Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Plejádiak

2018-11-02

AZ ÉRZÉSEK A MEGGYŐZŐDÉSEK ÜZEMANYAGA

 Plejádiak.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

MINDEN GONDOLAT ERŐSEN HAT A VILÁGOTOKRA!

A VILÁGOS GONDOLAT, SZÓ ÉS TETT A LEGNAGYOBB FONTOSSÁGGAL BÍR A KIVÁNT VALÓSÁGVÁLTOZAT MEGTEREMTÉSÉBEN.


AZ ÉRZÉSEK A MEGGYŐZŐDÉSEK ÜZEMANYAGA

Ahhoz, hogy megértsétek és meggyógyítsátok a jelenlegi idők betegségeit, érezhető bizonytalanságait, először is MAGATOKAT kell tudnotok IRÁNYÍTANI.

Ez az egyik oka annak, hogy MOST vagytok itt a Földön, hogy megtanuljátok irányítani az Energiát a materiális világban. a testetek az első és legfontosabb felelősségetek, és lényegében a parancsaitok végrehajtója.
Érzelmi intenzitásotok a GONDOLATOK FREKVENCIÁJA mögött húzódó energiatöltet. Az, hogy magatokkal és a világgal kapcsolatosan éreztek, közvetlenül befolyásolja fizikai formátok működését.
Az érzések a meggyőződések üzemanyaga - különösen az izgatottság. Ha követitek az érzéseiteket, rátaláltok a hiedelmeitekre. Amikor pozitív érzéseket tápláltok önmagatok iránt, a külvilág ezt az állapotot tükrözi, ehhez igazodik. A korlátokat, frusztrációkat, blokkokat, illetve azok jelentését fel lehet tárni különféle nézőpontokból. Ha elfogadjátok az élethelyzetetek teremtésében játszott szerepeteket - anélkül, hogy mást hibáztatnátok, - és az életet azzal a hozzáállással fogadjátok, hogy minden amivel találkoztok, valamilyen CÉLLAL történik, akkor feloldódik az áldozatszerep blokkja, amely oly régen jelen van már az emberiség történetében.
Az áldozatszerep transzmutálása óriási lépés az erőnyerés útján.
Azok viszont, akik efféle érzelmi intelligencia nélkül kívánják megtapasztalni a valóságot, egyre inkább olyan világrendet fognak látni maguk körül, ahol az élet jelentősége elvész.

Azok, akik a Szeretet választják - MERNEK ÉREZNI a lényük legmélyéig, vállalják a felelősséget a cselekedeteikért és CÉLT keresnek az életükben , azt fogják tapasztalni, hogy az értékes világ megmutatja gondosan elrejtett arcát.

AZ ÖNMAGATOK ÉRTÉKESSÉGÉBE VETETT HIT ÁPOLÁSA KIVÁLÓ IDŐ- ÉS ENERGIABEFEKTETÉS.

Ti vagyok annak az életenergiának az irányítói, mely fenntart és összekapcsol benneteket a nagyobb kozmikus valósággal.
Amikor nem vesztek tudomást valóságteremtő képességetekről, vagy feladjátok azt, akkor lényegében átengeditek másnak az erőtök kezelését. Az, hogy hajlamosak vagytok azt hinni, hogy egy rajtatok kívül álló lény fog megmenteni benneteket, már régóta bele van programozva az emberekbe. Senki sem fog megmenteni benneteket, ahhoz, hogy kibontakozzatok és felvirágozzatok, nektek kell kezetekbe venni az életeteket.
A megtapasztalt érzések fontos kulcsok annak megértéséhez, hogy hogyan működtök. Mégy egyszer, ha követitek az érzéseiteket, rá fogtok találni a meggyőződéseitekre, s amikor azokat megtaláltátok, szemtől szembe fogjátok találni magatokat azokkal az elképzelésekkel, amelyeket a valóságváltozatotok építésére használtok.
Ha növelni akarjátok a tudatosságotokat és nagyobb önerőhöz szeretnétek jutni, akkor meg kell vizsgálnotok, hogy milyen gondolatokat tárnak fel az érzéseitek, mert a megfigyelt és átvizsgált gondolatok eredetét és célját ki lehet nyomozni.

Nem vagytok hozzáragasztva a gondolataitokhoz, sem pedig ahhoz az énhez, akiről azt hiszitek, hogy ti vagytok - és az ősök vére sem kötelez örökre.

A saját magatok termékei vagytok, az idők során összegyűjtött ideák és tapasztalatok felhalmozódása, amit a saját javatokra is felhasználhattok, hogy felépítsétek velük a hőn áhított valóságváltozatot.

A TUDÁS HATALOM, s javatokra válik, ha nem feledkeztek meg erről az ősi, önmagától értetődő igazságról.

MINDEN GONDOLAT ERŐSEN HAT A VILÁGOTOKRA!

A VILÁGOS GONDOLAT, SZÓ ÉS TETT A LEGNAGYOBB FONTOSSÁGGAL BÍR A KIVÁNT VALÓSÁGVÁLTOZAT MEGTEREMTÉSÉBEN.
A régi időkben a mágia világában ismeretes volt a szó hatalma. A nyelv erőteljes eszköz az energia formába öntéséhez, irányításához.
Azt ajánljuk, hogy szavaitokat tudatosan, körültekintően és biztonsággal válasszátok meg, tudjátok, mit akartok, és teremtsetek világos, pozitív szándékot a céljaitokat illetően!
Minden gondolat és szó hatással van a tudat alatti emlékek tárházára - a saját gondolataitok és szavaitok, ill. a külvilágból származók egyaránt.

Ha valaki erősen szenzitív, akkor azt a mások gondolatai és tettei is befolyásolják, különösen ha gyengék a határai, és nem nagyon van tisztában azzal, hogy ki is ő valójában. Az olyan külső szuggesztiók, mint a tv-ből érkező képek, szintén programozzák a tudat alatti és a tudattalan elmét. Ha nem vagytok tudatában a gondolataitoknak, vagy lemondtatok az irányításukról, akkor az elektronikus eszközök könnyen a befolyásukba és hatalmukba keríthetik a gondolataitokat.
A tudatos elme adja ki az utasításokat, a tudat alatti elme pedig a feldolgozó központ, ahol az utasítások vagy meggyőződések átszűrődnek, majd végrehajtódnak.
Az életetek erővel telítése ott kezdődik, amikor hatalmat szereztek a gondolataitok felett. Azután el kell döntenetek, hogy mit akartok, és lépnetek kell, hogy azt elérjétek, különben az utasításaitoknak nem lesz tudatos szándéka, hogy irányítsa az életeteket.

A BOLDOGSÁG ÉS A BÉKÉS LELKIÁLLAPOT AZ IGAZI ERŐ ISMERTETŐJELEI, s ezek akkor vannak jelen, ha az értéketekkel és az intuíciótokkal kapcsolatban egyensúly van bennetek.

(Plejádiak)