Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ARKTÚRUSZI CSILLAGFÉNY-KÓD

2023-03-29

Túllépni az asztrális szétválasztás illúzióján

kapcs 1.jpg
 
Arktúruszi csillagfény-kód
 
Arktúruszi frekvencia művészet
 
Túllépni az asztrális szétválasztás illúzióján

A fizikai síkon minden a kristályosodott hangrezgés frekvencia alapján ölt formát. Ez az anyagi világ mögött rejlő láthatatlan energiamező, amely formát és teret ad az fizikai valóságnak. A dimenziók valójában a rezgési frekvenciák szintjei, minél gyorsabb a rezgésszint annál magasabb a dimenzió, amely több információt és energiát tud megtartani. 
A harmadik dimenzió, amelyben a fizikai testünk is működik egy nyers, texturált és sűrű valóság. 
 
A negyedik dimenzió egy szellemszerű valóság sablon, amelyet asztrális birodalomnak is nevezik.
A sablon finom fény, amely a testen keresztül hat.
A 3D -s test a szellem projekciója, az asztrális sablon kivetülése.
 
Mind a harmadik, vagy a negyedik sűrűségű valóságokban perspektivikus individualizációt tapasztalunk, ami sötét, világos, polarizált kontrasztot eredményez.

Hogy tovább egyszerűsítsük, a negyedik dimenziónak három fő szintje van:

Alsó asztrális sík
Középső asztrális sík
Felső asztrális sík.
 
A 4D alacsonyabb fény spektrumai a régi negatív gondolati formákat, valamint az "elveszett lelkeket" vagy negatívan orientált szellemeket reprezentálják. Az alsó 4D sík bizonyos rovarok, például pókok és paraziták tudatához is kapcsolódik.

A középső asztrális sík  valósága kissé magasabb rezgéssel bír, mint az alsó 4D szint. A középső asztrális sík az elhunyt családtagok, ősök, állati szellemek, növények és elemek otthona is egyben.
A magasabb 4D valóságban még gyorsabb a rezgés, itt vannak többek között az emelkedett segítő ősök, a felemelkedett mesterek és sok földönkívüli technológia is gyakran ezen a szinten vibrál.

A földön olyan sablonokat vezettek be és tartanak meg az alsó asztrális "frekvencia függöny" miatt, amelyek a tudatunkat az alsó asztrális valóságok hatása alatt tartják. Az emberi negatív érzelmek mint a félelem, düh, harag, gyűlölet, megosztottság, fájdalom, bosszúvágy, gőg, egoizmus, önzőség stb.  tartják, táplálják és teret adnak az alsó asztrális sablonnak.
(A mesterséges frekvencia függöny a chemtrail, a tv által manipulált kollektív tudat, 5 G sugárzás, mobil telefonok alacsony frekvenciái, a rádió és torzított zene frekvenciák által jön létre)
A föld alatti titkos társaságok jól ismerik az asztrális hálózatot és már nagyon régóta szisztematikusan manipulálják azt, hogy a harmadik és negyedik dimenziós valóságokra korlátozzanak bennünket.
 
Azonban, mindannyiunkat egy fénytest köt össze a magasabb valóságokkal és dimenziókkal, a lelkünk által össze vagyunk kapcsolva a fényvilágokkal egy örök fraktál körrel.
Azok akik rezgésszint szerint meghaladják a negyedik dimenziót kezdenek belépni a fény birodalmába.
Az ötödik dimenzióban és azon túl nincs "ego".

A személyiség vagy az egyéniség a kozmikus  intelligenciájához kapcsolódik.  
Ez az egység tudatossága.

Minden felemelkedett mester és fejlett földönkívüli fénylény ebben a kollektív empatikus tudatban él.

A meditáció, az ima és a spirituális gyakorlatok révén a tobozmirigy aktiválja és áthangolja magát, hogy képes legyen érzékelni és befogadni ezeket a galaktikus kódokat, hangokat és frekvenciákat.
A kozmikus sugarak és energiák révén a magasabb dimenziók fényenergiái átvilágítják és táplálják a lelket a tudatemelő hangfrekvenciákkal.

Ezeket a magasabb frekvenciák áradnak most a földre. 
 
Az alsó 4D sablonok átalakításra kerülnek. 
 
Transzformálódnak és feloldódnak.
 
Minden Isten terve szerint zajlik.
 
Tartsátok magas szinten a tudati és érzelmi tereket.
 
Rezegjetek a 4 D alsó tartományai felett a szeretet, hála, együttérzés és jó akarat által. A szív mezőt és a tudat központját (tobozmirigy) hangoljátok a magasabb rendű isteni fény világokra, a szeretet és egység frekvenciájára.
 
Nem vagytok egyedül, hatalmas segítség érkezik minden pillanatban hozzátok, csak észre kell venni és engedni.
 

Arktúruszi csillagfény-kód mandala

az asztrális szétválasztottság feloldására: 

 

 arktúruszi kód 1.jpg

EHANI Arktúruszi nagykövet 
üzenete alapján írta
Aysha