Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A 3.D MEGHALADÁSA

2023-04-25

Testi - lelki gyakorlatok a plejádiaktól

 plejádi 13.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A 3.D MEGHALADÁSA

 

A tudást magatokban hordozzátok, csak a lényetekben őrzött emlékeket kell aktivizálnotok. Sok embert látunk és hallunk újra és újra panaszkodni, sóhajtozni amiatt, hogy "elkelne ám egy kis segítség hébe-hóba." Hadd mutassunk hát egy utat, amelyen határozottan végig tudtok haladni -egy bevált receptet.

A recept nagyon egyszerű. Arról szól, hogy most és minden nap következetesen és egyértelműen jelentsd ki, mit akarsz. Lehet, hogy a kívánságod a lehetetlen kategóriájába tartozik, valaki más hatásköre vagy korlátozásai miatt. Az érdem és a jó szándék mérlegelésével fedezd fel saját magadban, mi hozna számodra boldogságot. Mitől éreznéd magad könnyűnek, energikusnak, elevennek ? Mit kívánsz, ami békét hoz a bolygóra, amikor elfoglalod saját lényedet ?

Bármi legyen is az, mostantól akard. Hívd magadhoz, jelentsd ki: - Harmonikus életet akarok élni. Egészséges akarok lenni, duzzadni szeretnék az energiától, amely kreatív tapasztalatok felé vezet. Jól akarok élni, azt akarom, hogy a fedél legyen a fejem felett, legyen ételem, és mindennel bőségesen el legyek látva, amire az élet megtapasztalásához szükségem van, hogy ezt a bőséget továbbadhassam, megoszthassam másokkal. - Nem éppen ilyen eszmék hangoztatására tanítottak.

Naponta két-három alkalommal szánj egy kis időt rá, hogy egyértelműen kinyilvánítsd, amit akarsz. Minden nap nyisd meg a testedben és a testeden kívül lévő energiaközpontokat, hívd magadhoz a fény frekvenciáját. Ezt nevezzük mi fényoszlopnak. Képzelj el egy fénysugarat, amint beáramlik a tizenkét csakrádba - hét a testeden belül található, öt a testeden kívül. Ezek a csakrák információ-központok vagy örvények, amelyek aktivizált állapotban forogni kezdenek. Forgásukkal mozgást idéznek elő a testedben, ami aktivizálja a fénykódolt szálakat, hogy együtt dolgozzanak, egyesüljenek, és alakítsák ki a testben a tizenkét szálas spirált.

Mindenki számára fontos, aki fizikai testét tökéletes egyensúlyban kívánja tartani, hogy rendszeresen végezzen mélylégzési gyakorlatokat.

 

Ebben a programban a légzés nagyon fontos szerepet tölt be. Gyakorolni kell a feltöltődés módszerét, hogy elegendő oxigén jusson a testbe.

A másik gyakorlat a forgás, amit azoknak ajánlunk, akik hatalmas energiagyorsulást akarnak elérni. Balról jobbra kezdj el körbe forogni, miközben tekintetedet a hüvelykujjadra szegezed. Számolj és forogj. Legalább harminchárom fordulatot kell tenned minden nap. Ezt fokozatosan, a forgások számát egyre növelve is elérheted. Amikor eljutsz oda, hogy harminchárom fordulatot tudsz megtenni naponta háromszor, ami azt jelenti, hogy kilencvenkilencszer fordulsz körbe, megnézzük, meddig tudsz ezen a bolygón - vagy legalábbis ebben a dimenzióban - maradni. Forgás közben, mindegy hányszor pördülsz meg, tedd össze két tenyered a mellkasod előtt. Szorítsd egymáshoz a kezedet, tartsd nyitva a szemed, és lábadat körülbelül vállszélességnyi terpeszben tartva egyensúlyozd magadat, hogy szilárdan állj a lábadon, miközben körbe forogsz. Hihetetlenül meggyorsítod ezzel a testeden belüli csakrarendszerek forgását, ami elképesztő mértékben felgyorsítja az adatfogadás és -feldolgozás tempóját.

Ezek tehát a gyakorlatok: akarat, légzés, a fényoszlop alkalmazása és a forgás. Van hozzá egy utóirat is. Mivel elektronikus lények vagytok, akik nagyon gyors ütemben változtatják frekvenciájukat, javasoljuk, hogy igyatok rengeteg vizet: friss vizet, tisztított vizet vagy forrásvizet. A víz vezetőként működik. Biztosítja a rendszer nyitottságát és az áramlást.

Rengeteg egyéb dolgot is tehettek. Gyakorlással megváltozott tudatállapot-élményeitek lehetnek anélkül, hogy elveszítenétek az irányítást. Gyakoroljátok, lépjetek be ebbe az állapotba ! Gyűjtsetek információt, teremtsetek új lehetőségeket, menjetek ki az idő folyosójára és változtassátok meg az életeteket ! Aztán térjetek vissza, és akaratotok teljes és tökéletes használatával döntsétek el, mit akartok kezdeni ezekkel a megváltozott állapotokkal ! Ha ezt megtanuljátok, fejlődésetek rendkívüli gyorsaságot ér el. Amikor már sok efféle tudat lesz jelen a bolygón, az emberi tudatot szervező és figyelő teljes hálózat megváltozik. Több energia képes a bolygóra érkezni, mert többen lesznek, akik képesek felvenni.


föld 3-5 4.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

Mindenki megtanulhatja felvenni és tisztelni ezt az energiát, mert be kell fogadni. Olyan, mint egy olajkút. Mi haszna van egy csap nélküli olajkútnak, amely mindenfelé szétspricceli az olajat ? Nem sok, csak beszennyez mindent. De ha a Föld energiaadományaihoz - az olajkutakhoz, a földgázhoz, vagy a vízesésekhez - hozzácsatolod az akaratodat, létrehozod az energiát irányító célt vagy utat. Akik ezeket a természeti kincseket kezelik, azok számára bőséget teremtenek. Az egész energiafogadási és elszállásolási folyamat alapvetően és elsősorban a Földnek és a bolygó életének mindenekelőtti értékeléséről szól. Hihetetlenül gazdag természeti kincseket kaptatok most, csapot kell rá tenni és elvezetni. Így tehettek szert a legnagyszerűbb gazdaságra a tanulás és tudás birodalmában.

Sokan akartok eljutni a magasabb birodalmakba, és ott maradni, elfelejtve, hogy mi a dolgotok a Földön.

 

Meg kell tanulnotok, hogy biztos alapokon álljatok. Nagyon sokan nem is értitek a földelés jelentőségét. Hamarosan meglátjátok, hogy ha fejlődésetek üteme egyre jobban és jobban felgyorsul, és nem álltok szilárd alapokon - valamin, ami ösz-szeköti és egyesíti a világokat -, bajok támadhatnak az idegrendszeretekkel. Ahogy változik a frekvencia, és több fény jut a testbe, egyre több adatot kezd el felvenni. Néha unalmasnak találod az életet ebben a világban, és nem akarsz semmi mást, csak ráállni az adatvételi állapotra, elfeledkezni arról, amit földi világnak nevezel. Ha nem vagy földelve, nincs semmilyen eszközöd, amivel beengedheted az információt a valóságodba, és munkára foghatod. Egyszerűen túlterhelheti a rendszeredet, vagy képtelen leszel rá, hogy lefordítsd a tanultakat, és nyugodt maradj.

Sok világot kell egyszerre egyensúlyban tartanod.

 

Hogyan csinálod ? Akarattal és gyakorlattal. A földelés teszi lehetővé a világok egyesülését és azt, hogy eljuthass sok világba. Lehetővé teszi, hogy energiahullámokat érezz, és ezeket oda irányítsd, ahol és amikor szükséged van rá -hogy szuperemberré válj.

A legjobb módszer a földeléshez az, ha kimész a házból és leülsz a földre. Mozdulj hát ki, menj ki a természetbe ! Ülj le, vagy állj egy fa mellett egy kis ideig ! Tedd a székedet a napra, és olvass egy könyvet a napfényben ! Menj úszni, vagy csak lógasd vízbe a lábadat ! Ezek az elemek. A Föld ezekből áll, és érezheted őket.

Ahogy fejlődni kezdtek, és az egész fajotok elindul, hogy egyesítse a dimenziókat, idegrendszereteknek képessé kell válnia az összes információ feldolgozására, ami megváltoztatja a világotokról alkotott felfogásotokat. Ez már folyamatban van. A múlt évben az információ jelentősége, amiről már évek óta tudtatok, sokkal közismertebbé vált. Sok ember, aki soha nem foglalkozott a földönkívüliekkel vagy a személyes fejlődéssel, hirtelen érdeklődni kezdett vagy legalábbis tudatára ébredt ezeknek a dolgoknak. Megértették, hogy egyre több a mozgás, és valami változik az egész világon, nem csak Amerikában.

Az energiák most harcban állnak egymással. Ezt lehet súrlódásnak, de nagy csatának is nevezni. A harc még erősödni fog, mert arról szól, kinek a frekvenciája válik uralkodóvá ezen a bolygón, ki fogja birtokolni, manipulálni és irányítani a ti frekvenciátokat. Kik vagytok, és tulajdonképpen mi most a feladatotok ?

Plejádok Tanításai2.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


Alapvetően fontos, hogy tudjátok, kik vagytok, és mit csináltok, amikor majd megteszitek. Amint interdimenzionálissá, többdimenzióssá váltok, és ahogy a frekvenciák változnak, ezek az energiák felgyorsulnak. Testetek drasztikus, gyors változáson megy keresztül, amit az idegrendszernek, az információ továbbítójának tudnia kell kezelni.

Meg kell tanulnotok, miként lehet egyszerre több valóságot kezelni.

 

Tudnotok kell, hogy ezt teszitek, és muszáj lennie egy helynek - a Földnek -, ahová az információ leköthető. Nem lennétek itt, ha nem volna fontos az információ és az energia földelése a Földön. Tehát ha bármikor azt érzed, hogy feltöltődtél elektromossággal vagy energiával, tudnod kell, hogy megváltozott állapotban vagy. Tudnod kell azt is, milyen sokféle variációja van a megváltozott állapotnak. Utasítanod kell magad, hogy vezetővé válj, akárcsak egy nagy csővezeték. Amikor érzed, hogy megváltozott állapotba kerültél, és információ érkezik hozzád, gyógyító energia, emelkedettség, vagy öröm, működj úgy, mint egy csővezeték ! Áramoltasd át az energiát magadon, elfogadva és felismerve, hogy többdimenziós megnyilvánulásodban vagy ! Vedd tudomásul, de ne elemezd ! Csak hagyd, hogy átszűrődve rajtad az energia lejusson a Földbe ! Később sokkal több értelme lesz az egésznek.

Felfedezheted érzelmi testedet azáltal, hogy kinyilvánítod: hiszed, hogy az érzésekben meg lehet bízni. Nyilvánítsd ki hitedet, hogy az érzelmek jók, biztonságosak, eljuttathatnak valahová. Hasznosak és nem csak útban vannak, teljesen félreértelmezve. Minden alkalommal, amikor elszabadulnak benned az érzelmek, figyeld meg, mit tesznek veled ! Amikor veszekedtél a gyerekeddel, és a gyerek ordít veled, te meg utána rosszul érzed magad és sírsz, figyeld meg azt az érzést ! Mit tesz veled ? Amikor érzelmek árasztanak el, sok valóságból érkező információra kapcsolódtál. Találd meg azt a frekvenciát, és őrizd meg !

Valamiért egyetemes hiedelem az, hogy az érzelmeken nem lehet uralkodni. Ez nem igaz. Irányíthatod az érzelmeket, nem kell feladnod az irányítást. Testedben az érzelmek frekvenciává válnak, amelyen keresztül képes leszel rá, hogy érezz, lényed legmélyebb mélyéből. Ezzel együtt, ha valaki rád néz, nem is tudja, hogy történik veled valami. Ez nem jelenti azt, hogy lezártál, csak azt, hogy kialakítottál magadnak egy módszert. Úgy élsz meg egy érzelmet, hogy se rosszul, se jól nem érzed magad tőle, csak tudomásul veszed, hogy érzel. Figyeld meg, mit tudsz tenni az érzelemmel ! Hová vezet ? Mi a következő lépés ? Felejtsd el az érzést kiváltó élményt ! Ez sokaknak segíteni fog.

A testi-lelki gyakorlatok segítenek a lazításban.

 

Tested szöveteit és izmait páncélként használod a csontvázad védelmében. A szövet magába tömörített, eltemetett magában mindent, ami a csontrendszerben van, és nem engedi, hogy a felszínre kerüljön. Hozzá akarsz jutni a csontban tárolt információhoz, hiszen a csontban rejtőzik a történet, a zárak pedig a szövetekben vannak. Minden egyes rétegen át kell dolgoznod magad ahhoz, hogy hozzáférj a tested belsejében őrzött igazsághoz.

Programod - vagyis az, aminek teljesítése idejöveteled célja - izgalomba jön, amikor közeledsz hozzá. Ez éppen olyan, mint a gyerekként játszott játékod; eldugtál valamit, és ha valaki közeledett hozzá, azt mondtad, "meleg". Tested izgalomba kerül, amikor a programod átveszi az irányítást. Elhagyod logikus elmédet, és elindulsz a tapasztalás felé. Ez azért történik, mert kezdesz ráhangolódni a célodra. Tested - nem az eszed - felveszi az információt. Ha megereszted érzelmeid gyeplőjét, sokkal megnyugtatóbb tapasztalatokat szerezhetsz, mint ha bírálod az érzelmeidet, nem érted, min mész keresztül és megpróbálod irányítani őket.

Szükséged van az érzelmeidre.

 

Ezt nem győzzük hangsúlyozni. Néhányan büszkén hangoztatjátok, hogy nincsenek érzelmeitek. Ez sokáig már nem működik, mert rá fogsz jönni, hogy az okozza a pusztulásodat, amire büszke voltál.

Azt hiheted, hogy a szüleiddel már minden témát végigvettél. Sokkal pontosabb az a megállapítás, hogy annyi képet kaptál, amennyi abban az időben lehetséges volt. Ha bármilyen test-szellem gyakorlattal, kristálygyakorlattal, vagy bármilyen más eljárással a magasabb síkra emeled magad, meglátod a nagyobb képet.

Az információt kőbe vésték, a kő tárolja. Az információt a csontba is beleírták, a csont is tárolja. Ezért fontos a csontrendszerrel dolgozni, mert abban van jelenlegi életed történetének nagy része. Engedd, hogy a dolgok felszínre törjenek ! Ne ostorozd magad amiatt, mert azt hitted, bizonyos eseményekkel már végeztél. Jelentsd ki: - Ez csodálatos !

Van még itt több is. Szeretem ! - Használd úgy a tapasztalatot, mintha egy aranybányát fedeznél fel - mintha arra döbbennél rá, hogy gazdag ember vagy.

Minden, amin keresztülmész, azért történik, mert te úgy döntöttél, hogy meg kell történnie.

 

Nem is tudod, mennyi mindent tisztázol. A tudatosság sugárútjait nyitod meg, nemcsak magadnak, hanem a bolygó számára is. Ebben az a jó, hogy amit most tisztázol, az a könnyebb tananyag. A távolabbi, nehezebb anyagok többsége később kerül elő. Addigra már annyira fásult leszel az egész iránt, hogy az sem számít majd. Minden a maga idejében történik.

A most végbemenő mutáció fejlődés, vagy a belső adat csatlakoztatása a külső adathoz. A tisztogatás, amit végzel, az összes érzelmi test felkeresése, akiktől féltél. Már tudod, hogy szorosan egymás mellett van a mentális és a fizikai test, valamint az érzelmi és spirituális test. Mivel a spirituális test nem fizikai, te pedig fizikai testben létezel, be kell járnod az egész spirituális birodalmat az érzelmeid segítségével.

Az ember annyira szereti drámáit, hogy teljesen elmerülhet a feldolgozás folyamatában. A feldolgozás életformává válhat. Ez pedig nem vezet jóra. Nem helyes állandóan feldolgozni az információkat, és azt mondani az embereknek: - Ne telefonálj ! Éppen feldolgozom az adatokat. Nyakig ülök az anyagban. Nem jutok dűlőre vele. - Igen, személyes drámáidat meg kell vizsgálnod. Igen, személyes drámáid díszvacsorával szolgálnak neked. Edd hát meg az ételt, és folytasd az életedet, rendezz magadnak másik bankettet ! Ne dédelgesd tovább múltad e remek kis ékköveit, attól félve, hogy ha mindent tisztázol és megoldasz, soha többé semmi izgalmas nem történik az életedben ! Tervbe kell venni a feldolgozást.

Az emberi test fejlődik és változik.

 

Az ember azt hiszi, szüksége van egy bizonyos összetételű táplálékra, mert ezt tanították neki. Idáig eljutva viszont jó esetben már nem törődsz azzal, amit tanítottak. Hallgatsz a testedre, és engeded, hogy elmondja, mire van szüksége. Az a gyanúnk, hogy sokan már az elmúlt évben változtattatok étkezési szokásaitokon. Már nem érzed jól magad, ha olyanokat eszel, mint azelőtt, mert bizonyos ételek vibrációja annyira intenzív, hogy már nem esnek jól. Tudod, hogy a húsiparban a tehenet, a disznót, a csirkét nem étellel etetik. Kicsi helyeken élnek, és a legtöbb közülük soha nem is látja a napfényt. Egymásra ürítenek, mert egymás fölé rakott fémdobozokban laknak. így tenyésztik őket. Szteroidokkal és antibiotikumokkal etetik őket - egyik sem étel. Nem nevelik őket szeretettel. Amikor a vágóhídra kerülnek, nem szeretettel vágják le őket. Ezt a vibrációt kell megemésztenetek.

Ne feledd, minden vibráció, ami létezik ! Az állatok azért kerültek a bolygóra, hogy társaitok legyenek, éljenek a földből, tápláljanak és óvjanak benneteket, ha úgy adódik. Mindebbe a szeretet volt beprogramozva. Ha egy farmon élsz, saját csirkéidet és malacaidat neveled, étellel eteted őket, és amikor eljön a vágás ideje, együttérzéssel és szeretettel vágod le őket, az rendben van. Minőségi életet nyújtasz az állatoknak, és cserébe az állatok feldolgozva szeretetet és minőséget adnak az életednek. Ez az ideális helyzet. Hosszú időn keresztül ez volt a valóság a bolygón. Már nem ez a valóság. Légy tisztában mindennek a vibrációjával !

Engedd, hogy tested megmondja, mit akar !

 

Akard a változást, mert a tested, ahogy megpróbálja emelni rezgésszintjét és felépíteni a fénytestet, elzárkózik bizonyos ételektől ! Határozd el étrended megváltoztatását, és akard, hogy a dolgok megtaláljanak ! Újra és újra hangsúlyozzuk, hogy sokkal többek vagytok fizikai lényeknél. Számos realitásban léteztek, és rengeteg vezetőtök van. Mindenkinek tisztábban kell kinyilvánítania az akaratát. Mit akarsz ? Jelentsd ki: - Fejlődni akarok ! Változtatni akarok az étrendemen ! Azt akarom, hogy jobban bízzam az ösztöneimben ! - Egyértelműen jelentsd ki, amit akarsz. Hatalmas ereje van a szónak: akarom.


dns 011 másolata.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

Az egészséghez hozzátartozik a tizenkét teljesen átalakult és kifejlett spirál a testen belül, amelyek aktivizálják a teljes agykapacitást. Eltart egy ideig, mire a tizenkét szál teljes mértékben aktivizálódik, bár már most is be lehet kapcsolni őket. Néhányan már megtapasztalhattátok, milyen, amikor be vannak kapcsolva, bár nincsenek aktivizálva. Amikor aktív állapotban vannak, az egész agy működik, géniuszok vagytok. Mindent tudtok, telepatikus képességekkel rendelkeztek, bármit meg tudtok tenni, mert otthont adtok az Élő Könyvtárnak. Kezetekben van a kártya, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen információt megszerezzetek, ami a bolygón található.

Ha lenne valami, amit tenni akarnánk, azt kérnénk, legyetek a frekvencia tökéletes őrei. Őrizzétek magatokban a legmagasabb rendű tudást és információt, a korlátok nélküli létezést ! Tegyétek a frekvenciát a saját létetek által hozzáférhetővé mindenki számára, miközben sétáltok az utcán, bevásároltok, vagy egyszerűen csak hevertek este a párnátokon, tudatában annak, kik vagytok !

Eljön az idő, amikor többé már nem kell magatokon kívül keresni a tudást.

 

Mi és a hozzánk hasonlóak azért vagyunk most itt, hogy felrázzunk, begyűjtsünk, összetereljünk benneteket, fürtökbe csoportosítva, ahol egymás visszatükrözé-seként elektromágnesesen feltölthetitek egymást. Miközben beszélünk hozzátok, fényszikrákat csiholunk, amelyek segítségével nyílások keletkeznek. Amint ezek a nyílások létrejönnek bennetek, vibrációs szintetek a környezetetekben mindenki számára érezhetően megnő. Amikor valaki rátalál valamire, a felismerés frekvenciáját küldi szét, amit a többi ember felfog. Ilyen módon fejlődik a csoport szelleme. Mindez racionális megértés nélkül történik, hiszen a testen belül zajlik, elektromágnesesen. Amekkora energiát képesek vagytok kezelni, olyan mértékű energianövekedést hoztok létre.

Az embereknek el kell indulniuk a többdimenziós lét felé.

 

Az én egy része azt mondja: - Jó, szeretném megtapasztalni ezt a többdimenziós élményt ! Mit akarok tenni ? -A vágy ez első. A vágy a felismerés, amely lendületbe hoz. Aztán el kell döntened, mihez kezdj ezzel a vággyal. Másnapra esetleg elfelejted. Ahhoz, hogy testet adj a vágynak, és igazold, hogy komoly a szándékod, vegyél részt eseményekben, rítusokban, szertartásokon, amelyek bizonyítják az elkötelezettségedet. Aztán olyanná alakíthatod az életed, hogy az sugározza az akaratodat. Olyan ez, mint az élő és sétáló ima. Az egyház arra tanítja az embereket, hogy imádkozzanak bizonyos istenekhez azért, amit akarnak vagy bűnbocsánatért. Mi élő imát javasolunk, az élet minden pillanatát értékessé varázsoló folyamatot, és az ima, az imád tárgya vezetőddé is válik

A környezetedben lévő tárgyak tudatos kialakítása és elrendezése része az élő imának. Legyen egy oltárod, legyenek szent tárgyaid, és ne legyen a valóságodban semmi olyasmi, aminek nincs értelme ! Tudjuk, maga a gondolat, hogy semmi olyan ne legyen az életetekben, aminek már nem veszitek hasznát, sok embert sokkol. Valójában hányan dobtok ki olyan dolgokat, mint például egy kabát, amelyet már tizenöt éve hordtok és kissé molyrágta, vagy a partner, akivel már harmincöt éve együtt éltek és több mint elhasznált ? Nagy kihívást jelent megszabadulni mindentől, aminek az életedben már nincs haszna, de mégis meg kell tenni.

Az oltár felállításával tulajdonképpen megterítesz a rítusnak, hogy otthon érezze magát. A szertartások felpezsdítik a sejtemlékezést, és lényed mélyén őrzött ősi tanításokra emlékeztetnek. Aktív memóriádba emelik ezeket a tanításokat. A rítus belehelyez a jelenbe, és egyik táguló jelenből a másikba visz el, a Földanya személyes vonatkozású szempontjainak figyelemben tartásával. Megteremted a saját személyes értékedet. Minden dolog eleve azért jött létre, mert valaki elhatározta, hogy energiát ad neki. Bárminek lehet energiát adni. Az egyén agyának ereje aktivizálja az akaratot, és azt a valóság átalakítására használja.

A bolygón most élő emberek mindegyike fejlődésre vágyik.

 

Az én fejődésének felgyorsítása, a gyors evolúció volt a feltétele minden kapu kinyitásának, és minden erre az időre készült programnak. Hallgassatok az impulzusokra, amelyek azt suttogják a fületekbe: - A Fény Családjának tagjai vagytok, és a Föld Élő Könyvtár. - Megígérhetjük, és biztosíthatunk afelől, hogy meghozza az eredményét. Még ha nem is garantálhatjuk, hogy a kihívásoknak vége lesz, mestertudásra fogtok szert tenni.

Olvassatok a jelekben, és kövessétek a megérzéseiteket a teljes végkifejletig ! Többdimenziós lénynek lenni azt jelenti, hogy megnyitjátok a csatornáitokat, behangoljátok a különböző frekvenciákat, és fogadjátok az adást vagy a tudást. A jelenlegi szótárban nincs elég kifejezés a fizikai síkon túli birodalom érzelmeinek tolmácsolására. A Lélekről rengeteg elképzelés létezik. A szó alapvetően arra utal, ami nem fizikai, illetve nem illik bele a háromdimenziós szemléletmódba.

Ezt a csodát vagy ugrást ahhoz lehet hasonlítani, mintha egy trambulinról elrugaszkodva felrepülnél, és többé nem is pottyannál vissza a gumiszőnyegre. Szökellsz és szökellsz, elindulsz az arany felé, ami a Lélek birodalmába röpít. Ez nem azt jelenti, hogy elveszel, megsemmisülsz, vagy felbomlanak a molekuláid. Ez egyszerűen az az ugrás, amit a Föld ősi sámánjai gyakoroltak és képességként őriztek magukban - az intelligens formák összekapcsolására és az emberi faj evolúciójának segítésére szolgáló út.

A többdimenziós létezés számunkra életforma. Tanítói munkánk egyik nagy kihívása, hogy megtanítsuk ezt a létformát a fejlődő rendszereknek. Ha ez megnyugtat, mindnyájan e folyamat felé haladtok - kivéve persze azt, aki elhagyja a bolygót -, bár rajtatok áll, miképp élitek meg.

Azt akarjuk, hogy álljatok ki egy szikla peremére, lépjetek le róla, és maradjatok fenn a levegőben ! Ott akarunk látni benneteket ! Fedezzétek fel magatokban az eretneket: azt a részt, amelyik azon van, hogy teljesen lerombolja ezt a valóságot, megteremtve a tudatosság új paradigmáját ! Ezt nem egy világvezető fogja megtenni; a tömeg teszi meg, mert a tömeg készen áll rá.

Sok millióan vannak most a bolygón a Fény Őrei. Semmi mást nem kell tennetek, mint fejlődnötök. Munkátok e fázisában a hangsúly az énen van, a fizikai testen, amelyben éltek. A játékot az én segítségével tudjátok végigjátszani. Szeressétek, tiszteljétek, dédelgessétek, viseljétek jól gondját, kedvesen beszéljetek róla és akarjátok, hogy optimális kapacitásán működjön. Összesen ennyit kell tennetek ahhoz, hogy csatlakozhassatok a Fény Családjához. Aztán már csak meg kell figyelnetek, kit talált meg a fény, kiknek mutat be, és kikből áll valójában.

*

Amikor belépsz a fénybe, szeretetet találsz. A fényre - a tudásra - van szükséged ahhoz, hogy eljuss a szeretethez.

 

A tudás frekvenciája nélkül félreértelmezitek a szeretet frekvenciáját. Ha a szeretet frekvenciája érkezik először, a tudás frekvenciája nélkül, azt hiszed, hogy a szeretet valahol rajtad kívül van, mert nem tudod, hogy te vagy az. Azt teszed, amit évezredeken keresztül tettetek ezen a bolygón: imádsz és bálványozol mindent, mert azt hiszed, a szeretet kívül van, nem pedig benned. Úgy döntöttünk, hogy eljövünk, és a fény segítségével felvilágosítunk benneteket. Megerősítünk titeket, és beindítjuk programotokat a tudás szerint.

Most, hogy már tudjátok, mire számíthattok, amikor a többdimenziós fény egyesül az identitással, kezditek megtapasztalni a fény frekvenciáját, amellyel a szeretet többdimenziós lényetek többi formája felé sugározható. A tudat minden szinten bámulatos gyógyuláson megy át. Aktivizált állapotban hatalmas kalandok várnak rátok. Óriási lesz a változás bennetek, fülig érő mosollyal járkáltok majd, és mindenki csodálkozni fog, mi történt veletek. A mosolyt az eksztázis vibrációja csalja az arcotokra. A kapcsolódás vibrációja, amelyet mindenki megérez majd, aki csak a közeletekbe kerül. Valójában a közeletekbe sem kerülhet semmi és senki, ami vagy aki nem ezzel a vibrációval rezonál. Igazság szerint, ha a magasabb frekvenciákon rezegsz, meg sem lát az, aki más hullámhosszon él. Amint megtanultok a tudás frekvenciáján élni, a teremtés és a szeretet frekvenciájával együtt, elkezdtek ennek általános elterjesztésén dolgozni. Nem úgy, hogy elvégzitek mások munkáját, hanem úgy, hogy mindenki, akivel kapcsolatba kerültök, érezheti ezt a rezgést. Felbecsülhetetlen értékük van azoknak, akik már megszerezték ezt a tudást, és semmi nem indokolja, miért ne sajátíthatná el mindenki. Szuperembereknek fognak tekinteni benneteket. Mégsem az a dolgotok, hogy elkülönüljetek az emberektől. Közöttük kell maradnotok, hogy tanítsátok őket, megmutassátok, hogyan érheti el mindenki ugyanezt. A frekvenciákat szabadon kell továbbadni és megosztani, hogy mindenki megtudhassa, mire képes. Ilyen módon fejlődik a bolygó.


5 d 3 de a.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

HAJNALHOZÓK A PLEJÁDOK TANÍTÁSAI- Barbara Marciniak- könyv részlet