Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az arkturuszi lelkek ismertetőjegyei

2021-10-11

Azok, akik az Arkturuszről jöttek erős személyiséggel rendelkeznek

Arcturus2.jpg

 

Melyik csillagrendszerből jöttél? - Arkturusziak

 

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.


ARKTURUSZIAK

 

Azok, akik az Arkturuszről jöttek erős személyiséggel rendelkeznek, és egy mély belső erőt és tudást hordoznak magukban. A felszínen erősnek és hatalmasnak tűnhetnek.Gyermekkoruktól van egy olyan érzésük, hogy egy fontos dolguk és céljuk van az életben, bár általában egyáltalán nem tudják, hogy mi az.
Mivel keresik ezt az okot, ezért általában a spiritualitás felé fordulnak válaszokért. Ha azonban nem találják meg a céljukat, akkor egy belső elégedetlenség, boldogtalanság lehet bennük, anélkül, hogy tudnák az okát.

 

Az Arkturusziak nagyon kreatívak. Sok Arkturuszi író, művész, tervező, vagy pedig úgy használják a képességüket, hogy teremtsenek és alkossanak valamit.
Gyakran nagyon jó beszédképességeik vannak, jó előadók és oktatók; értenek a jó időzítéshez és humorhoz, így sokszor ők a buli és társasági események belső ereje. Szeretnek másokat megnevettetni. Nagyon szeretőek, és imádnak utazni. Hajlamosak könnyedén elunni magukat, és ezért újabb élményeket keresnek, hogy ezt elkerüljék.

 

Ha elunják magukat vagy unatkoznak, akkor drámákat teremthetnek maguk körül, hogy kissé felkavarják az állóvizet, vagy, hogy egy kis izgalmat okozzanak.. Ez abban mutatkozhat meg, hogy kis dolgokból nagy ügyet csinálnak, kiragadnak szituációkat, vagy túldramatizálják az eseményeket, hogy felhívják magukra a figyelmet.

 

Az Arkturusziak néha nehezen megközelíthetőnek vagy távolságtartónak tűnhetnek. Sokszor nincs sok igazán közeli barátjuk, ám nagyon sok általános ismerősük és barátjuk van.

Ha egy Arkturuszi elfogad téged, mint közeli barátját, és megosztja veled önmagát egy mélyebb szinten is, akkor tudd, hogy alaposan át lett gondolva és meg lett fontolva mielőtt a döntés megszületett.

 

Az Arkturusziak vonzzák magukhoz az embereket. Teljesen ismeretlen emberek is mind úgy érzik, hogy húzza őket az Arkturuszi energia és mágnesesség, ami árad belőlük.
Nagyon jók tanácsadásban, és mások úgy érzékelik őket, mint nagyon erős és teljes lények. Gyakran meg is lepődnek rajta, hogy az Arkturusziaknak ugyanúgy vannak problémáik és érzéseik, pont úgy, mint mindenkinek.
Általában egy széles ismerősi körük van, akik az Arkturuszi barátjukhoz fordulnak problémáikkal és tanácsadásért.

 

És habár nagyon szívesen hallgatnak meg másokat és adnak tanácsokat, az Arkturusziak türelmetlenek lehetnek azokkal szemben, akik nem tesznek eleget az ügy érdekében, vagy nem akarják igazán elérni azt, amire vágynak. A nyavalygókkal szemben türelmetlenül reagálnak.
Azok, akik tanácsot kérnek, ám nem akarják azt használni, lehet, hogy el is veszítik az Arkturuszi mentorukat, amint ez kiderül.

 

Az Arkturusziaknak nagyon sok energiájuk van, fizikai és mentális egyaránt. Hajlamosak egyik helyről vagy témáról a másikra ugrálni. Általában nem szeretnek egy helyben csöndesen ülni, hanem érezni akarják, hogy tettek és elértek valamit.

 

Hajlamosak nagyon lelkesek és optimisták lenni. Amikor az energiájukat jól használják és fókuszálják, akkor nagyon kevés olyan van, amit ne érnének el. Ám, ha az energiájuk szétszórt és nem fókuszált, akkor számtalan tervet elkezdenek, de keveset fejeznek be.

 

Szerelmi kapcsolatokban az Arkturusziaknak személyes szabadságra van szükségük. A korlátozó kapcsolatokban csapdában érzik magukat. Szükségük van magányra, barátokkal töltött időre, és arra, hogy mindezt magyarázkodás és bűntudat nélkül tehessék meg.
Szükségük lehet annak megértésére, hogy a szabadság mindenkinek jár, akivel kapcsolatban vannak, és hogy az a bánásmód, amit ők várnak, azt másokra is ki kell terjeszteni.

 

Az Arkturusziak nem érzik magukat kényelmesen a legmélyebb érzéseik kifejezésében. Hajlamosak ezért úgy reagálni az olyan esetekben, amikor mély érzések bukkannak elő, hogy elterelik a témát. Az Arkturusziak ilyenkor érveket sorakoztatnak fel, elkezdenek mesélni, nevetést igyekeznek kiváltani, vagy hirtelen valamit csinálniuk kell, hogy elkerüljék, hogy az érzéseikről nyíltan kelljen beszélniük.


Az érzéseik közül leginkább a haragjukat és a humorukat tudják nyíltan kifejezni.

 

Az Arkturusziak híres mesemondók és történet elbeszélők.

 

 

 

 

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 
Eredeti cikk:
https://www.spiritualunite.com/…/which-star-system-did-you…/