Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szíriuszi lelkek ismertetőjegyei

2021-07-03

A szíriusziaknak erős alapokon nyugvó meggyőződéseik, ideáljaik vannak 

 csill teli hold.jpg

 Kép forrása: Pinterets.com

 

Szíriuszi lelkek ismertetőjegyei

 

Részlet a “Where are you really from” [Honnan jöttél valójában] című könyvből

 

Azok, akik a Szíriuszt tudhatják bolygószintű eredetüknek, nagyon koncentráltak, eltökéltek és kitartóan összpontosítanak útjukra. Nagyon nehéz egy szíriuszi véleményét megváltoztatni, de amint meggyőződik arról, hogy az új „út” jobban megfelel [a célnak], akkor teljes mértékben az újra koncentrálnak és a régit egészében elhagyják.


A szíriusziaknak erős alapokon nyugvó meggyőződéseik, ideáljaik vannak és erős a személyes integritásuk (becsületesek, őszintén igazságteremtőek, megbízhatóak).


Az inkarnált szíriuszi lojális, megbízható barát, de ugyanezt várják el cserébe. Megsebzettnek és csalódottnak érzik magukat, ha elvárásaik nem teljesülnek. A szíriusziak nem tudják olyan könnyen megosztani másokkal belső személyes önvalójukat és nehézségeik lehetnek szükségleteik, érzéseik és érzelmeik kifejezésében. Ha egy szíriuszi teljességében elfogad szoros, megbízható személyes barátként, az azt jelenti, hogy alaposan le lettél ellenőrizve.  Aszíriusziaknak nehézségük lehet a kapcsolatok és a barátságok terén, mert azt várják, hogy egy bizonyos módon bánjanak velük, de ezeket az elvárásokat ne osztják meg a résztvevőkkel. Fontos számukra megtanulni, hogy elvárásaikat, ideáljaikat, kívánságaikat és szükségleteiket megosszák a kommunikáció során, hogy elkerüljék a megbántódást és a csalódást. Ez gyakran fellép a kapcsolatokban, a hiányos kommunikáció vagy a kölcsönös megértés és tisztázás hiányából fakadóan.


A szíriusziak inkább a jövő felé orientálódnak, és nem ragadnak le a múltban. Hadakoznak (visszahúzódnak), ha arra kényszerülnek, hogy a múltba tekintsenek. Mert a múltban elkendőztek, megtagadtak és elnyomtak fájdalmakat és érzelmeket, ahelyett hogy annak fellépése idején megküzdöttek volna velük. Ezért nagy mennyiségű régi érzelem lehet, amivel foglalkozniuk kell, amit meg kell oldani.


A szíriusziak nem kedvelik a konfrontációkat vagy a nyílt dühkitöréseket, da ha valami rákényszeríti őket, akkor saját magukat és meggyőződéseiket hevesen védelmezik. Ez különösen igaz, amikor a saját vagy szeretteik méltóságát megtámadják. A szíriusziak egyik leckéje ebben az inkarnációban a régi fájdalmak elengedése és az önmaguknak és másoknak való megbocsátás.


A szíriusziak nagyon egyedülálló és erőteljes humorérzékkel rendelkeznek, ami csak akkor lép előtérbe, ha meghitt közegben vannak együtt és jól érzik magukat.


A szíriusziakat sokan álmodozóknak nézik. Ez az aktív és életteli belső életre vezethető vissza. Ez feledékenységhez vezethet és ahhoz a tendenciához, hogy fontos 3 dimenziós dolgok felett siklanak el a jelenben. Néha érdektelennek vagy figyelmetlennek tűnhetnek, de valójában egyszerűen máshol vannak. Nem ismerik fel, hogy mások nincsenek tudatában az ő belső tevékenységüknek. Annak ellenére, hogy kívülről nyugodtnak tűnnek, belül nagyon mozgalmasak. Gyerekként úgy tűnhet, hogy a szíriusziaknak tanulási nehézségeik vannak, vagy azt gondolhatná az ember, hogy figyelemzavarosak. Ez a belső világ erős vonzerejéből fakad, ami gyakran sokkal érdekesebb számukra az iskolában oktatott dolgoknál. Akkor tudnak a legjobban tanulni, ha vizuális [képi] tanítási módszerekkel oktatják őket, és szükségük van szabadságra, hogy mozoghassanak, és hogy mindent felfedezhessenek. Ők olyan gyerekek, akik erősen profitálhatnak az alternatív iskolákból.


A szíriusziaknak mély kapcsolatuk van a Földdel és a természet energiáival. Sok szíriuszi számtalan életet élt indiánként és szoros kapcsolatuk és emlékeik vannak ezekre az életekre. Nagyon vizuális alkatok képességeik terén, mert olyan dolgokat látnak, amit mások nem  és ez vonatkozik a tanulásmódjukra is.


 Szíriuszi lelkek ismertetőjegyei1.jpg
 Kép forrása: Pinterets.com

Szerző: Jo Amidon
Német nyelvű fordítás: Andrea Deelaia Lightheart
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: Forrás link