Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hazugságok, féligazságok, manipuláció

2018-11-02

Egy veszélyekkel és árulással szegélyezett átjáróról szeretnénk beszélni nektek.

 hathor.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Ezt már a legutóbbi üzenetünkbe is említettük, amelyben a kaotikus csomópontokról beszéltünk.

A mi nézőpontunkból egyre közelebb kerültök egy ilyen kaotikus helyzet manifesztációjához.

Ennek több oka is van, ezekről fogunk most beszélni.

De mindenek szeretnénk számotokra megerősítést adni hitünkről, az emberi tudatosság szuverenitásában. Hiszünk abban, hogy egyénenként és csoportként is képesek vagytok megváltoztatni a sorsotokat, akár még annak alakulása közben is.

Ezért ez az üzenet nem a balsorsról szól, hanem az isteni jelenlét és a spirituális mesteriség megszólításáról, hívásáról.

Ahogyan mi látjuk, hogy az úgynevezett H1N1 vírust, amelyet egyszerűbben sertés influenzának neveztek, genetikailag tervezték meg és mesterségesen hozták létre. Ez a vírus, nem egy természetes mutáció. Ez egy tudatos merénylete a kormányaitok hátterében működő erőknek arra, hogy kontrolláljanak és manipuláljanak benneteket.

Ez egy társadalmi kísérlet, amelynek szörnyű következményei lehetnek, ha „sikerül”.

A vírussal kapcsolatos hazugságok, féligazságok és manipulált információk  nagyon bonyolultak. De bármi is legyen a végkifejlet, számunkra egyértelmű, hogy az emberi tudatosság indította el.

És az is egyértelmű számunkra, hogy szintén csak az emberi tudatosság állíthatja meg.

A túléléssel kapcsolatos félelem az egyik leghatásosabb taktika, amellyel manipulálni lehet, és ezek a sötét erők mindent el fognak követni az elkövetkező néhány hónapban, hogy a félelem tovább növekedjen.

Mint spirituális mestereknek, nektek most az a feladatotok, hogy túllépjetek a tömegmanipuláción, és megtaláljátok saját személyes utatokat a káoszon át, ami várhatóan bekövetkezik majd. Nincsenek speciális irányelvek arra, hogy ezt miként tegyétek, ez rajtatok múlik,  tudatosságotokon, tisztánlátó képességeteken.

A mi nézőpontunkból ez úgy fog tűnni, mintha egy repedés keletkezne a társadalmi tudatosságotokban.

Lesznek olyanok, akik a félelem oldalán állnak, és ragaszkodni fognak ahhoz, hogy radikális lépéseket kell tenni, beleértve az oltást is, több más intézkedés között .

Mindannyitoknak magatoknak kell eldönteni, hogy mit tesztek ezzel kapcsolatban, mert ti vagytok, akik a testetekben éltek, és ezért rátok lesz ez a legnagyobb hatással.

De el kell, hogy mondjuk nektek: mi úgy látjuk, hogy ezek az oltások nagyon gyanúsak.  Ezek az oltások szennyezettek, nem fognak védelmet adni. Valójában sokak egészségét fogják tönkretenni, és durva elme-kontroll eszközöket tartalmaznak, amelyeket egy gyerekcipőben járó tudomány ág hozott létre, és amelyeket „nanotechnológiáknak” neveznek.

Újra elmondjuk, hogy mi nem tudjuk, és nem is akarjuk megmondani, hogy mit tegyetek, vagy mit ne ebben a helyzetben, ez a ti saját, szuverén döntésetek. Mi csak elmondjuk, hogy hogyan látjuk a jelenlegi szituációt.

A gazdasági problémáitoknak sincsen vége. A gazdaságotok néhány elemét stabilizálták titkos megállapodásokkal, zárt ajtók mögött azok, akik a gazdasági hatalmat a kezükben tartják. De a rendszerben időzített bombák vannak, és a gazdasági feszültség csak  növelni fogja a káoszt.

Több más probléma is eszkalálódni fog, amint az általunk kaotikus csomópontnak nevezett állapothoz közeledtek.

Azonban ennek az üzenetnek a fő célja az, hogy egy lehetséges utat mutassunk a veszélyes és árulásokkal tele átmenet közben.

Ezek az idők nem a nyúlszívűeknek, nem a könnyen meghátrálóknak való.

Ebben az időben van a legnagyobb szükség bátorságotokra, intuíciótokra és bölcs meglátó képességetekre.

Szavaink azokhoz szólnak, akik érzékelik a pillanat igazságát. Ha számodra túlságosan távolinak, elfogadhatatlannak tűnik ez az információ, akkor nincs értelme, hogy tovább olvass.

Üzenetünk azokhoz szól, akik tudják, hogy eljött az óra, hogy szükség van igazi mesterekre, és annak ellenére, hogy bármilyen félelmek is vannak az elmétekben és szívetekben, tudjátok, hogy a bátorság növekedni fog bennetek, mert minden élet a ti választásaitokon múlik.

Amint a félelem növekszik a kollektív elme-kontroll által, létfontosságú, valójában kötelező, hogy felülemelkedjetek ezen, hogy elkerüljétek a félreinformálás folyosóit, amelyek mindenfelé nyitva állnak majd, a médiákon, a társadalmi nyomáson és lehetséges kormányok általi kommunikáción és beavatkozáson keresztül.

Korábbi üzeneteinkben több módszerről is beszéltünk, amelyek segítségetekre lehetnek.

Az „Extázis és a szív”, az „Egyensúly holonja” és a leginkább javasolt „Felemelkedés holonja”  módszerekre gondolunk.

De ezek mind technikák, belső technológiák az elme számára, amelyek segítenek abban, hogy felülemelkedjetek az elme-kontrollon.

Azonban vannak egyszerűbb módszerek is, amelyekről most szeretnénk beszélni. Ezek részei valódi természeteteknek.

Ez, a „titkok titka” egyszerűen annyi, hogy teremtő lények vagytok, (emberiek és isteniek egyaránt). Ez a tudás a természetetekkel kapcsolatosan szándékosan el volt rejtve előletek a vallások és a filozófiák által.

Ezek a titkok természetesen tiltott gyümölcsök, mert, ha kaphattatok volna belőle, akkor tudást nyerhettetek volna saját isteni természetetekről, még az anyagi világban élt élet során is.

Elnyertétek volna a tudást, hogy jövőtöket ti teremtitek --ahogyan éppen ebben a pillanatban is, ugyanígy életetek minden pillanatában--  gondolataitok és érzéseitek által, azáltal, hogy döntéseitek szerint hogyan gondolkodtok vagy éreztek magatokkal és másokkal kapcsolatban.

A „titkok titka” felszabadít az emberi korlátok börtönéből. Felszabadít az idő, tér és a körülmények szorításából.

Teszi ezt azzal, hogy megnyitja az elme kapuját, kiszabadítva a mentális börtönből, amelyet az emberi végzet manipulátorai vetítenek rátok, saját önző érdekeik szerint.

A „titkok titkának” négy aspektusa van.

Az egyik a képességetek, hogy spirituális meglátást, bölcsességet szerezzetek, vagy látók legyetek, akik átlátnak a hazugságokon, amelyeket rátok vetítenek, és meglátják a „helyes utat” még a legnagyobb sötétégben is.

A második a képességetek, hogy éreztek. Ez a titkok legfontosabb a titkok közül.

Az érzés a legnagyobb kincsetek, bár a legnagyobb problémákat is az érzések okozzák számotokra. Azok, akik irányítani és manipulálni akarnak benneteket, jól tudják, hogy hasznukra van az érző képességetek „megfagyasztása”, lebénítása, hogy csak az alacsony rezgésű érzelmi spektrumot éljétek meg.

A harmadik aspektus a képességetek, hogy kimondjátok az igazságot. Mert sokatokkal szemben az elkövetkező időszakban fontos elvárás lesz, hogy világosan kimondjátok az igazságot még akkor is, ha az szöges ellentétben áll a körülöttetek lévők igazságával.

A negyedik aspektus pedig a cselekvőképességetek.

Ennek a négy aspektusnak közösek a gyökerei, és ezek szabadságotok forrásai.

Szívetek mélyén őrzitek az érzés képességét, amely a legmélyebb titok mind közül.

Az érzés teszi lehetővé, hogy megváltoztassátok vibrációs mezőtöket, és túllépjetek a kollektív elme kontrollon.

Bár nevetségesen egyszerűnek tűnhet számotokra, ezeknek a titkoknak a lényegi igazsága az öröm, nagyrabecsülés és hála.

Vizsgáljátok meg életeteket, a helyzeteket, amelybe kerültök, az embereket, akikkel együtt vagytok és saját gondolataitokat és érzéseiteket, bármit, ami lehetőséget kínál számotokra, hogy örömöt, nagyrabecsülést és hálát érezzetek.

Paradox módon több szinten is (nem csak érzelmi, hanem spirituális és fizikai szinten is), megtörténik, hogy amikor az öröm, nagyrabecsülés vagy hála erőssége elér egy bizonyos szintet, szó szerint manifesztációkat eredményezhet a fizikai valóságban.

Így, még a legsötétebb pillanatokban, ha rendelkeztek a spirituális mester felkészültségével, amellyel meghaladhatjátok a félelmet és az öröm, nagyrabecsülés és hála érzését erősítitek magatokban, meglepő és sokat ígérő pillanatokat és szituációkat teremthettek magatoknak.

Végül, szeretnénk világosan láttatni veletek, hogy ezek a sötét idők lehetnek számotokra a legeredményesebb órák. Magatokban őrzitek a titkok titkát.

Hát használjátok!

Keljetek át a fátylon az új világba, amely vár rátok.

Legyen az új dimenzióba vezető utatok áldott!

A Hathorok