Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ EGÉSZSÉG TUDATOSSÁGA

2021-07-10

Hogyan éljünk jól és hogyan szárnyaljunk ezen nagy változásokat hozó időszak alatt 

000 föld angyal.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
AZ EGÉSZSÉG TUDATOSSÁGA
 
Hogyan éljünk jól és hogyan szárnyaljunk ezen nagy változásokat hozó időszak alatt 
 
Ahhoz, hogy jól éljetek és szárnyaljatok ezen nagy átalakulást hozó változások időszakában, előnyötökre szolgál, ha elsajátítotok egy erős hitet a teljes egészségetek iránt és elfogadjátok a felelősséget azon képességetekért, hogy megteremtsétek azt.
 
A Szeretet és a megbecsülés őszinte érzése, melyet a testetek iránt éreztek pozitív üzenetet közvetít, melyben kulcs fontosságú életfenntartó jelek vannak, melynek eredménye a kitűnő egészség.
 
Ezzel szemben, a kilátástalanság, a kétségbe esés, a magány, a tehetetlenség, a tagadás, a düh, a neheztelés, a féltékenység, irigység, kapzsiság és a félelem érzései negatív üzenetet közvetítenek, amely erősíti az összhang hiányát a test fizikai funkcióival.
 
A negatív attitűdök negatív hatást hordoznak.
 
A  düh és a gyűlölet a legkárosabb érzés, mivel ezek elzárják az életerő energia áramlását a testhez.
 
Az a képesség, hogy szeretetet adjunk és kapjunk, minden lehetséges árnyalatában hordozza a gyógyítás igazi kulcsát, mivel leginkább ez tartja fenn az életet és ez az érzelmi kifejezés legmegerősítőbb formája.
 
Az a döntés, hogy elfogadjuk a végső felelősséget az életélményünk megteremtéséért, erőt fog adni nektek ahhoz, hogy a szellemi tisztánlátás és a fizikai életerő állapotára tegyetek szert.
 
Néhány pillanat erejéig csendesítsétek le az elméteket és miután egy darabig mélyen lélegeztek, fontoljátok meg ezt a fontos kérdést:
A világ vajon egy veszélyes félelemmel teli hely vagy pedig egy olyan, ami teli van nagyszerű kalandokkal és rengeteg lehetőséggel arra, hogy felébresszük a spirituális erőnket és túlszárnyaljuk a fennálló korlátokat.
 
Az alapvető életszemléletetek, az alapvető hiedelmeitekben gyökerezik és ezek a hiedelmek vázolják fel az életélményetek körülményeit azáltal, hogy elektromágnesesen bevésik a létezés mezőtökbe az elvárásaitokat.
Minden hiedelmeteknek erőteljes kihatása van az egészségetekre, mivel az, ahogyan éreztek önmagatokkal kapcsolatosan valamint a világ iránt általában, közvetlenül kihat a fizikai testetek funkcióira és operációs rendszerére.
 
Ne feledjétek az érzéseitek mindig kapcsolódnak a hiedelmeitekhez – az, hogy hogyan érzitek magatokat, az annak az eredménye, hogy miben hisztek.
 
Függetlenül attól, hogy miben hisztek a testetek alapvetően a legbensőbb parancsaitokat fogja követni – küldjetek akár kilátástalanság vagy kétségbe esés mintáit, vagy akár olyanokat, melyek a szárnyaló egészségről szólnak.
 
Ti vagytok felelősek a testetekért és az egészségetek állapota közvetlenül tükrözi a gondolataitokból, érzéseitekből és érzelmeitekből álló belső világot.
Az pedig az érzékelés ezen területein történik, hogy a mély spirituális gyógyításnak mélyen szántó hatása lesz.
Fontos megértenetek, hogy honnan származnak a korlátozó felfogások a test természetéről.
 
A legtöbb gondolatot nagyon korai korban tanuljuk meg.
 
A méhben lévő magzat, nagyszerű lelki kapcsolatban van mindkét genetikai szülőjével, függetlenül attól, hogy mennyire van közel az édesapa.
A vér rengeteg generációnyi családi magatartási mintát tárol; mindkét szülő hitrendszerét és beállítódásait pontosan ismeri a gyermek, mielőtt még megszületne.
 
A kisgyermekek próbálkozással, utánzással és leképezéssel fejlesztik az elméjüket a környezetük fizikai, szellemi és spirituális információi alapján.
Amikor a tanult magatartás olyan tanításokból származik, amelyek a tehetetlenség érzését tartják fenn a test egészségének a fenntartására, ezek az ideák a kilátástalanság korai magvait hintik el, amelyek gyökeret vernek és utána a kétely és a kétségbe esés hiedelmeibe fejlődnek, melyek által idővel elvesztitek a kapcsolatotokat  azon képességeitektől, amelyek segítségével belülről tudnátok szárnyaló egészséget teremteni.
 
A szuggesztió erejét pontosan értik az orvostudományban, viszont ennek a negatív alkalmazását világosan lehet látni, ahogy szakadatlanul érkeznek az irtózatos figyelmeztetések azzal kapcsolatosan, hogy védjétek meg magatokat a Nap és a természet ártalmas hatásaitól vagy az olyan o.l.t.s-k erőltetésével, melyek valójában mérgező vegyi koktélok.
 
Ezen túlmenően pedig komoly és rossz előérzetet keltő bejelentések jelzik rendszeresen az éves infl. j. szezonjának az érkeztét.
 
A  betegség most nagy üzlet.
 
El kell kezdjetek abban gondolkodni, hogy ne kapjatok el mindent, ami köröttetek van, azaz pl. szembe mentek a szabályokkal és nem vetitek rá magatokat mindenféle köröttetek repülő labdára.
 
Sok millió ember kelt magában olyan félelmet, amely a betegség és a halál különféle szintjeit vonzza be a számukra és ezáltal táplálják a félelem üzletét, mivel azt tanították nekik, hogy tagadják meg a kapcsolatot az elme és a test között.
 
Egy adott orvosi prognózis zsibbasztó, megkérdőjelezhetetlen elfogadása sokfajta alapvető hiedelemből származhat.
 
Ezzel együtt minden mögött egy erőteljes, személyes tehetetlenség érzet áll, amelyet az alábbi módon lehetne kifejezni:
 
„Ki vagyok én ahhoz, hogy megkérdőjelezzek egy orvosi szaktekintélyt?
Mit tudok én erről? A modern gyógyításnak mindenre van válasza.
Nekem muszáj, hogy legyen orvosi biztosításom – mi van, ha  valami történik velem?
Én nem irányítom a  testem működését.”
 
A nagyrészt nem hatékony, viszont drága egészségügyi rendszert ezek a hiedelmek tartják fent.
 
Nagyobb összképből nézve ez a tehetetlenség érzés afelett, hogy hogyan teremthetünk fizikai jólétet, a fizikai és szellemi erőforrások energiájának gyatra irányításához vezetett, ami komoly betegségek jelenleg nagyon széleskörű elterjedtségében manifesztálódott.
 
A betegség egy belső küzdelem és az emberek részben azért  betegszenek meg, mert felhagynak a szellemi és érzelmi fejlődésükkel, ami elzárja a hozzáférést a kozmikus és spirituális kapcsolódásokhoz és energiákhoz.
 
Az a vágy, hogy valaki más vállaljon felelősséget azért, hogy helyre hozza a testet és gondoskodjon róla egy nehézkes bürokráciát teremtett, amely a születéstől a halálig tartó egészségügyi aggályokkal foglalkozik, melyeknek a többségét olyan feltételes félelmek alapozzák meg, melyeket az elme agyalt ki.
 
Ahhoz, hogy jól éljetek és szárnyaljatok ezen nagy átalakulást hozó változások időszakában, előnyötökre szolgál, ha elsajátítotok egy erős hitet a teljes egészségetek iránt és elfogadjátok a felelősséget azon képességetekért, hogy megteremtsétek azt.
 
Ahogyan azt sokan felfedezik, a gyógyítás nem az általános szándék a modern gyógyászatban, mivel a kezelés – beleértve a drága mérgek és gyógyszerek használatát – sokkal jövedelmezőbb, mint felfedezni a fizikai és vagy szellemi kiegyensúlyozatlanságok okát és célját.
Az egészség ezen ártalmas megközelítése csak oda vezet, hogy még nagyobb stresszt hozzunk a testünkbe. A betegségek tüneteinek gyógyszerekkel való kitakarása csak oda vezet, hogy elsiklunk azon destruktív gondolkodási folyamatok és mély belső érzések felett, melyek a tehetetlenségről és az erőtlenségről szólnak, melyek a probléma gyökerét adják.
 
A feloldatlan érzelmi traumák állnak valójában a betegségek hátterében.
 
A gyenge gondolkodás és a hamis életvezetés legyengíti a testet és a komoly betegségek masszív elterjedtsége annak a közvetlen eredménye, hogy az elmúlt évszázad során a legtöbb ember elfogadta a korlátozó hiedelmeket azzal kapcsolatosan, hogy hogyan működik a test.
 
Ha igazságosak szeretnétek lenni önmagatokhoz, muszáj megkérdeznetek: Ki húz igazán hasznot abból, hogy irányítja azt, hogy hogyan gondolkozom önmagamról?
 
 
 
 
A Plejádiak - Barbara Marciniak által
 
2021 június 30.