Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ARKTÚRUSZI TEREMTŐ KÓD

2023-03-29

Tudatos Teremtés

medi teremtő erő tudat 01.jpg
 
 
Arktúruszi frekvenciák

Ez a kód az összpontosított szándék révén erősíti az elmét és tisztán tartja vágyakat.

Gyakori tapasztalat a földön, hogy a külvilág befolyásolja az elmét és úgy kondicionálja, hogy tudat alatt eltérjünk a vágyott céltól. Szándék vagy vágy nélkül az egyének ellenőrizhetetlen eredmények óceánjában sodródnak.

A meditáció és a csend révén felerősíthetjük és átprogramozhatjuk az elektromágneses mezőt, amely aztán kozmikus energiával táplálja az elménket.
 
A  magasabb rezgésű fény amelyet befogadunk, aktiválja a megfelelő neurotranszmittereket és az egészséges agyműködéshez szükséges hormonokat.

Amikor tobozmirigyünk aktiválódik kapcsolatba kerülünk a központi tengellyel és összekapcsolódunk a kozmikus  energiával. Így áthangolhatjuk magunkat a magasabb frekvenciákra és elképzelhetjük azt a sok potenciált, valószínűséget és valóságot, amelyeket életünk útján bevonzhatunk.

Ennek a fókusznak köszönhetően megtarthatjuk elménkben és szívünkben a helyes szándékot, amely a vágyott tapasztalatok felé fog terelni bennünket. 

A háromszögletű geometria segít összpontosítani a vágyat és elküldi azt a felsőbb énnek, amely ezután az általad elképzelt létezési állapothoz fog elvezetni téged.

Ha aktív a tobozmirigy és összhangban van a szívvel, akkor a fizikai és a felsőbb elme harmóniában működik egymással. Ez az alapja a tudatos teremtésnek. 
 
Vágy + tiszta szándék + összpontosított elme + felsőbb tudat + teremtő gondolat + teremtő érzelem + teremtő potenciál = Tudatos Teremtés
 

Csillagnyelvi Mantra:

Énekeld vagy hangoztasd ezt a mantrát a kép nézése közben:

WAI - AUM - OMAI

ismételd meg 9x
 
 
 arktúruszi kód 2.jpg
 
 
 

EHANI Arktúruszi nagykövet 
üzenete alapján az írást készítette
Aysha