Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ OROSZLÁNLÉNYEK

2023-07-25

Magabiztosság, bátorság és félelemnélküliség 

oroszlán kapu 7.jpg

 

AZ OROSZLÁNLÉNYEK

A földönkívüli fajok azokat az archetípusokat jelenítik meg, amelyeket a földi emberiség tudatossága is hordoz. Így aztán minél többet tudunk róluk, annál többet tudunk meg saját tudatosságunk mélyebb aspektusairól és ezek használatáról.

Az oroszlánlények általában akkor lépnek be az adott ember életébe, amikor az elkezd létkérdéseket feltenni magának („miért vagyok itt, mi a feladatom, milyen képességekkel rendelkezem ehhez, hogyan találom meg a helyem az életben”). Az oroszlánlények segítenek rájönni, hogy mi is az emberi lény célja és hogyan tudja kibontakoztatni a képességeit, vagyis segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az adott egyén rátaláljon saját identitására és támogatást nyújtanak olyan nagy lépések megtételéhez, amihez kockázatvállalásra és bátorságra lesz szüksége. Általánosságban tehát az oroszlánlények az oroszlán csillagjegy archetípusait jelenítik meg. Nagyon sok ember, aki oroszlán jegyben született, kapcsolatban áll oroszlánlényekkel.

Magabiztosság, bátorság, félelemnélküliség és megingathatatlan hit jellemzi ezeket a lényeket.

Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy isteni létezők és ebből ered a magabiztosságuk, éppen ezért hordozzák ezeket a nagyon erős jellegeket, ami aztán fizikailag is megjelenik. Azok számára, akik kicsit bizonytalanabbak az életben, akár megfélemlítőek is lehetnek. Alapjellegük azonban, hogy kiváló védelmezők legyenek. Mélyen tudatában vannak isteni jellegüknek és ez korábban igen sok ego-ban és büszkeségben nyilvánult meg, eredeti civilizációjukat ez sokszor harcokba és küzdelmekbe sodorta.

Az oroszlánlények ösztönös, természetes vezetők, sőt vezérek.

Hitük annyira erős, hogy az egyszerűen eltörli a sötétséget. Kiváló diplomáciai képességekkel rendelkeznek, nem a hatalom szeretete vezérli őket, hanem hatalmas tudással rendelkeznek és pontosan tudják, hogy mások szolgálatával tulajdonképpen a nagy egészet szolgálják, és ezzel a szolgálattal maguk is fejlődnek. Nagyon mély tudással rendelkeznek erről. Nem dominálnak és nem zsarnokoskodnak, a hatalomgyakorlásban a szeretet vezérli őket. Nagyon erős, intenzív szeretetérzést lehet érezni a jelenlétükben. Minden tekintetben az altruizmus vezérli őket, nagyon szeretnek segíteni másoknak abban, hogy felfedezzék saját magukat, rátaláljanak isteni lényegükre. Ezért bárkinek segítenek, aki nyitott az energiájukra.

A Földre gyakorolt hatásukat leginkább az egyiptomi kultúrában figyelhetjük meg, hiszen pl Szehmet illetve a szfinx is mind-mind oroszlánlény illetve oroszlán ábrázolások. Nem kizárólag Egyiptomban voltak jelen (hanem pl a jelenlegi Németország illetve Tibet területén is), Egyiptomban viszont nagyon spirituális légkör uralkodott, így ott mindenhol kiemelkedő szerepük volt, mindenhol ismerték és tisztelték őket. Nemcsak a Földön, hanem az egész univerzumban is kiemelkedő helyük és különleges frekvenciájuk van, nagyon sok bolygóra voltak hatással.

Az ősi Egyiptomban nagyon védelmező jellegű erőként voltak jelen.

Mágikus és spirituális gyakorlataik voltak, amiket az egyiptomi időkben alapoztak meg, majd ezeket védelmezték és felügyelték e gyakorlatok elterjedését. Mindezzel pedig elültették a felébredés magvait és ezekből a magokból néhány mind a mai napig velünk van és fontos szereppel bír a jelenlegi felemelkedési folyamatban is. Ez az elültetés egy nagyon különleges időszakban történt, ami sok védelmező energiát igényelt tőlük, hiszen ezek az oroszlánlények védték a lefektetett alapokat. Gondolatokat és praktikákat ültettek el Egyiptomban és utána ezeket védték más lényektől, akik nem akarták, hogy a magok szárba szökkenjenek. Helyette dominálni akarták és elnyomni az egész bolygót. Az oroszlánlények voltak, akik védtek tőlük bizonyos helyeket Egyiptomban, ezért van még ma is annyi szobor és emlékmű róluk. Ott volt a legjellemzőbb a szerepvállalásuk, ugyanakkor a bolygó más területein is elültették a magvakat.

oroszlán kapu 8 8.jpg

Planetáris Kapuk Őrzői

Planetáris szinten (nemcsak itt a Földön, hanem az egész galaxisban) ha megnyílnak kapuk bizonyos energiák és frekvenciák beáramlásához, ők védelmezik a portálokat, hogy illetéktelen entitások és nem revelens energiák ne léphessenek be. Az oroszlánlények telepatikusan képesek tartani velünk a kapcsolatot, fizikailag azonban már nem annyira.

Nagyon erősen kötődnek a Naphoz, a napunk ugyanis a kiterjedést szimbolizálja.

Fényt és kódokat kapunk a napból, hogy felizzítsuk a felébredési folyamatunkat, az oroszlánlények pedig ezt az energiát védik.

Érdekes, hogy fizikai formájukat tekintve, a színük hasonlíthat a Földön ismert oroszlánokéhoz, de lehetnek például kék színűek is. Sokuk színe a napuk által kibocsátott fény színéhez igazodik (ez sok földönkívüli faj esetében így van, nem csak az oroszlánlényeknél).

Az oroszlánlények a Szíriuszról jönnek, bár eredetileg nem ott őshonosak, hanem máshonnan érkeztek vagy pedig máshonnan hívták meg őket oda. A Szíriuszon őrületes genetikai sokszínűség uralkodik, bár az ott élők többsége ember/emlős. A Szíriusz valójában egy hatalmas és igen erőteljes csillagkapu. Az oroszlánlények bizonyos mágneses rezonanciákra, az adott bolygón élők által kibocsátott rezonanciákra válaszolnak. Ez valójában egy kérés feléjük, amire ők képesek válaszolni. Általánosságban is igaz, hogy nem jöhetnek lények egy bolygóra anélkül, hogy ilyen kibocsátott rezonancia útján ne hívnánk meg őket, vagy engednénk meg nekik a belépést.

 

A csillagkapuk is ilyesfajta rezonancia alapján működnek és bizonyos energiák továbbítására szolgálnak.
 
Az oroszlánlények legfőbb jellemzője, hogy megátalkodottan hisznek az élet céljában és abban, hogy isteni létezők vagyunk, ebből ered magabiztosságuk is. Ennek árnyékoldala lehet, ha túltengene bennük az ego és túl büszkék lennének, és pontosan ez az, mit ők egyensúlyban tartanak magukban azzal, hogy segítenek más lényeknek és más bolygók lakóinak. Tanítanak és gyógyítanak. Azok a lények, akik hozzájuk hasonlóan tanítanak és segítenek, tulajdonképpen saját karmájukat is egyensúlyba hozzák, hiszen általában olyan dolgokban nyújtanak segítséget, amikkel kapcsolatban korábban nekik is problémáik és elakadásaik voltak.

Azért jöttek ide, hogy egyensúlyt hozzanak, és segítsenek nekünk ráeszmélni arra, hogy félelem nélkül tudjuk megvalósítani életcéljainkat, mindazt, amiért ideszülettünk.

 

Akkor válunk a legerősebbé, ha ezt meg tudjuk tenni. Ezzel magunk köré tudunk húzni egy fátyolt, amin nem tud áthatolni a sötétség. Ezt tanítják meg nekünk.

 

oroszlán szárnyas 3.jpg 

Gigi Young