogy visszanyerjék személyes hatalmukat, hogy megtanuljanak szabadon és erőteljesen kommunikálni. Néha a plejádokbeliek másokkal szemben túlságosan tartózkodónak és elhatárolódottnak tűnnek. De ez egyes egyedül azért van, mert elmerülnek gondolataikban és a végére akarnak járni azoknak. Csak abban a pillanatban nem közlik gondolataikat. Gyakran azt is gondolják, hogy gondolataikat nem „érdemes” megosztani. Ezen a területen is dolgozniuk kell még.

A plejádokbeliek a valóságtól való elmenekülésük vagy a kommunikációs képességeik „téves” segítségéből fakadóan hajlamosak elveszni a drog- és alkoholfogyasztásban  vagy szexuális és romantikus jellegű drámákban vagy túlzott olvasásban és tévézésben.

A plejádokbeliekre felszabadítóan hat a sírás. Az érzéseik elnyomására való hajlamuk miatt elérhetnek egy pontot, amikor a szomorúság kitör belőlük. Ez egy aktuális helyzetre való túlzott reagálásban fejeződhet ki. Azonban ez több mint az aktuális helyzet feloldása. Az ezzel együtt feldolgozott kommunikációs problémák miatt sok plejádokbelinek problémái vannak a torok-csakrával. Ez nehézségekhez vezethet a beszéd során, mint rekedtség, köhögés vagy a torok-csakra szűkösségének érzése. Ez nem fog többet előfordulni, ha elsajátításra kerül a bizalom és az érzelmek, szükségletek szabad kommunikációja. Ezeket a tüneteket jelként lehet értékelni, hogy valami nem lett megoldva.

A plejádokbeliek hite és bizalma nagyon erős. Erős érzetük van a gyermekkorukból, egy érzés, hogy „tudják”, hogy rendelkeznek az Istennel való kapcsolattal, hogy mindennek van célja és terve, még  a legsötétebb órákban is. Belső vágyuk a spirituális válaszok után való kutatás és az Isten erejére való rácsatlakozásuk. Amikor elkezdenek keresni és tanulni, akkor indul neki növekedésük.

 

Ha elkezdik megvalósítani/élni az Istennel való kapcsolatukat, és mint tökéletes lényként tekintenek magukra, akit mindenki szeret és lát, akkor sok régi érzelem, érzés és önmagukkal kapcsolatos kétség eltűnik.

A plejádokbeli lelkek ismertetőjegyei1.jpg
Kép forrása: Pinterest.comPlejádok (Pleiades) Nyílt csillaghalmaz a Bika csillagképben, Fiastyúk néven is ismert. Szabad szemmel általában csak hat csillagát lehet látni, de éles szemű emberek kétszer annyit is észrevehetnek. (Atlas, Alcyone, Pleione, Maya, Cetaeus, Taygeta, Asterope A, Asterope B, Merope, Elektra – megj.) A legszembetűnőbb nyílt csillaghalmaz, már Kr.e. 2357-ben említi az irodalom és a mitológia. A 3000 csillagból álló halmaz húszmillió éves. Távolsága 120 parszek. Forrás: Cambridge enciklopédia

Szerző: Jo Amidon

Részlet a “Where are you really from” [Honnan jöttél valójában] című könyvből


Forrás: Forrás link