Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KAPCSOLÓDÁS A PLEJÁDIAKHOZ

2023-05-10

A plejádiak elsősorban a szívcsakrával és a szeretet frekvenciával rezonálnak

plejádi csillaglény.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Kapcsolat a plejádi fényküldöttekkel

 

A földi emberiség genetikai kapcsolatban áll a plejádiakkal. Nagyon spirituális kötődésünk van hozzájuk és sok földi embernek plejádi vezetői vannak és szorosan kapcsolódnak plejádi energiákhoz.

 

A földi emberiség DNS-ének egyik energetikai jellemzője a plejádiaktól származik és képes rezonálni az ő energiájukra. Ez nem feltétlenül jelenik meg a fizikai formánkban, vagyis attól még, hogy szorosan kapcsolódsz plejádi energiákhoz, nem kell feltétlenül szőke, északi típusú külsővel rendelkezned (ami a plejádiak egyik jellemzője). És ha esetleg nordikus a megjelenésed, az még nem feltétlenül jelenti, hogy több plejádi vonás lenne benned mint másokban. Vicces, hogy általánosságban véve a legerősebb plejádi energiával rendelkező emberek külsőleg egyáltalán nem rendelkeznek ezekkel a stílusjegyekkel.

 

Jellegzetes dolog a plejádiakkal kapcsolatban, hogy a gyermekeiknek különleges módon adnak nevet. Hisznek abban, hogy a lélek egyfajta hanggal rendelkezik és más, magasabb dimenziós lényekhez hasonlóan - mivel magasabb érzékelési képességgel rendelkeznek - képesek meghallani ezt a hangot. Gyermekeiknek tehát a lelkük hangja és energiája alapján adnak nevet. Néha, mikor a gyerekek energiája megváltozik, új nevet is kapnak. Nagyon sok „a-á” közti hang szerepel a neveikben, ez a hang ugyanis rezonál a szívvel, a testünk szív körüli tájékával. Sok plejádi név tartalmazza ezt a hangot.

 

Mindebből pedig kitalálható, hogy a plejádiak elsősorban a szívcsakrával és ezzel a frekvenciával rezonálnak együtt. Más földönkívüli fajokra is jellemző, hogy a maguk módján rezonálnak valamelyik csakrával, a plejádiak esetében ez a szív.

 

A plejádi energia egyik fő jellemzője, hogy nagyon erős és intenzív feminin jellege van. Ha kapcsolódsz hozzájuk, tápláló feminin energiát fogsz érezni.

 

A plejádi faj saját leckéi elsősorban a szívre vonatkoztak és amikor ennek az energiának a mestereivé váltak, elkezdtek válaszolni feléjük irányuló hívásokra.

 

Elindultak más csillagrendszerekbe, méghozzá abból a célból, hogy egyensúlyt hozzanak létre az adott rendszerekben. Fajként legfőbb céljuknak azt tekintik, hogy elvigyék az energiájukat más csillagrendszerekbe és az ott meglévő egyensúlytalanságba egyensúlyt teremtsenek. Ha egy faj elér egy ilyen spirituális szintre, legmagasabb célja az lesz, hogy energiával szolgáljon, és ez az energia képes lesz kinyitni bizonyos csatornákat más társadalmak számára is.

 

Bármely csillagrendszer lakói, akiknek érzelmekkel, érzelemtesttel kapcsolatos problémái merülnek fel, számíthatnak a plejádiak segítségére.

 

Odamennek és segítenek az ott lakóknak kapcsolódni a szívükhöz. Ezt általában úgy érik el, hogy több feminin energiát visznek oda és hullámokban közvetítik azt a bolygó felé. Egy idő után ez egyensúlyt fog teremteni az adott helyen.

 

A plejádiak magukat egy családba tartozónak tartják a földi emberiséggel, ezért mindig elérhetőek a számunkra.

 

Ehhez azonban meg kell nyitnunk a szívünket. Szeretetet kell teremtenünk magunkban, létre kell hozzuk ezt az energiát a testünkben, mert ez az az alaptónus, amivel kapcsolódni lehet hozzájuk. A kapcsolódáshoz kérni kell őket és el kell engednünk az összes létező földi, 3D-s elvárásainkat, mert ezek adott esetben könnyedén blokkolhatják a kapcsolatteremtést. Tulajdonképpen ezért van az, hogy a földönkívüliek nagyon sok esetben álmokon keresztül lépnek kapcsolatba velünk, mert ebben az állapotban „ki vannak kapcsolva” a földi paradigmáink, hitrendszereink, mentális szűrőink, amik csak hátráltatnák a kapcsolat létrejöttét.

 

Minél jobban el tudod engedni az elvárásaidat, annál gyorsabban és mélyebben tudsz kapcsolódni hozzájuk.