Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HATHOROK

2018-11-02

Felemelkedési tünetek, gyors fejlődés és negyedik dimenziós növekedés

 Az Idővonal Ugrás Művészete2.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

HATHOROK / Felemelkedési tünetek, gyors fejlődés és 4Ds növekedés
Wes Annac közvetítése

Miközben a valóság frekvenciájához közelítetek, megmarad tudatos tapasztalásotok. A tudat ezen speciális oktávja, ahol léteztek szintén egy speciális tapasztalatgyűjtést tesz lehetővé és miközben tudatotokat emelitek, a benneteket körülvevő sűrűséget egyre könnyebbnek és könnyebbnek érzitek.
Ti magatok is kezditek elhinni, hogy csökken a súlyotok a fizikai Felemelkedési folyamat során és az egyik kezdeti tünet, amit észrevesztek, az a formátok látszólagos súlytalansága lesz, ha észleléseteket érzékelhetően egy magasabb szintre viszitek. Tapasztalataitokat sokkal több öröm és szinkronicitás övezi majd, mint jelenleg és általánosságban is sokkal könnyebben megy a hangulatotok emelése.
Pompázatos Isteni energiák közepette ragyogtok majd és egy olyan energiát fogtok magatokban lehorgonyozni, amit a várandós nőknél figyelhető meg, akik úgy tűnik, mintha „izzva” ragyognának, amikor egy új élet és egy új lélek érkezik a magasabb birodalmakból, hogy a Földnek, a Felemelkedésének és a kollektívnak segítsen, hogy felébredjenek a Felemelkedésükhöz.
Ezt illetően az egész emberiség kollektívájában a dolgok egy növekvő tisztább felfogása történik egy új nézőponttal és miközben még nem tűnik nyilvánvalónak, arra kérünk benneteket, hogy bízzatok abban, hogy az Isteni belső munka sok lelket felébreszt, akik amúgy a továbbalvást választották volna.


Előkészület, hogy érezhetővé váljanak a Felemelkedés hatásai


A támogatást, amihez mindannyian hozzájárultok és nyújtotok, jól szolgálatot tesz, hogy széleskörűen létrejöhessen a kollektív felébredés és megpróbálunk egyes kezdeti Felemelkedéssel kapcsolatos tünetet elmagyarázni, amiket érezni fogtok, ha a tiszta energia és észlelés elkezdődik, és így részben felkészülten fogadhatjátok az ilyen érzeteket.
Miközben mi ezt nem érzékeljük, ti az időben ezt lehengerlőnek találjátok majd, ha megtörténik és egyszerűen szeretnénk látni, hogy fel vagytok rá készülve és annyi támogatást és vezetést adnunk utatok során, amennyi csak lehetséges számunkra, hiszen az irántatok érzett szeretet oly erős és tiszta.
Támogatunk benneteket az előkészületekben, hogy megértésetek a teljes tudat területeinek gazdagságát, mely irányba már hosszú idő óta dolgoztatok. Meg kell értenetek minden részét, ami a magasabb birodalmakkal kapcsolatos, mert nem lesz minden megszűntetve, hanem jobbá lesz téve.
Az alacsonyabb dimenziós (jelenlegi) elmétek filterén keresztül fedezitek fel a magasabb birodalmakat és szívetek megnyílása segíteni fog nektek, hogy minden pillanatban egyre tisztább és tisztább betekintést nyerjetek a magasabb birodalmakba. Ezekről a birodalmakról szerzett benyomásaitok növekedni fognak és ezekkel együtt könnyebben lesztek képesek a pillanatnyilag még összetettnek tűnő vagy a fejlődő értelmeteknek és szíveteknek komplikált dolgokat megérteni.
Érzékelésetek tisztábbá válik és látásmódotok minden pillanatban ezt a gazdagodást fogja tükrözni, miközben ráleltek Önmagatokra és exponenciálisan növekedtek és tanultok.


Gyorsléptékű fejlődés


Egyesek úgy érzik lélekkénti növekedésük során, mintha minden elnyúlna, vagy hogy soha nem tapasztalják meg a magasabb dimenziókat. Szeretnénk benneteket arra emlékeztetni, hogy fejlődésetek tulajdonképpen igazán gyors tempóban megy végbe, összehasonlítva azzal, ami normális esetben egy bolygó Felemelkedésénél szokványos. A Föld azon kevés bolygók közé tartozik (eddig) mely megtapasztalja a kollektív Felemelkedést és ha ez bekövetkezik, akkor a szó szoros értelmében, az egész kozmoszban számos Felemelkedés gyújtómotorjaként működik majd.


Ebből és számtalan más okból kifolyólag arra kérünk benneteket, hogy ha képesek vagytok, tartsatok ki az igyekezetetekkel, miközben ezzel egy időben a szükséges nyugalmatok megőrzéséről is gondoskodjatok, ami utazásotok bizonyos pontjain elengedhetetlen.
Metafizikai érzékelésetek minden pillanattal növekszik és fontos számotokra az energiák fogadása és lehorgonyzása, amiknél azt érzitek, hogy képesek vagytok őket használni, és ahogyan a pihenésre is szánjatok időt, ha ezeket az energiákat lassabb tempóban kell felvenni magatokba.
Ezek a tisztább energiák időnként nyilvánvaló változásokat hoznak magukkal a szerveitek működésében, így idézhetitek meg a magasabb dimenziós képességeiteket, hogy a lehető legjobban megérthessétek.


Miközben testetek ilyen hosszú ideig a valóság alacsonyabb dimenziós szintjére hangolódott rá, a belső magasabb szintű észlelések segíteni fognak testetekhez való igazodásban, miközben növekedtek és tanultok, ez által még jobban kiterjesztve érzékeléseteket.


Ti emelitek fel a Föld felszínét


Sokatok érzékel önmagában változásokat és még ha ez nem is tűnik úgy, emlékeztetünk benneteket arra, hogy növekedésetek és tanulmányaitok exponenciálisan növekedtek és ez a tendencia folytatódni fog továbbra is.


Mi itt vagyunk, kedves lelkek és felajánljuk nektek és minden földi lélek számára a mi perspektívánkat a folyamatban lévő Felemelkedésetekkel kapcsolatban, mert szívetek és elmétek egy korlátozottan érzékelhető valóságon belül, a tudat alsó oktávján volt ragadva.
Valóban lenyűgöző látni benneteket, ahogyan szó szerint felemelitek a földfelszínt és az emberiség kollektív tudatát. Magatokat és a körülöttetek lévők tudatát és tapasztalatait egy tisztább oktávba emelitek, miközben a rengeteg napi nehézséggel is szembe néztek.
Minden megtapasztalt kisebb nehézségetek szükséges a lélek erőteljes növekedéséhez, ezért arra kérünk benneteket, hogy történjék bármi az életetekben játsszátok le, szem előtt tartva, hogy mindig és minden erőfeszítés közepette a Forrás veletek van.
Mi mindig is veletek voltunk és sokatokkal kedves lelkek nagyon szoros kapcsolatban voltunk, akik velünk együtt dolgoztak korábbi találkozások alkalmával az univerzum „végső” Felemelkedés során.


Az univerzum Felemelkedése egy felgyorsult fázisban játszódott le, és ez egyre tisztábban lesz látható, miután a kollektívátok megtapasztalj a Felemelkedést és a fent említett árhullám érezhető válik a mindenütt univerzum szerte.


Inspirált fejlődések


Egy olyan kicsiny bolygó számára, mint a Föld összehasonlítva a végtelen világokkal és bolygókkal, ez az erőteljes fejlődés, amit most megtapasztaltok, pontosan az lesz, mely sok más egyéni lelket és kollektívot fel fog ébreszteni, akik valóban hasznát veszik a Föld Felemelkedésének felemelő energiáit.
Ha megérthetnétek küldetésetek jelentőségét és azt hogy milyen csodás amit tesztek, akkor úsznátok a boldogságban, és tudnátok, hogy a magasabb birodalmakban mindig üdvözölve vagytok. Ha teljes mértékben a mi szemszögünkből néznétek a dolgokra és megértenétek földi tartózkodásotok jelentőségét, akkor örömtelibben viszonyulnátok a Felemelkedéshez, amire szükségetek volna, hogy valóban megértsétek, hogy mit is tesztek valójában.
Amikor alszotok, mindannyian találkoztok az Angyalok tanácsaival. A veletek született spirituális énetek az asztrális síkokon mozognak és összegyűlnek sok magasabb birodalomból származó lelkekkel, mi egyek vagyunk közülük.


Kommunikáltatok velünk alvás közben és Galaktikus Testvéreitekkel, az agarthaiakkal és sok más lelkekkel, akikre még emlékezni fogtok, ha bevezetnek minket a fizikai valóságotokban.
Amit Felfedésként és mint a Galaktikus testvéreitekkel való összejövetelként ismertek, az számotokra és számunkra is egyaránt izgalmas, mert mi is vártunk rátok, hogy együtt lehessünk a földfelszíneteken.


Gyümölcsöző bemutatkozások és erősödő kapcsolatok


Bemutatnak benneteket nekünk, a Hathor-Kollektívnek, a Felemelkedett Mestereknek és az Angyalok végtelen kórusainak, akik minden pillanatban segédkeznek a Felemelkedésetekben; valamint a magasabb birodalmak és dimenziók különböző Felemelkedett lelkeinek, akik „segítő kezet” és energiát kölcsönöztek nektek vissza a teljes tudatba való fejlődésetekhez. Szeretnénk ezt a listát folytatni és még sok lelket felsorolni, akiket meg fogtok ismerni, akik tevékenységüket tovább folytatják világotokon, de kicsordultok a boldogságtól olyan sok lélek van akikkel kapcsolatba kerültök és megismeritek mit képviselnek és kik is valójában.
Valójában közületek sokan származnak a magasabb birodalmakból, képviselve minket és már ezeken a területeken tevékenykednek. Már érzékeljük, hogy sokatok küldetésüket könnyedséggel és büszkén fogják végrehajtani.


Természetesen látni fogjátok a szokásos kritikusokat és lelkeket, akik a ti vagy a mi „imázsunkat” becsmérelni fogják, de tudjátok, hogy a sötétség befolyása elhalványul.
Örülünk, ha megnyíltok a magasabb birodalmaknak és nekünk lelkeknek, akik ezekben a birodalmakban egy tisztább módon létezünk, mint ahogyan ez veletek is volt. Örülünk, mert nagyon sok dolog van, amit szeretnénk megtanítani nektek, segítséget nyújtva és szeretetet adva számotokra. Nálunk lehettek, teljességben és tisztán és elkezdhetjük sok dolog és nézet felfedését, kapcsolataink és kötődéseink erősebbeké válnak a jelenlegi állapotnál.
Egyesek közületek, akik most a Földön vannak, már ismernek minket korábbi gyümölcsöző találkozásokból, messze a Föld Felemelkedése előttről, amikor sokatoknak segítettünk különböző bolygók és civilizációk Felemelésében.


Negyedik dimenziós létezés


A Felemelkedési folyamatotok során a tudat különböző al-síkjaival fogtok találkozni és sokan, akik ezt az üzenetet olvassák, minden pillanatban különböző al-síkok között utaznak ide-oda.
A kollektívotok nagyrésze már létezik a 4. dimenzióba, még azok a lelkek is, akik még nem ismerik fel vagy a kezdetekben még nem érdekli őket honnan jöttek és hogy visszatérnek a teljes tudat területeibe.


Ha körbenéztek, talán észrevehetitek, hogy elkezdődtek körülöttetek a 4. dimenziós érzékelés leckéi, hogy elsajátítsátok őket. Messzemenőkig tükröződnek a negyedik dimenziós perspektívából, miközben kezdenek eljutni hozzátok.


Az utolsó téma, amit kaptok a negyedik és az ötödik dimenzióhoz, az az egyensúly és ez az oka, amiért mi és sokan mások igyekeztek közelebb hozni ezt nektek, hogy a mindennapi életetek egyensúlyának szükségességét megértsétek, valamint az együttérzést és a türelmet saját magatokkal és másokkal.
A negyedik dimenziós tanulmányaitok és növekedésetek során úgy alakulhatnak a dolgok, hogy kibillentek egyensúlyotokból, de bízunk benne, hogy sokatok megtalálja ismét egyensúlyát és képesek lesztek azt fenntartani és messze elhúzódtok minden negativitástól, ami befolyásolni próbál benneteket.
Előre örülünk annak, hogy üdvözölhetünk benneteket


Miközben üzenetünk utolsó pontjához érkezünk, szeretnénk közvetítőnk számára kifejezni hálánkat és mindegyikőtöknek, akik folytatják a segítségnyújtást a Föld Felemelkedésének és más Felemelkedésekben, amik történnek még, ha ezt eléritek.


Már örülünk előre, hogy üdvözölhetünk benneteket a teljes tudat birodalmaiban, és ha ez megtörténik, büszkék lehettek, mert a személyes fejlődésetek legnagyobb szerepét játszottátok, ahogyan minden más lélekében, akik veletek együtt ezekben a csodálatos birodalmakban lesznek velünk.
Valóban örömteliek vagytok és tudjuk, hogy mindegyikőtök emlékezni fog az érzelmekre, ha végül a tudat eme állapotát eléritek. Emlékezzetek, hogy Isteni származásúak vagytok és körülöttetek minden szintén a szeret és tökéletesség Isteni energiájából tevődik össze.
Köszönet a Hathoroknak a Föld-Nap-Asztrális síkokról

Hathorok6.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

Csatornázta: Wes Annac
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett -/kristalyhang.wordpress.com
Forrás: Forrás link